QR-kódok a webdesign-ban

Mi a QR-kód, és hogyan használd webdesignerként?

Egyre több helyen bukkan fel a QR-kód, és egyre szélesebb körben alkalmazható. A két dimenziós vonalkódot speciális leolvasóval lehet értelmezni, de kevesen tudják, hogyan lehet saját célokra generálni egyet. Nézd meg, mire használható webdesignerként, arculattervezőként, vagy használd kisvállalkozóként, mint alternatív információs forrást.

KATA-s vállalkozás indítása

KATA-s vállalkozás indítása - letölthető nyilatkozatokkal

Szabadúszóként még mindig nagyon sok előnye van a KATA vállalkozási formának. Ebben az írásban mindent megtalálsz, amire szükséged lesz a vállalkozásod elindításához, és az első adminisztrációs lépésekhez. Részletezzük, milyen feltételek szükségesek a KATA-s vállalkozás indításához, milyen fizetési kötelezettségekkel jár, milyen szabályokat kell megismerned és milyen határidőkre kell figyelned.

Grafikus és webdesigner portfólióépítés

Így mutasd be a portfóliódat

Egy ütős portfólió felépítése az egyik legfontosabb fegyver lehet a kezedben kreatív szakemberként, mert ha jól csinálod, nem lesz gondod az ügyfélszerzéssel. A leendő megrendelőd az eddigi munkáid alapján fog reális képet kapni a tehetségedről, a tudásodról és a stílusodról. Ez még akkor is igaz, ha egyébként ajánlás útján jutott el hozzád.

Hasznos webdesigner eszközök szabadúszóknak

Hasznos webdesigner eszközök szabadúszóknak

Eredetileg a szabadúszók problémája volt, hogy nem abban a légtérben dolgoztak, mint ahol a megrendelőik, vagy éppen a többi szakértő. Ma azonban világméretű jelenséggé vált a home office, és biztos vagyok benne, hogy az életünk része lesz később is. Szerencsére a mai technológiának ez nem jelent kihívást, és rengeteg szuper eszköz segíti az új munkastílust.

Oldalak