Grafikus és webdesigner portfólióépítés

Így mutasd be a portfóliódat

Egy ütős portfólió felépítése az egyik legfontosabb fegyver lehet a kezedben kreatív szakemberként, mert ha jól csinálod, nem lesz gondod az ügyfélszerzéssel. A leendő megrendelőd az eddigi munkáid alapján fog reális képet kapni a tehetségedről, a tudásodról és a stílusodról. Ez még akkor is igaz, ha egyébként ajánlás útján jutott el hozzád.

Szokolay Dongó Balázs interjú - áttűnések

Mindig a katarzist keresem - Szokolay Dongó Balázs interjú

Neve egybeforrt a népzenével, a dudával, nem véletlen a felvett – Dongó - név. Rajzpedagógiai tanulmányok után fordult a zene felé, sokáig úgy tűnt, a képzőművész elbújt a népzenész mögött. Idén azonban Szokolay Dongó Balázs fiatalkori, diópáccal készült képei nyilvánosságot kaptak, teljessé téve a művész pályáját.

Tóth Krisztina interjú

A szenvedélyemből élek - Interjú Tóth Krisztina íróval

Sokáig rajzolni szeretett a leginkább, grafikus nagyapa, aranyműves anya nyomdokain szobrásznak készült. Aztán a középiskolai évek alatt kezdett el verset írni, és az egyensúly átbillent az irodalom oldalára. A képzőművészet több szinten érintette a pályáját, dolgozott kiállításszervezőként, egy időben pedig az írás mellett ólomüveg ablakokat készített. Tóth Krisztina ma már csak saját, illetve kislánya kedvtelelésre fog ceruzát, fest vagy alkot a két kezével. Úgy meséli, ez a tevékenység mindig nagy örömöt ad.

Oldalak