Ingyenes webdesign előkészítő tanfolyam email-ben

Webdesign előkészítő tematika


  1. Digitális színek, színtan
  2. Színek egymásra hatása, paletták
  3. Fontok, webfontok, tipográfia
  4. Digitális képek alap fogalmai: pixelek és felbontás
  5. Mi az a vektorgrafika?
  6. Hogyan működik az internet?
  7. Hogyan működik a felhő technológia?
  8. Hogyan működnek a tartalomkezelő rendszerek?

Kérem az ingyenes Webdesign előkészítő tanfolyamot

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni

Webdesign Előkészítő tanfolyam INGYEN

Ha szeretsz alkotni

A design szakmákhoz való vonzódás sokszor valamilyen kézműves hobbival kezdődik. Az ember azt veszi észre, hogy szeret a színekkel játszani, hogy öncélúan cserélgeti a dekorációt a nappaliban, hogy megállás nélkül fotóz a nyaralásokon, vagy beiratkozik egy selyemfestő tanfolyamra. A kreatív tehetségből azonban meg is lehet élni, csak a megfelelő szaktudással kell párosítani.

Ha érdekel a webdesign

Az internet fenekestől fordította fel a világot. Máshogy tájékozódunk a világ dolgairól, máshogy szórakozunk és máshogy teremtünk kapcsolatot. Ha nem csak felhasználóként érdekel ez a hihetetlenül izgalmas, percről percre alakuló világ, akkor nézz be a kulisszák mögé. Formáld TE a digitális képalkotás trendjeit, hívd életre TE a menő weboldalakat.

Ha szereted a kihívásokat

Minden tananyaghoz gyakorlati feladatok tartoznak. Az ingyenes tanfolyam kereteibe nem fér bele, hogy mindenkinek visszajelzéseket adjak a munkájáról, de mindenképpen próbáld ki a leckék anyagát a gyakorlatban is. Olvasással nem fog a vizuális készséged, a színérzéked, a kreativitásod fejlődni. A tanfolyam Facebook közösségében meg is oszthatod az alkotásaidat.


Szöveges tananyag

A tananyag nem egy szimpla pdf file, hanem az interneten keresztül elérhető multimédiás tartalom sok illusztrációval és linkkel kiegészítve.

Videók

A folyamatokat, az ingyenesen használható online eszközöket, a technikákat és a módszereket inkább videón mutatom meg szöveg helyett.

Források, linkek

Rengeteg olyan forrást, linket, külföldi szakmai oldalt fogsz megismerni a leckékből, amelyek nélkülözhetetlenek a kreatív munkához.

Feladatok

Minden elméleti anyagot konkrét, életszerű gyakorlati feladatok egészítenek ki. Ezeknek a segítségével tudod kipróbálni a tanultakat.


Share this post