KOMPAKT Webdesign Tanfolyam

Kódolásmentes honlap a KOMPAKT Webdesign Tanfolyam segítségével

Érdekel a honlapkészítés? Kipróbálnád kicsiben, milyen webdesignernek lenni? Ebben a csomagban a legszükségesebb ismereteket csomagoltuk össze, amivel gyorsan eljuthatsz az első, kódolásmentes honlapodig. Közben választ kapsz arra a kérdésre is, elég tehetséges vagy-e a szakmához, érdemes-e jobban elmélyülnöd a webdesign világában. A tervezés, a képalkotás és a konkrét honlapépítés együtt garantálja, hogy sikeres honlapokat készíts.
Időtartam: 6 hónap

Ár: 198.900 Ft


Startvonal Webdesigner Tanfolyam

Te is lehetsz profi webdesigner a Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével

Téged is elriaszt a mókuskerék, és inkább kreatív területen dolgoznál? Nem késtél le semmiről. A Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével akár a meglévő állásod mellett, vagy kisgyerekes szülőként is átképezheted magad. A honlapkészítéssel kapcsolatos minden elméleti területről elmélyült tudást szerezhetsz. A gyakorlati feladatokon keresztül pedig elsajátíthatod a legmodernebb munkamódszereket és technikákat.
Időtartam: 6, 9, 12 hónap

Ár: 296.425 Ft


Ajándékok a Startvonal Webdesigner Tanfolyamhoz

Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándék - Színpszichológia - nyomtatható infografika poszterek
Színek pszichológiája

6 nyomtatható infografika poszter

6 nagy felbontású digitális poszter a színek mögöttes jelentéseiről, amelyet akár poszterként is kinyomtathatsz. Hogyan válassz tudatosan palettát?

Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándék -  Kreatív képanyag ebook
Kreatív képanyag

Hogyan lásd el képekkel a honlapod?

Minden, amit a digitális képekről és a honlapok képanyagáról tudni érdemes. Hogyan tervezz a tartalomhoz illusztrációkat? hogyan tervezd meg a honlapod vizuális világát?

Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándék - Photoshop drótvázkészlet
Photoshop drótvázkészlet

Előregyártott tartalom-blokkokkal

Nem csak a drótváz elemeit, hanem teljes összeállított tartalomblokkokat is kapsz a Photoshop forrás file-okban, ráadásként pedig UX tippeket a tartalomblokkok használatához.


Starvonal NEWLIFE program

Te is lehetsz profi webdesigner a Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével

Az egyéves Startvonal Webdesigner Tanfolyamot olyan plusz szolgáltatásokkal egészítettük ki, amelyekkel turbó fokozatra kapcsolhatod a saját márkád kialakítását és a piacra lépést. Ha szabadúszó szeretnél lenni, de tele vagy kétségekkel, és nehezen szánod rá magad a változtatásra, akkor ezt a programot neked találtuk ki.
Időtartam: 6, 9, 12 hónap

Ár: 468.390 Ft


Modulos képzések

Felhasználói élmény tervezés (online UX tanfolyam)

Tervezz olyan weboldalakat, amit imádnak a felhasználók. Bár a felhasználói élmény tervezése nem pusztán a honlapokról szól, a webshopok és a startup-ok életében kiemelt jelentősége van a webes felületeknek. Ismerd meg a profi UX tervezési módszereket. Tanuld meg, milyen eszközökkel lehet befolyásolni az érdeklődők márkával kapcsolatos érzéseit és vezesd a felhasználókat a bevásárló kosárig.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
webdesign workshop - online webdesign tanfolyam

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem a honlaptervezés más területeibe is bepillantást nyerhetsz. Rendszerszemlélet és a különböző honlap tervezési szempontok összehangolása sok gyakorlati feladattal.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Instagram marketing tanfolyam fiókkezelőknek

Az Instagram nagyon hatékony vevőszerző eszköz, mert a márka értékek átadása mellett az Instagram profil köré valódi közösség építhető. Azonban a kiemelkedő siker soha nem a spontán és ötletszerű posztolás eredménye. Ismerd meg a profi tervezés eszköztárát és építs a célnak megfelelő ideális profilt akár a saját vállalkozásodról, akár az ügyfeleidről van szó.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Online újságíró tanfolyam

Bár a print magazinokat és a napilapokat lassan felváltották az online felületek, az újságírás nem halt meg, csak a kommunikáció csatornái változtak. Az igényes tartalom, a hiteles tájékoztatás ma fontosabb, mint valaha. Ismerd meg az újságírók eszköztárát, emeld magasabb szintre a szövegíró készséged. Akár egy online szerkesztőséget célzol meg, akár tartalmat írsz, ezzel a tanfolyammal sikeres szerzővé válhatsz.

Időtartam: 6 hónap

189.000 Ft
Online Wordpress és Woocommerce tanfolyam, Avada leckékkel

A WordPress segítségével programozói tudás nélkül készíthetsz honlapokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz szükséged szakértelemre. Sok izgalmas kihívással kell szembenézned, ha jól konvertáló, biztonságos, gyors, és keresőbarát honlapokat szeretnél építeni. Könnyű eltévedni a rengeteg beállítási lehetőség, bővítmény és sablon között. Használd ki a tanfolyam tudását, rövidítsd le az utat.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam - Bodorkós Tamás

Ha már megismerkedtél a Photoshop lehetőségeivel, hallottál az alapvető eszközökről, kipróbáltad a kijelölési technikákat és a maszkolást, akkor itt az ideje a tovább lépésnek. Engedd végre szabadon a fantáziád, és ne hagyd, hogy a tudásod korlátozzon a megvalósításban. Az alkotás egy életforma, aki egyszer belekóstolt, az nem tud lemondani róla.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
kezdő online Photoshop tanfolyam - Photoshop Alapozó

Drótvázak, weboldal tervek, gombok, hátterek, de akár szórólapok is készülhetnek Photoshopban. Ez a modul azokról a technikákról szól, amelyek a honlapkészítés, és az arculattervezés során nélkülözhetetlenek. Ebbe persze beletartozik a honlaphoz szükséges képanyag előállítása és módosítása is. Képkivágások, szín- és fény korrekció, alakzatok és rétegek - minden, ami a gyors eredményhez kell.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
online HTML, CSS tanfolyam

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Pedig a HTML és a CSS mögött rejlő logika megértéséhez nem kellenek rendkívüli matematikai képességek. Ez a tanfolyam hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismertet meg a kódolás rejtelmeivel. Lépésről lépésre vezet el a kezdő szintről egészen az összetett responsive oldal szerkezetek kialakításáig.

Időtartam: 3 hónap

58.260 Ft
Minőségi honlaptartalom online tartalomkészítési tanfolyam

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketingszövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
webdesigner mentori és coaching program

Bármelyik tanfolyam mellé igényelheted az extra oktatói és mentori figyelmet. A céljaid pontos ismeretében kapod a személyre szabott feladatokat és konzultációs lehetőségekkel segítelek a célok elérésében. Ideális lehet személyes márka kialakításakor, vagy ha álláskeresés előtt állsz. Konkrét ötleteket kapsz az önéletrajzod kialakításához és az első projektek feltételeinek kialakításához is.

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

148.000 Ft