Online felhasználói élmény tanfolyam

Felhasználói élmény tervezés (UX)

Tervezz olyan weboldalakat és mobil alkalmazásokat, amit imádnak a felhasználók. Ismerd meg azokat a módszereket, amelyeket a nagy szoftverfejlesztő cégek használnak a tervezési fázisban. Tanuld meg, milyen eszközökkel lehet befolyásolni az érdeklődők márkával kapcsolatos érzéseit és vezesd a felhasználókat kézen fogva a bevásárló kosárig.

84.990 Ft

Webdesign Workshop tanfolyam - online webdesign tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 4 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 14 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 50 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  gyakorlati feladatok elemzése

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

Mit tanulhatsz a Felhasználói élmény tervezés tanfolyamon?

Egyre könnyebb egy online vállalkozást, vagy egy mobil alkalmazást elindítani, azonban egyre nehezebb sikeressé tenni. A hiba sok esetben a tervezési fázisban keresendő. Mert pusztán attól, hogy megveszel egy profinak látszó WordPress sablont, még nem lesznek a felhasználók elégedettek, és nem fog dőlni a webshopon keresztül a pénz. Ha nem szeretnél sikertelen honlapokat hagyni magad után, akkor itt az ideje megismerkedni a felhasználói tervezés szempontjaival.

A tananyag minden felhasználói élménnyel kapcsolatos alapfogalmat tisztáz. A misztikumtól megfosztva, elemeire bontva mutatja meg, miből is áll pontosan a felhasználói élmény. Ismerteti a UX tervezés nemzetközileg elismert módszertanát és a leggyakrabban használt eszközöket.

Termék-fejlesztés

Online UX tanfolyami témakörök: termékfejlesztés

Végigkövetheted egy online felületen megjelenő márka fejlesztésének folyamatát, miközben megismerkedhetsz az egyes tervezési szakaszok kihívásaival. A legmodernebb tervezési módszerek és eszközök várják, hogy végre használd őket.

 

 • Milyen módszereket használnak a profik a tervezéshez?
 • Hogyan lehet a felhasználói igényeket felmérni?
 • Hogyan lehet a felhasználói élményeket az üzleti célokkal összhangba hozni?
 • Mi az a prototípus, és mi a szoftverfejlesztési életciklus?

Web-ergonómia

Online UX tanfolyami témakörök: webergonomia

A modul minden olyan ismeretet felsorakoztat, ami a weben történő kommunikáció, illetve a webergonómia szempontjából fontos lehet. A közepes és a kiválóan konvertáló weboldalakat csak apró részletek különböztetik meg.

 

 • Hogyan befolyásolhatod a felhasználót grafikai eszközök segítségével?
 • Hogyan kommunikálhatsz hatékonyan a weboldalakon?
 • Mit kell tudnod a felhasználói felületek tervezéséről?
 • Hogyan mérheted, hogy egy weboldal ergonomikus-e?

Web-pszichológia

Online UX tanfolyami témakörök: webpszichológia

Nagyon hosszú az út, amíg egy felmerülő érdeklődésből vásárlási döntés születik. A tananyag egy része ezt a pszichológiai döntési folyamatot vizsgálja a legmodernebb webes viselkedés kutatási eredményekre támaszkodva.

 

 • Mi befolyásolja a felhasználót a döntéseiben?
 • Milyen eszközökkel mérheted fel a felhasználói igényeket?
 • Hogyan tehetsz megjegyezhetővé egy márkát?
 • Hogyan ösztönözheted vásárlásra a szimpatizánsokat?

Ügyfél-elégedettség

Online UX tanfolyami témakörök: Ügyfélelégedettség

Nem is olyan könnyű elérni, hogy a szolgáltatásodba csomagolt szakértelem és hozzáadott érték a felhasználóidban tudatosuljon, és valódi, átélt elégedettségként csapódjon le. Márpedig ez a siker egyik legfontosabb receptje.

 • Hogyan nyújthatsz valóban hasznos és értékes szolgáltatásokat?
 • Milyen elemei vannak az ügyfél-elégedettségnek?
 • Hogyan lehet az egyes elemeket javítani?
 • Hogyan mérhető az ügyfél-elégedettség?
online ux tervezés tanfolyam

A UX tervezés tanfolyam neked szól

Startup ötletelők

Lehet, hogy nem leszel UX designer, de a legmodernebb webes viselkedés- kutatások eredményei és a termékfejlesztési ciklussal kapcsolatos tudnivalók nélkülözhetetlenek lesznek a vállalkozás ötleted kidolgozásakor.

Saját vállalkozás

Ha te készíted vagy üzemelteted a saját honlapodat, akkor biztosan szeretnéd a maximumot kihozni belőle. A tanfolyam gyakorlati feladatait a saját honlapodra alkalmazva folyamatosan egyre vonzóbb, egyre jobban konvertáló honlapod lesz.

Társadalmi projektek

A társadalmi célú megmozdulásokat nem a pénz motiválja. Mégis ugyanolyan védekező mechanizmusokon kell átverekedned magad, ha a marketing zajon át el szeretnéd juttatni az üzeneteket az emberekhez.

