Weboldalkészítés nélkül láthatatlan egy cég

Weboldal készítés útmutató kezdő kisvállalkozásoknak

Ma már minden elérhető a világhálón és ha szükségünk van valamire, akkor egyből a Google keresőjéhez nyúlunk. Éppen ezért nagyon fontos a weboldal készítés egy kis és közepes vállalkozás számára. Ám nem mindegy, hogy a weboldal, hogyan készül el. Nem elegendő, hogy weboldal készítés során csak arra törekedjünk, hogy az elkészült honlap megfelelően szép legyen, mindezek mellett marketing vezérelten kell elkészíteni, hisz e nélkül, weboldalunk nem lesz megtalálható és az oda érkező látogatók sem fognak vásárolni, bármennyit is költünk online marketingre. A megfelelő weboldal készítés nálunk az AdNet Media Kft-nél tervezéssel és piac elemzéssel indul, melynek során felmérjük a lehetőségeinket, megismerjük a konkurenciát és pontos piackutatást végzünk, hogy célcsoportunknak mire van szüksége. Mindezek után kezdődhet el a lézer pontos weboldal készítés.

Weboldal készítés

A weboldal készítés legfontosabb szempontjai, a megfelelő és felhasználó barát felépítés, a modern és letisztult webdizájn, valamint a gyors oldalbetöltés. Ha weboldalunk ezen alapfeltételeknek megfelel, akkor nagy eséllyel indulunk a Google első helyére. Azonban nem szabd elfelejteni, hogy minden más a weboldal készítés sem egy gyors folyamat, hiszen megfelelő szöveget, képeket kell találjunk esetleg fotózzunk hozzá, valamint érdemes szövegíróval megíratni a szöveges tartalmat, hogy helyes és a célcsoportunk számára releváns tartalom jelenjen meg weboldalunkon.

Keresőoptimalizálás

Ha weboldalunk elkészült, utána a következő lépés az, hogy megfelelő felhasználókat irányítsunk rá. Ehhez nagyon jó megoldás a keresőoptimalizálás. Keresőoptimalizálás során a Google irányelveit szem előtt tartva készítjük el alapjaiban a weboldalt, majd ezt a weboldalt optimalizáljuk folyamatosan, hogy szépen lassan a Google kereső első oldalára és a felső helyezéseire érkezzen weboldalunk. A keresőoptimalizálás legfontosabb része a weboldal, ezen belül is a megfelelő URL szerkezet és a meta tag-ek. Ezt követi a jól megírt és felépített tartalom, ami kellő mennyiségben tartalmazza az adott kulcsszavakat és linkeket.

A keresőoptimalizálás hosszabb távú folyamat

Ha a weboldalunk és a tartalma megfelelően van elkészítve, akkor jöhet a keresőoptimalizálás hosszabb és lényegesen lassabb folyamata a link építés. Ebben az időszakban a célunk, hogy weboldalunkra folyamatosan és minél jobb minőségi linkek mutassanak. A keresőoptimalizálás nem egy pár hónapos, hanem akár 12-18 hónapos folyamat, melynek eredményei csak ilyen időintervallumban fognak jelentkezni.

Google Adwords hirdetések

A másik módja, hogy gyorsan a keresők élére repüljünk weboldalunkkal a Google hirdetés, azaz a Google Ads. Ezzel az eszközzel akár néhány óra alatt a Google első oldalára kerülhetünk weboldalunkkal az általunk megadott kulcsszavakra. A Google hirdetés előnyei, hogy gyorsan és könnyen a kereső élére kerülhetünk, bármikor szüneteltethetőek hirdetéseink és ami a legfontosabb hogy pontosan tervezhető és mérhető az eredmény. Éppen ezért a Google hirdetés egy kis vállalkozás számára elengedhetetlen marketing eszköz, mely segít új ügyfeleket és megrendeléseket hozni.

A Google hirdetés ma már nélkülözhetetlen

A Google hirdetés egy kattintás alapú hirdetési rendszer, ami azt jelenti, hogy azért, hogy megjelentek hirdetéseink még nem kell fizetni, viszont ha valaki rá kattint annak van egy egyszeri kattintási költsége ezt CPC-nek hívjuk. A Google hirdetés kezelő felületén számtalan beállítás között tudjuk megtalálni a számunkra optimális hirdetési beállítást, melyekkel sikeresek lehetünk.

Forrás: adnetmedia.hu, 2019-06-27

Share this post

Leave a comment

(If you're a human, don't change the following field)
Keresztnév.
(If you're a human, don't change the following field)
Keresztnév.
(If you're a human, don't change the following field)
Keresztnév.

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Bizonyítsd be, hogy nem vagy robot!
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.