Te is lehetsz profi webdesigner a Startvonal Webdesigner Tanfolyam - NEW LIFE 2022 program segítségével

 

NEW LIFE 2022

A Startvonal különkiadása

12 hónap

Az egyéves online képzés minden olyan tudásanyagot magába foglal, amire kezdő webdesignerként szükséged lehet. A gyakorlati feladatok rendszere úgy épül fel, hogy a tanfolyam végére saját honlapod és kezdő portfóliód lehessen, miközben a folyamatos visszajelzések segítségével a készségeid is fejlődnek.

A program részeként a saját márkaépítés teljes folyamatában komoly segítséget kapsz. Ajándék Instagram tanfolyammal, online marketing stratégia felépítésével, VIP mentori programmal támogatjuk a saját márkád kialakítását.

568 900 Ft

89.900 Ft értékű ajándékkal

Price: 568.900 Ft
Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

szabadúszással kapcsolatos plusz tananyagok

96 lecke, 140 videó, 340 feladat

12 hónapos aktív oktatói támogatás

18 hónapos hozzáférés

VIP mentori program

Bónusz INSTAGRAM tananyag

Örökös zárt Facebook csoport tagság


Miben más a NEW LIFE program 2022-es kiadása?

A komoly szaktudás, az egymásnak sokszor ellentmondó elvárások összehangolása, az összefüggések megvilágítása a Startvonal Webdesigner Tanfolyam nagy erőssége volt eddig is. Ugyanazt a tananyagot, a készségfejlesztésre külön gondot fordító módszertant most olyan plusz szolgáltatásokkal és kiegészítő tudásanyaggal ötvöztük, ami felgyorsítja és megkönnyíti a piacra való kilépést a számodra.

Új életet kezdeni ugyanis egyáltalán nem könnyű. Ahhoz, hogy ezt az átalakulási folyamatot minél kevesebb rossz érzéssel vihesd végig kidolgoztunk egy speciális programot.

A pályaváltás teljes folyamatában szeretnénk támogatni, ezért ehhez a programhoz jár a leghosszabb tananyag hozzáférés, és örökös Facebook csoport tagság, ami lehetővé teszi, hogy stabil szakmai kapcsolatokat hozz létre, és később is együttműködhess a csoporttal.Számtalan oka lehet, hogy nem érzed magad a helyeden és pályát szeretnél módosítani. Néha külső kényszer miatt kell átgondolni, jó irányba tartasz-e, máskor valamilyen belső késztetés miatt szeretnél változtatni. Én mélyen hiszek abban, hogy mindenki számára létezik örömteli munka. Attól, hogy pénzt keresünk egy tevékenységgel, annak még nem kell feltétlenül stresszesnek, kényelmetlennek, vagy utálatosnak lennie.

Nem törvényszerű az sem, hogy csupa monoton, unalmas és lényegtelen feladata legyen az embernek. A multik és a giga projektek világán kívül a kisvállalkozások körüli műhelymunkába a kreativitás mindig becsempészhető. A kreatív szakmák egyre felkapottabbak, hiszen a tartalomkészítést, az online marketing kommunikációt nem lehetett gépesíteni. A mai trendek alapján az online világot létrehozó szakmák előtt óriási jövő áll. Egy londoni felmérés szerint a legkeresettebb, legjobban fizető állások között a UX designer és a webgrafikus előkelő helyen szerepel. Évek óta hiány van jó online marketing kivitelező szakemberekből.

A webdesignerré váláshoz, a pályaváltáshoz azonban nem lesz elég a szaktudás, a sikerhez nem lesz elég az alapos tudásanyag, sőt még a gyakorlati feladatokon keresztül történő készségfejlesztés is kevés.

webdesigner leszek konzultációs mentori program

ÜGYFÉLSZERZÉS, ÁRAZÁS

A Startvonal NEW LIFE 2022 minden olyan módszert, technikát és trükköt megmutat, amit ma a webdesignerek alkalmaznak a munkájuk során. Megtanít rendszerben gondolkodni, de a a szakmai tudáson kívül a NEW LIFE programban nagyobb hangsúlyt kap az ügyfélszerzés, az árazás, a verseny kezelése, és a szabadúszói lét kihívásai is.

WEBARTERY mentori program szabadúszó webdesignereknek - portfólióépítés

SZABADÚSZÓ ISMERETEK

Bár jogi tanácsadást nem tudunk biztosítani, a szabadúszás, a vállalkozóvá válás jogi hátterét alaposan megismerheted a tanfolyamon. Világossá válnak a tevékenységi körök, a saját honlap kötelező elemei, és a kata vállalkozási formáról is tanulhatsz. Ügyfél kezelési kérdésekben is segítséget kapsz, megtanulhatod, hogyan húzd meg a határokat, hogyan kommunikálj, és hogyan alakíts ki pozitív felhasználói élményt a szolgáltatásod során.

webdesigner mentori program - személyes márkaépítés tananyag

ONLINE MARKETING

Ha lépésenként követed az itt kidolgozott online marketing stratégiát könnyebben és gyorsabban jutsz el a célközönségedig. Kész tartalommarketing tervvel, és professzionálisan felépített közösségi média fiókokkal segítünk, hogy neked már csak a tartalom megírására, és illusztrálására kelljen koncentrálnod. Rengeteg poszt ötlettel, ingyenes forrással, és olyan sablonokkal látunk el, amelyekkel gyerekjáték lesz a posztolás.


webdesigner leszek konzultációs program - online marketing

SZAKOSODÁS, ÖNISMERET

A honlapkészítés körüli feladatok nagyon sokszínűek. A szövegírástól az animációkészítésig számtalan területbe áshatod bele magad. Egyéni mentori támogatást kapsz a szakosodáshoz, mert a neked való részfeladatok megtalálása, az önismeret fejlesztése nem is olyan egyszerű. Az, hogy miben vagy tehetséges, csak a gyakorlati feladatokon keresztül derül ki. A készségeid alapján megállapítunk egy vagy két fő szakosodási irányt, és kihúzzuk, ha valamit nagyon idegennek érzel.