Webdesignerek, grafikusok

Tévedés azt hinni, hogy a webdesign elsődleges célja a vonzó stílus kialakítása. A grafikai tervezésnek rendkívül fontos szerepe van a felhasználói figyelem befolyásolásában. Ismerned kell azokat az elveket, amelyek alapján nem csak szép, de üzletileg sikeres weboldalakat tervezhetsz.

Felhasználói élmény tervezés tanfolyam vélemények

Mystery Person
{

Külön köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál, segítettél és ennyire részletes feladat-értékelések kaptam. Alapjáraton nem vagyok nagyon önbizalomtól duzzadó típus, inkább visszahúzódó, szerényként írnám le magam (persze, ezt én látom csak). Azonban az értékeléseid és az, hogy elégedett voltál a munkámmal, rengeteget dobott az önbizalmamon, ami a megszerzett tudáson kívül egy nem várt mellékhatás 🙂 hasznos.

5
Lévai Dávid
Mystery Person
{

Rengeteget tanultam a felhasználói tervezés képzés során, megismertem az UX tervezés rengeteg lépését, melyet azóta már kamatoztatni tudok a cégnél, ahol dolgozok. A tananyagok abszolút érthetőek, könnyen átláthatók voltak és fel is tudtam magamban építeni egy összefüggő tudást. A feladatok elsőre nehéznek tűntek, de megcsinálhatóak voltak, és szórakoztató volt a tervezés, szívesen ültem le mellé. Sikerült valamelyest a kommunikációban is fejlődnöm, pedig az számomra egy nehéz téma.

5
Lévai Dávid
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Néhány esetben furcsa volt a UX design feladatokat a saját oldalra vetíteni, elsőre nem gondoltam volna, hogy működhetne, de aztán érdekes felvetések jöttek ki, igaz még a gyakorlati megvalósítása várat magára, de legalább világosodott, hol kellene változtatni. A visszajelzéseid hasznosak voltak, több olyannal is kiegészítetted a válaszokat, amelyekre nem gondoltam. Kifejezetten ajánlom a felhasználói tervezés tanfolyamot azoknak, akiknek már van oldaluk, de nem elégedettek vele, ésnem tudják mi nem működik, mitől nem sikeres…

5
Farkas Barbara
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

A felhasználói tervezés témaköre rávilágított, mire figyelnek inkább az emberek, ha végigmennek egy oldalon, mi ragadja meg a figyelmüket, hiszen ezt megértve lehet valójában olyan honlapokat csinálni, aminek „van értelme”. Hiszen lehet szép egy oldal, de az sajna nem elég, hasznosnak is kell lenni, gyakorlatiasnak. Egészen más szemmel nézik az oldalt, mint azt a megalkotója gondolná… Szerintem jól volt felépítve a modul, érthetően, próbált rávilágítani arra, hogy a webdesigner más mint egy UX designer.

5
Farkas Barbara
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Privát még annyit tennék hozzá, hogy az eddigi modulok közül az UX modult látnám legszívesebben nyomtatásban! Ez egy önálló könyvként is megállná a helyét, csúcs kiadvány lenne belőle. Sokszor görgettem vissza, amikor a leckék végére értem és újraolvastam a bekezdéscímeket. Vagy újra bele-beleolvastam, hogy átlássam. Magát a modult is annyira mély és szupergazdagnak érzem, hogy akár 2-3 egységre is tovább bontanám. Csak gratulálni tudok hozzá, nagyon-nagyon alapos és izgalmas anyagot írtál!

5
Szunyogh Kriszta
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Azt tanultam meg az UX modul leckéiből, hogy webdesignerként hogyan kell belebújni a felhasználó bőrébe, hogyan kell megérteni a felhasználó döntéseit, motivációit, érzelmeit és webes viselkedését. Olvasmányosan és hihetetlen mélységekben jártuk körbe a témát. Szociálpszichológia kísérletek, lélektani kutatások, tanulásmódszertani eredmények alapján gazdagon részletezett tudásanyagot kaptam. Feltárult előttem egy nagyon izgalmas világ, és kiderült számomra, hogy mennyire összetett dolog megragadni a weben böngészők figyelmét. A leckékhez tartozó gyakorlati feladatok kifejezetten elgondolkodtatóak. Igazi kihívás volt például két célközönségnek egy témáról landing page-t tervezni. A kedvenc házi feladatom a szórakoztató, önismereti teszt készítése volt. Olyan „fogásokat” is megtanultam, mint az énmárkát erősítő történetmesélés, vagy a kulcsingerek felhasználása a designban.”

5
Szunyogh Kriszta

Hogyan zajlik a Felhasználói élmény tervezés tanfolyam?

Az online oktatási forma ellenére folyamatos, aktív oktatói jelenlétre számíthatsz. Az állandó visszajelzések, és az instrukciókon alapuló alkotói folyamat során megtapasztalhatod a szenvedélyes, kreatív munka örömét. Támogató közegben teheted meg az első bátortalan lépéseket, ahol soha nem kritikát, mindig csak elemzéseket kapsz a saját munkádról. Komplex tervezési kérdésekkel, életszerű kisvállalkozói helyzetekkel szembesít a tanfolyam.

