Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándékok

Startvonal AJÁNDÉKOK

A Startvonal Webdesigner Tanfolyam mellé most 3 izgalmas ajándékot csomagoltunk, amelyeknek nagy hasznát fogod venni leendő webdesignerként. A teljes mértékben online zajló Startvonal Webdesigner Tanfolyam részleteitől ITT tájékozódhatsz. 2020. november 30-ig viheted el az ajándék csomagot a tanfolyam mellé.

Színek pszichológiája - 6 nyomtatható infografika poszter

Színpszichológia - nyomtatható infografika poszterek


A poszterek segítségével sokkal tudatosabbá teheted a színekkel kapcsolatos döntéseket. Közvetlenebb kapcsolatot találsz majd egy adott témakör, vagy egy kommunikációs cél és a választott paletta között. A színek mögötti jelentéstartalom tudatosításával gyorsabbá válik a tervezés, és segíti a megrendelővel való kommunikációdat is.

Minden egyes poszter egy szimbolikus állat portréját állítja a középpontba. A színátmenetek és a színárnyalatok nem csak szépek, de inspirálnak is.

Ugyanannak a színnek hideg és meleg, tört és telített változatai segítenek megjeleníteni a teljes színtartományt.

Komoly kutató munka előzte meg azoknak a fogalmaknak, asszociációknak és szimbólumoknak az összegyűjtését, amelyek formálják az adott szín jelentéstartalmát. Pozitív és negatív érzeteket, megtapasztalható természeti jelenségeket és elvont kulturális képzettársításokat helyeztünk egymás mellé. Az adott színárnyalatot használó logók és weboldal tippek magukban hordozzák a színárnyalathoz kapcsolódó jelentéstartalmakat is.

A csomag tartalma

 • kek_2488x7037.jpg
 • piros_2488x7037.jpg
 • sarga_2488x7037.jpg
 • zold_2488x7037.jpg
 • narancs_2488x7037.jpg
 • lila_2488x7037.jpg
Színpszichológia - nyomtatható infografika poszterek
Kreatív képanyag - hogyan biztosíts minőségi fotókat a honlapodhoz?

Kreatív képanyag - hogyan biztosíts minőségi fotókat a honlapodhoz?


Az ebook segítségével minden olyan kérdésre praktikus választ kapsz, amely egy honlap képanyagának összeállításakor felmerül. Soha nem volt akkora képigénye egy kisválallkozásnak, mint a social média korában. A Pinterest, a Facebook és az Instagram tartalmak komoly hatást gyakorolnak a forgalomra. Óriási a tét, előnybe kerülnek azok, akik folyamatosan képesek minőségi tartalmat és illusztrációkat szállítani az érdeklődőiknek.

Számtalan kérdés merül fel a digitális képekkel kapcsolatban, de minden szükséges tudnivalót összegyűjtöttünk, ami ahhoz kell, hogy az arculatba illeszkedő, egységes képanyagot alakíts ki az online megjelenésekhez. Honnan szerezhetsz ingyenes fotókat?
Mire használhatod a vásárolt stock képeket? Hogyan készíthetsz egyedi képkivágásokat, és hogyan színezheted át egy honlap képanyagát? Mit írj le szövegesen, mit jeleníts meg ikonosan vagy illusztrációként? Hogyan kereshetsz egy palettához képeket? Milyen eszközökkel készíthetsz pillanatok alatt minőségi Instagram posztokat?

Olyan technikákat és trükköket mutatunk, amelyekkel a méregdrága Adobe programok nélkül is minőségi képanyagot tudsz biztosítani a honlapodhoz vagy egy márka bármilyen online megjelenéséhez.

A csomag tartalma

 • WEBARTERY Kreatív képanyag EBOOK
 • WEBARTERY Pantone színek tablója.jpg
Kreatív képanyag - hogyan biztosíts minőségi fotókat a honlapodhoz?Photoshop drótvázkészlet - előregyártott tartalom-blokkokkal

Photoshop drótváz template


A csomag részeként nem csak a drótváz elemeit kapod meg, de 20-nál több előregyártott tartalom blokkot is összeállítottunk a számodra, hogy meggyorsítsuk a tervezést. A drótvázakat 3 mobil-eszközön is bemutathatod, mert egy responsive mockup is jár csomaghoz. Ráadásként 100 olyan UX/UI tippet is összegyűjtöttünk egy ebook-ban, amelyek segítenek eldönteni, melyik tartalomblokkot hogyan és mire használd egy weboldalon.

Ma már Adobe XD modellekkel vagy élő weboldal prototípusokkal is dolgozunk, de a drótvázaknak még mindig fontos szerep jut a weboldalak információs sémáinak megtervezésekor. Nem olyan könnyű megtervezni, hogy egy adott üzleti vagy kommunikációs célhoz pontosan mit és milyen formában kell szerepeltetni az adott weboldalon. Ez az összefoglaló és a Photoshop forrás file-ok segítenek és meggyorsítják a tervezési szakaszt.

A csomag tartalma

 • Metropolis ingyenes fontkészlet tömörítve
 • WEBARTERY ajándék drótvázkészlet
 • WEBARTERY drótváz mockupok
 • WEBARTERY Drótvázkészlet elemei
 • 100 UX tipp - tartalomblokkok és szerepük
Photoshop drótvázkészlet - előregyártott tartalom-blokkokkal

Share this post