A Wordpress egy tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy programozói tudás nélkül építhess weboldalakat és webshopokat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell komoly tudás egy üzletileg sikeres, keresőoptimalizált weboldal felépítéséhez. A kezdő lépésekhez minden magyarul megjelenő Wordppress blogbejegyzés nagy segítséget jelent.

Ebben a listában a legfrissebb Wordpress tartalomkezelő rendszerrel kapcsolatos blogbejegyzéseket gyűjtöttük össze.

Google Analytics és Webmester eszközök integrációja a weboldaladba

Google Analytics és Webmester eszközök hozzákapcsolása a Wordpress-hez

Hogyan integráld a Google Analytics és a Webmester eszközöket a Wordpress weboldaladba? A honlapod nem akkor van kész, amikor felépítetted a weboldalakat, és a helyükre kerültek a tartalom-blokkok. A neheze még csak ezután jön. Ha a látogatóid viselkedéséről is szeretnél képet kapni, akkor ezekre az online marketing eszközökre szükséged lesz.

Ha komolyabban érdekel a Wordpress, irány a Wordpress Alapozó tanfolyam

Kezdő Wordpress és Woocommerce tanfolyam, Avada leckékkel bővítve

A WordPress segítségével programozói tudás nélkül készíthetsz honlapokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz szükséged szakértelemre. Sok izgalmas kihívással kell szembenézned, ha jól konvertáló, biztonságos, gyors, és keresőbarát honlapokat szeretnél építeni. Könnyű eltévedni a rengeteg beállítási lehetőség, bővítmény és sablon között. Használd ki a tanfolyam tudását, rövidítsd le az utat.