Te is lehetsz profi webdesigner a Startvonal Webdesigner Tanfolyam - NEW LIFE 2020 program segítségével

 

NEW LIFE 2021

A Startvonal különkiadása

12 hónap

Az egyéves online képzés minden olyan tudásanyagot magába foglal, amire kezdő webdesignerként szükséged lehet. A gyakorlati feladatok rendszere úgy épül fel, hogy a tanfolyam végére saját honlapod és kezdő portfóliód lehessen, miközben a folyamatos visszajelzések segítségével a készségeid is fejlődnek.

A program részeként a saját márkaépítés teljes folyamatában komoly segítséget kapsz. Ajándék Instagram tanfolyammal, online marketing stratégia felépítésével, VIP mentori programmal támogatjuk a saját márkád kialakítását.

468 390 Ft

82.225 Ft értékű ajándékkal

Időtartam: 12 hónap


Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

80 lecke, 120 videó, 300 feladat

12 hónapos aktív oktatói támogatás

18 hónapos hozzáférés

VIP mentori program

közösségi marketing támogatás

Ajándék INSTAGRAM tanfolyam

Ajándék - Így fotózz az Instagram-ra könyv


Miben más a Startvonal Webdesigner Tanfolyam - NEW LIFE 2021?

A komoly szaktudás, az egymásnak sokszor ellentmondó elvárások összehangolása, az összefüggések megvilágítása a Startvonal Webdesigner Tanfolyam nagy erőssége volt eddig is. Ugyanazt a tananyagot, a készségfejlesztésre külön gondot fordító módszertant most olyan plusz szolgáltatásokkal ötvöztük, ami felgyorsítja és megkönnyíti a piacra való kilépést a számodra. Új életet kezdeni ugyanis egyáltalán nem könnyű. Ahhoz, hogy ezt az átalakulási folyamatot minél kevesebb rossz érzéssel vihesd végig kidolgoztunk egy online marketing stratégiát, amelyet lépésenként követve elkerülheted a buktatókat és gyorsan el tudsz jutni a saját ügyfelekig.

A tudás sokkal több, mint puszta információ. A Startvonal NEW LIFE 2021 minden olyan módszert, technikát és trükköt megmutat, amit ma a webdesignerek alkalmaznak a munkájuk során. Megtanít rendszerben gondolkodni, de az eddigieknél nagyobb hangsúlyt kap a motiváció fenntartása, a szakosodás, a neked való részfeladatok megtalálása, az önismeret fejlesztése is. Egész egyszerűen azért, mert a tehetség mellett az önmenedzselés és a célratartottság is nagyon fontos sikerfaktorok.


2. Ajándék Instagram marketing tanfolyam

Az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform, amit haladéktalanul meg kell ismerned. Egy vizualitással foglalkozó saját márka esetében kikerülhetetlen a profi Instagram megjelenés, de ha nem webdesignerként vállalkozol, akkor is óriási potenciál van benne. Az egyik legforróbb online marketing téma a weben, ezért összeállítottunk egy belső használatra szánt Instagram tanfolyamot, amivel eredetileg a meglévő hallgatóink szabadúszó karrierjét szerettük volna támogatni. Az első lépésektől, az Instagram oldal létrehozásától indulunk, és egy komplett, színes Instagram tartalomrendszer felépítéséig jutunk a gyakorlati feladatok segítségével. Korlátlanul felhasználható, letölthető template-ekkel segítjük az Instagram posztjaidat és a legrafináltabb Insta marketing trükkökkel támogatjuk a követő táborod növekedését.
Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Értéke: 56.780 Ft


3. VIP mentori program

Sokáig járt a mentori program a Startvonal Webdesigner Tanfolyamhoz, azonban olyan nagy az érdeklődés a mentori támogatás iránt, hogy az alap csomagba 2019-től már nem fér bele. A karrierváltás hosszabb folyamat, sok belső bizonytalansággal, és rengeteg megválaszolatlan kérdéssel jár. Menet közben szembesülsz azzal, miben vagy jó, miben kevésbé, a szakterületed és a szolgáltatásaid pontosítása komoly önismeretet igényel. Az alkalmazotti léthez képest többet kell a saját értékek kommunikációjával, marketinggel foglalkozni, ami sokaknak eleinte nehezen megy. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a motiváció fontosságát, hiszen nem elég egyetlen lelkesen átdolgozott hónap a változáshoz. Konkrét tanácsokkal, konzultációkkal segítelek a pályázati anyagaidban, a portfóliód megtervezésében, a saját szakterületed kialakításában, az önéletrajzod megfogalmazásában. Az első projektek, ügyfelek kezelésében, a szükséges dokumentáció kialakításában is melletted leszek. Együtt építjük fel a szabadúszóként nélkülözhetetlen saját márkás online marketing felületeidet is.
Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Értéke: 148.000 Ft


4. Közösségi marketing támogatás

Amint elindul a saját márkás honlapod, három hónapig a WEBARTERY felületein népszerűsítheted az oldalaidat, és egy 20.000 Ft-os hirdetési keret erejéig kipróbálhatod a saját márkás hirdetéseket is (választhatsz az Adwords és a Facebook platformjai között). Segítünk a konkrét kreatívok megfogalmazásában, megalkotásában is.
Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Értéke: 20.000 Ft


5. Ajándék könyv - Így fotózz az Instagram-ra

Ez a kihagyhatatlan inspiráció forrás rengeteg konkrét fotós példát mutat az élet minden területéről. Akár saját ékszereket készítesz, akár a gasztronómia területén dolgozol, akár webdesignerként szeretnél influencerré válni, biztosan találsz hasznosítható tippeket Leela Cyd könyvében.
Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Értéke: 5445 Ft

HTML, CSS3 alapok
Minőségi honlaptartalom
Webdesign Workshop
Felhasználói élmény tervezés (UX tanfolyam)
Photoshop Alapozó - Photoshop tanfolyam
WordPress Alapozó - ingyen Divi sablonnal