online Webdesign tanfolyamok
Az online tanfolyamok segítségével rugalmasan bárhol, bármikor tanulhatsz. Az anyagokat minden olyan helyről eléred, ahol van internet. Nem kell feladnod az eddigi munkád, kényelmesen, a kanapén üldögélve is átképezheted magad.
Gyakorlati alapú online Webdesign tanfolyamok
Sok izgalmas, életszerű gyakorlati feladat egészíti ki az elméleti anyagot. Ezek mindig a saját céljaidhoz és projektedhez igazodnak, így a feladatmegoldás során a saját üzletedet építed. Folyamatos visszajelzéseket kapsz, nem kell önállóan tanulnod.
korszerű tudás online Webdesign tanfolyamok
Folyamatosan frissülő tananyag, hogy a legújabb technikákkal és a legmodernebb eszközökkel dolgozhass. Érvényesülj a munkaerő piacon azzal az informatika szaktudással, amit nálunk szórakozva sajátíthatsz el.
WEBARTERY - Startvonal Webdesign Tanfolyam

Téged is elriaszt a mókuskerék, és inkább kreatív területen dolgoznál? Nem késtél le semmiről. A Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével akár a meglévő állásod mellett, vagy kisgyerekes szülőként is átképezheted magad. A honlapkészítéssel kapcsolatos minden elméleti területről elmélyült tudást szerezhetsz. A gyakorlati feladatokon keresztül pedig elsajátíthatod a legmodernebb munkamódszereket és technikákat.

Időtartam: 6, 9, 12 hónap

296.425 Ft
WEBARTERY - Startvonal Webdesigner Tanfolyam - NEW LIFE 2021

Az egyéves Startvonal Webdesigner Tanfolyamot olyan plusz szolgáltatásokkal egészítettük ki, amelyekkel turbó fokozatra kapcsolhatod a saját márkád kialakítását és a piacra lépést. Ha szabadúszó szeretnél lenni, de tele vagy kétségekkel, és nehezen szánod rá magad a változtatásra, akkor ezt a programot neked találtuk ki.

Időtartam: 12 hónap

468.390 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - felhasználói Élmény Tervezése -UX tanfolyam

Tervezz olyan weboldalakat és mobil alkalmazásokat, amit imádnak a felhasználók. Bár a felhasználói élmény tervezése nem pusztán a honlapokról szól, a webshopok és a startup-ok életében kiemelt jelentősége van a webes felületeknek. Ismerd meg a profi UX tervezési módszereket. Tanuld meg, milyen eszközökkel lehet befolyásolni az érdeklődők márkával kapcsolatos érzéseit és vezesd a felhasználókat a bevásárló kosárig.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Webdesign Workshop

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem a honlaptervezés más területeibe is bepillantást nyerhetsz. Rendszerszemlélet és a különböző honlap tervezési szempontok összehangolása sok gyakorlati feladattal.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Kezdő Wordpress és Woocommerce tanfolyam, Avada leckékkel bővítve

A WordPress segítségével programozói tudás nélkül készíthetsz honlapokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz szükséged szakértelemre. Sok izgalmas kihívással kell szembenézned, ha jól konvertáló, biztonságos, gyors, és keresőbarát honlapokat szeretnél építeni. Könnyű eltévedni a rengeteg beállítási lehetőség, bővítmény és sablon között. Használd ki a tanfolyam tudását, rövidítsd le az utat.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam - Bodorkós Tamás

Ha már megismerkedtél a Photoshop lehetőségeivel, hallottál az alapvető eszközökről, kipróbáltad a kijelölési technikákat és a maszkolást, akkor itt az ideje a tovább lépésnek. Engedd végre szabadon a fantáziád, és ne hagyd, hogy a tudásod korlátozzon a megvalósításban. Az alkotás egy életforma, aki egyszer belekóstolt, az nem tud lemondani róla.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Photoshop Alapozó - kezdő Photoshop Tanfolyam

Drótvázak, weboldal tervek, gombok, hátterek, de akár szórólapok is készülhetnek Photoshopban. Ez a modul azokról a technikákról szól, amelyek a honlapkészítés, és az arculattervezés során nélkülözhetetlenek. Ebbe persze beletartozik a honlaphoz szükséges képanyag előállítása és módosítása is. Képkivágások, szín- és fény korrekció, alakzatok és rétegek - minden, ami a gyors eredményhez kell.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - HTML, CSS használata tanfolyam

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Pedig a HTML és a CSS mögött rejlő logika megértéséhez nem kellenek rendkívüli matematikai képességek. Ez a tanfolyam hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismertet meg a kódolás rejtelmeivel. Lépésről lépésre vezet el a kezdő szintről egészen az összetett responsive oldal szerkezetek kialakításáig.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Minőségi honlaptartalom tanfolyam

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketingszövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - mentori program

Bármelyik tanfolyam mellé igényelheted az extra oktatói és mentori figyelmet. A céljaid pontos ismeretében kapod a személyre szabott feladatokat és konzultációs lehetőségekkel segítelek a célok elérésében. Ideális lehet személyes márka kialakításakor, vagy ha álláskeresés előtt állsz. Konkrét ötleteket kapsz az önéletrajzod kialakításához és az első projektek feltételeinek kialakításához is.

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

148.000 Ft