kézírásos betűtípusok alkalmazása

12 TIPP Mire használd a kézírásos betűtípusokat (letölthető ingyenes fontokkal)

Évszázadokon keresztül az írásbeliség egyet jelentett a kézzel másolt szövegekkel. A kalligráfia, a szépírás művészete nagy kézügyességet, pontosságot igényelt. Az írásképet mindig erősen befolyásolta az a technika, amellyel készítették. A lúdtoll, a penna, a golyóstoll, az ecset vagy a ceruza mind jellegzetes, megkülönböztethető írásképet eredményez, a betűk alakja pedig nagyban függ az alkotó tudásától, kézügyességétől, művészi szándékától. A nyomtatás megjelenése fordulópontot jelentett, lényegesen megváltozott a szövegek képe.

Szokolay Dongó Balázs interjú - áttűnések

Mindig a katarzist keresem - Szokolay Dongó Balázs interjú

Neve egybeforrt a népzenével, a dudával, nem véletlen a felvett – Dongó - név. Rajzpedagógiai tanulmányok után fordult a zene felé, sokáig úgy tűnt, a képzőművész elbújt a népzenész mögött. Idén azonban Szokolay Dongó Balázs fiatalkori, diópáccal készült képei nyilvánosságot kaptak, teljessé téve a művész pályáját.

Webdesigner lettem

Zsófi, akinek volt, hogy a hatéves fia segített a logótervezésben

Zsófi az a típusú ember, aki akármibe kezd, tehetséges és sikeres lesz. Statikus? Cukrász? Webdesigner? Grafikus? Ő már mindet kipipálta. A kérdés csak az, hogy melyik szakma tudja majd nap mint nap magához szippantani a fantáziáját és a kreativitását. Mert bizony a webdesigner szakma azoknak való, akik a kihívásokat keresik.

Mentor, coach vagy oktató? -Melyik segítőre van szükséged?

Mentor, coach vagy oktató? Neked mire van szükséged?

Egy karrier váltás, vagy egy kisvállalkozás beindítása hosszú, kitartó munka eredménye. Nem könnyű a több ezer apró üzleti döntést meghozni. Jó volna konkrét kérdéseket feltenni valakinek, jó volna egy biztos kapaszkodó. Három bevált módszert hasonlítunk össze ebben az írásban: az oktatás, a coaching és a mentori program jellemzőit gyűjtöttük össze.

Oldalak