WEBARTERY mentori program szabadúszó webdesignereknek - portfólióépítés

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS

Ha a programon tanultak segítségével építed fel a saját márkádat, elkerülheted a buktatókat és gyorsabban tudsz eljutni a saját ügyfelekig. Arról nem is beszélve, hogy könnyebben fogod legyőzni a pályaváltással automatikusan jelentkező kishitűséget, és elkerülheted, hogy az imposztor-szindróma akadályozzon az indulásban.

alkotói közösség az online Webdesign tanfolyamokon

MOTIVÁCIÓ

Egy pályaváltás nem zajlik le két hónap alatt, hosszú távon kell erőt kifejtened, ez pedig csak motiváltan lehetséges. A sikerek átélésének képessége egy támogató csoportban sokkal könnyebb, és a motiváció fenntartásában is nagyon fontos szerepet játszik, ha látod a többiek problémáit és megoldásait, sikereit és elakadásait.


webdesigner leszek konzultációs program - online marketing

SZAKMAI KAPCSOLATOK

A szabadúszóvá válás látszólag magányos tevékenységnek tűnik, de ez egyáltalán nincs így. A kisvállalkozói csoportokkal, a honlapkészítéshez kapcsolódó kivitelezési szakemberekkel érdemes megismerkedni, mert sokkal több az együttműködési lehetőség, mint gondolnád. A legstabilabbak azok a márkák, amelyek 2-4 különböző tevékenységre szakosodott szabadúszó összefogásával születtek. Nálunk megismerheted a leendő partnereidet, segítőidet, beszállítóidat, de akár az ügyfeleidet is.

WEBARTERY mentori program szabadúszó webdesignereknek - portfólióépítés

GYAKORNOKI MUNKA

Mivel a WEBARTERY Studio folyamatosan dolgozik, a kiemelkedően tehetséges NEW LIFE programosok közül kerülnek ki azok a kezdő webdesignerek, akiket gyakornoki feladatokra kérünk fel. Ez nem ingyen munkát jelent, hanem szerződéssel és projektvezetői támogatásal végrehajtott élő projekteket.

alkotói közösség az online Webdesign tanfolyamokon

CÉLOK, FELADATOK

Az időmenedzsmentben is segítséget kapsz, a feladatok priorizálása, a megfelelő fókusz nagyon fontos, ha felnőttként kezdesz tanulni. Jóval több elvárásnak kell megfelelned, mint egy iskolásnak, nem engedheted meg magadnak a felesleges köröket, ezért azokat a módszereket is átadjuk, amelyekkel szokássá teheted a tanulást, amelyek segítenek elfogadtatni a környezeteddel az új életformádat. Minden hónapban meghatározzuk az elérendő célokat, és kitűzzük az elvégzendő feladatokat.

Egy ilyen intenzitású támogatás nagyon sok munkaórát jelent nekem, ezért hiába zajlik maga az oktatás online formában, a mentori program férőhelyei végesek. Általában évente maximum 10-12 mentoráltat tudok fogadni, és előfordul, hogy várni kell az üresedésre.

VIP mentori program

Ezeket a témákat és tananyagokat online konzultációk segítségével fogjuk a te konkrét helyzetedre szabni. Önmagában is értékesek a projektkezeléssel kapcsolatos leckéink, de a NEW LIFE program pont arról szól, hogy akár a te saját első éles projektedben átbeszéljük, hogyan kell ezeket alkalmazni, hasznosítani. Azaz nem csak olvasol a szerződésekről, hanem elküldheted véleményezésre a te saját megbízási szerződésedet. Nem csak olvasol a tartalommarketingről, hanem egyeztetjük a blogbejegyzés ötleteidet, és akár vázlat szinten megbeszélhetjük az egyes írásokat.
NEW LIFE 2022 mentori program - online webdesigner tanfolyam


Részletfizetési lehetőség - nincs kockázat

Természetes, ha bizonytalan vagy, és sok a kérdésed, mielőtt elköteleződsz. De mit szólnál hozzá, ha havonta fizethetnél? Ha úgy látod, hogy nem ezt akartad, akkor négy hét múlva kiszállhatsz a tanfolyamból, nincs további fizetési kötelezettséged. Így nem kell kockáztatnod. Csak annyi a teendőd, hogy a megrendelés során a Megjegyzés mezőbe beírod, hogy "RÉSZLETFIZETÉS". 6 hónapon keresztül minden hónap elején díjbekérőt kapsz a soron következő befizetendő részletről, nyugodtan hátradőlhetsz és a tanulásra koncentrálhatsz.
Mire használhatod a mentori programot?

Portfólióépítés

Álláskeresésre való felkészítés

Kreatív pályázatok beküldése előtti instrukció kérése

Első éles projektek támogatása

Ügyfélszerzés

Szabadúszói partnerek megtalálása

Saját márka építés