mentori támogatás a tanfolyamok ideje alatt

 

Mentori program

3-12 hónap

A saját képességeidhez és céljaidhoz igazítom a feladatok rendszerét. Segítek a motiváció fenntartásában, és a nehézségek áthidalásában egyaránt. Konkrét tanácsokkal látlak el a portfólióépítésben, de az álláspályázatok és a szakmai önéletrajz terén is.

148 000 Ft

webdesigner mentor és webdesigner coach támogatás

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

Ár: 
148 000
Price: 148.000 Ft


Mentori program, szakmai és coaching támogatás kezdő webdesignereknek

Ezt kapod a program részeként

segítünk a saját honlapod megtervezésében vagy felülvizsgálatában

személyre szabott marketing stratégiát készítünk

kidolgozzuk a grafikus önéletrajzodat

megtervezzük a közösségi oldalaidat

segítünk a saját márkanév, logó és arculat kialakításában

segítünk pályázni

összeállítjuk a portfóliódat

megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid

összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket


Mi az a mentori program?

Felnőtt fejjel tanulni egészen más. Szabad elhatározásból érkezik az ember, nem kötelező a tanfolyamot elvégezni, ugyanakkor rengeteg más felelősségteljes szerepkörben kell helytállni. Tapasztalatom szerint az egyik legfontosabb sikerfaktor a kitartás. Nem az lesz webdesigner, aki a legtehetségesebben rajzol, vagy akinek a legmélyebb az informatikai tudása, hanem abból, aki az első megtorpanás, esetleg hosszabb kihagyás után visszaül a gép mellé és folytatja a tanulást.

Több, mint 220 mentoráltam volt az elmúlt 7 évben, akik mind szakmát váltottak, vagy saját vállalkozást alapítva szerettek volna új tevékenységbe kezdeni. Az egyik legnehezebb kihívás számukra és számomra is a motiváció fenntartása volt.

A másik fontos tényező egy sikeres pályaváltás mögött, hogy a homályos álmokat, érzeteket konkrét céllá kell változtatni, a cél felé vezető út kijelölése azonban nem is olyan egyszerű. A mentori program egyik szerepe éppen az, hogy álmok helyett lépésekből álló tevékenységsor válhasson. A szakmaváltás eleinte szinte lehetetlennek tűnik, és az első időszakban az önbizalomhiány a lefenyegetőbb ellenség. Óriási segítséget jelent, ha van egy tapasztalt mentorod, aki tartja benned a lelket, biztat, és konkrét tanácsokkal lát el. A hasonló cipőben járó csoport támogatása is hihetetlen plusz energiát ad.Hiába nyugszik online alapokon az összes tanfolyamunk, a különleges bánásmód miatt egyszerre maximum 5-8 főt tudok mentorként fogadni. A mentori program nagyon sok oktatói energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt ad, és rengeteg értékes kapcsolatot köszönhetek neki. A te történetedre, tehetségedre, és látásmódodra is kíváncsi vagyok. Sorakozz fel a startvonalhoz, és a szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatom garantálja, hogy nem fogsz kifulladni félúton.

Hat telefonos konzultáció, igény esetén személyesen is találkozhatunk.

Olyan plusz leckéket, anyagokat érhetsz el, ami nem vásárolható meg kívülről.


A portfóliódat tudatosan állítjuk össze, és még a fizetős ügyfelek megérkezése előtt tudod prezentálni a tudásod.

Segítünk a projektkezelési módszertanod kialakításában. Milyen dokumentumokra lesz szükséged, hogyan kommunikálj az ügyfelekkel, hogyan kezeld a konfliktusokat?