Mitől különleges a felhasználói élmény Tanfolyam?

Hallgatói munkák – minden UX tervezési szinten

Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Akár a kenyérkereső állásod mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz, mert az e-oktatóterembe bármikor beléphetsz. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Használhatsz tabletet és mobilt is a tanuláshoz.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS

Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy akár a saját üzleti folyamataidról, akár az ügyfeleknek tervezett és készített honlapokról van szó, a megvalósításukkal közelebb kerülj a céljaidhoz. A feladatokhoz élő projektekből merítettük az ihletet.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

PÁRBESZÉD

A UX tervezés rendkívül összetett feladat, több szakterület metszéspontjában található. Ezért nagyon tanulságos a többiekkel is megvitatni a felmerülő kérdéseket. A különböző nézőpontú meglátások értékes felismerésekhez vezetnek.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

AZONNALI TUDÁS

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttük össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

UX design tanfolyam A/B tesztek

Ez nem egy mobil alkalmazás tervező tanfolyam

A felhasználói felület (UI) megtervezése csak egyetlen rétege a UX tervezésnek. Ez a tanfolyam minden tervezési réteg szemléletmódját, módszereit és jellemzőit tárgyalja.

Eszközfüggetlen

Ezt a szemléletmódot bármilyen UX tervezést segítő szoftver esetén tudod érvényesíteni. A UX eszközök nagyon gyorsan változnak, a különböző tervezési szakaszokat több tucat program támogatja. A tanfolyam nem köt egyetlen konkrét szoftverhez sem.

Alkalmazott tudás

Nem elég az elméletet ismerni, nem az íróasztal fióknak fogsz tervezni. Élő, folyamatos, minden feladatra kiterjedő visszajelzést kapsz, akár szöveges koncepcióról, akár egy folyamatról, akár képalkotásról van szó.

Teljes spektrum

A tanfolyam megkönnyíti a felhasználói élmény tervezés rétegeinek elkülönítését, a különböző szakterületek gondolkodásmódjának megértését és segít a lehetséges szakosodási irányok kijelölésében.

Design dilemmák

Megvitatjuk a tervezési kérdéseket. Ezek a párbeszédek neked is segítenek majd megfogalmazni a dilemmáidat, és könnyebben szót értesz majd az ügyfeleiddel. Tanulhatsz a többiek hibáiból, és inspirálódhatsz a tiedtől lényegesen különböző ötletek segítségével.

Jobb tervező leszel

Több ötlet, kreatívabb megoldások, a problémák részekre tagolásának képessége, lényeglátó készség, több szakterület integrálásának képessége, pontosabb megfogalmazások, jobb ügyfél kommunikáció, nagyobb projektek, magabiztosabb fellépés, design döntések indoklásának képessége, jobb rendszerek, elégedettebb felhasználók, jobban konvertáló honlapok, elégedettebb ügyfelek.

webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

 

10 évet dolgoztam webfejlesztőként, majd egy közel 600 fős szervezet rendszerszervezője lettem. Mindent megtanultam a nagy informatikai projektekről, számtalan szerepkörben kipróbálhattam magam. Egy idő után hiányozni kezdett a műhelymunka, az átlátható léptékű projektek világa, így honlapkészítéssel kezdtem foglalkozni. A nagy rendszerek tervezési módszertanából bizonyos elvek itt is alkalmazhatóak voltak, de a felhasználói élmény tervezés, az online marketing és a vizuális kommunikáció új szempontokat jelentettek.

A saját márka létrehozásakor több, mint 20 év projekt tapasztalatát integráltam, de egy élő vállalkozásban soha nem lehet hátra dőlni. A WEBARTERY folyamatos fejlesztése során a legfrissebb UX tervezési elveket érvényesítjük, a honlapkészítési projektekben pedig napi szintűek a UX tervezési feladatok.

Csak rajtad múlik…

…mert a magasabb szintű tudást és a készségeid fejlesztését nem lehet megvásárolni. Rá kell szánnod az időt és az energiát. Több száz WEBARTERY hallgató bizonyította már, hogy munka és/vagy család mellett is lehet tanulni.

Heti 2-4 óra elég rá

Néhány ebédszünetet kell rászánnod, vagy cseréld le a képernyő előtt időt valami hasznosabbra.

Nem kell informatikusnak lenned

Bár a UX design sok esetben honlapok, mobil alkalmazások és kapcsolódó online marketing rendszerek tervezéséről szól, inkább erős felhasználói vénára van szükség, nem kell fejlesztőnek vagy IT gurunak lenned.

Teljesen kezdőknek is

A leendő webdesignerek is ezzel az oktatási programmal tanulnak, de ez a tananyag laikusok számára is értelmezhető és élvezhető.

Nem kell hozzá rajztudás

A UX designer nem grafikus, és a felhasználói felület tervezés csak egy kis szelete a felhasználói élmény tervezésnek. Rendszerlátó képesség, empátia, folyamat alapú szemlélet emeli ki a jó UX designert a középszerből.