mentori támogatás a tanfolyamok ideje alatt

 

Mentori program

3-12 hónap

A saját képességeidhez és céljaidhoz igazítom a feladatok rendszerét. Segítek a motiváció fenntartásában, és a nehézségek áthidalásában egyaránt. Konkrét tanácsokkal látlak el a portfólióépítésben, de az álláspályázatok és a szakmai önéletrajz terén is.

360 000 Ft (12 hónapra)

webdesigner mentori és coaching program

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

Ár: 
360 000
Price: 360.000 Ft


Mentori program, szakmai és coaching támogatás kezdő webdesignereknek

Ezt kapod a program részeként

webdesigner mentor és webdesigner coaching program honlap felülvizsgálat, tervezés

webdesigner mentor és webdesigner coaching program személyre szabott marketing stratégiát készítünk

webdesigner mentor és webdesigner coaching program kidolgozzuk a grafikus önéletrajzodat

webdesigner mentor és webdesigner coaching program megtervezzük a közösségi oldalaidat

webdesigner mentor és webdesigner coaching program segítünk a saját márkanév, logó és arculat kialakításában

webdesigner mentor és webdesigner coaching program segítünk pályázni

webdesigner mentor és webdesigner coaching program összeállítjuk a portfóliódat

webdesigner mentor és webdesigner coaching program megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid

webdesigner mentor és webdesigner coaching program összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket


Mi az a mentori program?

Felnőtt fejjel új szakmát tanulni egészen más, mint amit gyerekként az iskolában megszoktál. Szabad elhatározásból érkezel, ugyanakkor rengeteg más felelősségteljes szerepkörben kell helytállnod. Tapasztalatom szerint az egyik legfontosabb sikerfaktor a kitartás. Nem az lesz webdesigner, online marketing szakértő, vagy éppen grafikus, aki a legtehetségesebben rajzol vagy akinek a legmélyebb az informatikai tudása. Azoknak sikerül, akik az első megtorpanás, esetleg hosszabb kihagyás után visszaülnek a gép mellé és folytatják a tanulást.

Több, mint 220 mentoráltam volt az elmúlt 7 évben, akik mind szakmát váltottak, vagy saját vállalkozást alapítva szerettek volna új tevékenységbe kezdeni. Az egyik legnehezebb kihívás számukra és számomra is a motiváció fenntartása volt.

A másik fontos tényező egy sikeres pályaváltás mögött, hogy a homályos álmokat, érzeteket konkrét célokká kell formálni. A cél felé vezető út kijelölése azonban nem is olyan egyszerű. A mentori program egyik szerepe éppen az, hogy az álmokat lépésekből álló tevékenységsorrá változtassuk. A szakmaváltás eleinte szinte lehetetlennek tűnik, és az első időszakban az önbizalomhiány a lefenyegetőbb ellenség. Óriási segítséget jelent, ha van egy tapasztalt mentorod, aki tartja benned a lelket, biztat, és konkrét tanácsokkal lát el. A hasonló cipőben járó csoport támogatása is hihetetlen plusz energiát ad.

Hiába nyugszik online alapokon az összes tanfolyamunk, a különleges bánásmód miatt egyszerre maximum 5-8 főt tudok mentorként fogadni. A mentori program nagyon sok oktatói energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt ad, és rengeteg értékes kapcsolatot köszönhetek neki. A te történetedre, tehetségedre, és látásmódodra is kíváncsi vagyok. Sorakozz fel a startvonalhoz, és a szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatom garantálja, hogy nem fogsz kifulladni félúton.


webdesigner leszek konzultációs mentori program

KONZULTÁCIÓK

A tanfolyam teljes mértékben online. Akár a kenyérkereső állásod mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz, mert az e-oktatóterembe bármikor beléphetsz. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Használhatsz tabletet és mobilt is a tanuláshoz.

WEBARTERY mentori program szabadúszó webdesignereknek - portfólióépítés

PORTFÓLIÓ ÉPÍTÉS

Átnézem az eddigi munkáidat, elemzem és véleményezem a portfóliódat és közösen meghatározzuk a fejlődési irányokat. A portfólió az egyik kritikus pont az ügyfélszerzés során, ezért ha még a megrendelések előtt állsz, akkor kihívás jellegű projekteket építünk fel a számodra az erősségeidre támaszkodva.

webdesigner mentori program - személyes márkaépítés tananyag

PLUSZ TANANYAGOK

Olyan plusz leckéket érhetsz el, amelyek nem vásárolhatóak meg kívülről a webshopban, de fontosak a siker szempontjából. Személyes márkaépítés, projektkezelés, tartalommarketing az a három nagy témakör, ahol tisztában kell lenned a legfontosabb fogalmakkal.


webdesigner leszek konzultációs program - online marketing

ONLINE MARKETING

Átvizsgáljuk az eddigi márka megjelenéseidet, és megtervezzük a szükséges és elégséges online marketing startégiádat. Tartalom tippeket, blogbejegyzés ötleteket kapsz, és felhívjuk a figyelmed az esetleges SEO hibákra is. Olyan rendszert tervezünk közösen, amely a napi munkád mellett is fenntartható.

WEBARTERY mentori program szabadúszó webdesignereknek - portfólióépítés

MÁRKAÉPÍTÉS

Megfogalmazzuk az öndefiníció hiányos pontjait, eloszlatjuk a homályos foltokat még akkor is, ha nem lineáris pályaívet írtál eddig le a karriered során, vagy nagyobb váltásban gondolkodsz. A személyes márkaépítés speciális terület, minden életút más, nem lehet konzerv megoldásokból sablonosan gondolkodni és építkezni.

alkotói közösség az online Webdesign tanfolyamokon

PROJEKTKEZELÉS

Ha eddig alkalmazottként dolgoztál, vagy nem projekt alapú munkaköröd volt, akkor a szabadúszó karrierben az egyik legfélelmetesebb dolog a projektkezelés lesz. Segítünk a saját módszertanod kialakításában, átvesszük, milyen dokumentumokra lesz szükséged, hogyan kommunikálj az ügyfelekkel, és hogyan kezeld a konfliktusokat.