Hogyan állítsd be a Kreatív Webdesign Tanfolyam Facebook oldalát?

Hogyan állítsd be a Facebook hírfolyamot, hogy az legyen elöl, ami érdekel?

Az aktivitás, mint a poszt értékének, fontosságának és relevanciájának mérőszáma meglehetősen félrevezető. Ez ugyanis sokkal inkább a poszt népszerűségével, és nem a hozzáadott értékével arányos. Egy mélyebb összefüggéseket megvilágító szakmai cikk soha nem lesz olyan népszerű, mint a designer karikatúrák. Az érzelmekben tocsogó, giccses illusztrációval megspékelt életérzés posztok mindig több emoji ikont és hozzászólást fognak generálni, mint egy vállalkozói létforma nehézségeiről szóló írás. A cuki videókkal pedig egyetlen photoshop tutorial sem fog tudni versenyezni.

A probléma akkor kezdődik, amikor nem cuki videókra, sztárok magánéletére, sistergő politikai szópárbajokra vagy kíváncsi, hanem mondjuk helyette szívesebben követnél egy szakmai oldalt, vagy egy mélyebb írásokat posztoló távoli ismerőst. A Facebook lehetőséget ad rá, hogy közvetlen beállításokkal is kifejezd a saját hírfolyamodra vonatkozó kívánságaidat.

Hírfolyamra vonatkozó Facebook beállítások számítógépeken

Laptopon vagy asztali gépen a következő egyszerű lépéseket kell ehhez megtenned. Ha a képre kattintasz, nagyíthatóvá válik, és meg tudod nézni a beállítás részleteit

1. Indítsd el a Facebookot laptopon vagy asztali gépen.

2. Nyisd meg a Kreatív Webdesign Tanfolyam oldalát

3. Kattints a Követedgombra.

4. A lenyíló menüből válaszd ki a Megjelenítés elsőként és Az összes bekapcsolása menü pontokat.

Nem kell megijedned, ez nem fogja azt jelenteni, hogy mindig a KWT posztokkal fog indulni a hírfolyamod, de sokkal gyakrabban fogod látni a téged érdeklő témákat, mint eddig.

Hírfolyamra vonatkozó Facebook beállítások mobil eszközökön

Ugyanez a Facebook mobil alkalmazásban így néz ki.

1. Indítsd el a Facebook appot a mobil eszközön és nyisd meg a Kreatív Webdesign Tanfolyam oldalát.

2. A három pontos lenyíló menüre kattints rá, hogy elérd a legördülő menüben a Követed gombot. Kattints rá a Követed gombra.

3. A lenyíló menüből válaszd ki a Megjelenítés elsőként menü pontot, majd kattints az Edit Notifications Settings lehetőségre.

4. Válaszd a Normál beállítási lehetőséget.

Share this post