minőségi tartalomrendszer tanfolyam - szövegírás és keresőoptimalizálás

Minőségi tartalom-rendszerek

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketingszövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

68.990 Ft

Minőségi tartalomrendszerek tanfolyam - online szövegírás és SEO tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 4 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 12 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 77 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  gyakorlati feladatok elemzése

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

Mit tanulhatsz a Minőségi tartalomrendszerek tanfolyamon?

A mai cégek életében már nem a honlap az egyetlen megjelenési és kommunikációs lehetőség. A közösségi oldalak, a sajtómegjelenések, a szakmai fórumok, a videómegosztók, sőt, a munkatársak közösségi oldalai, LinkedIn profiljai is szerepet játszhatnak a cégről kialakított kép megformálásában. A modul nem csak a minőségi honlaptartalom előállításához nyújt segítséget. Hasznos módszereket mutatunk a cég teljes online megjelenéséhez szükséges tartalom megszervezéséhez és tárolásához is. A tartalom ugyanis nem egyetlen kézben születik, különböző verziókon, egyeztetéseken keresztül alakul ki a végleges állapot. Nem magától értetődő egy profi, sokszereplős tartalomkezelő rendszer létrehozása és üzemeltetése.

A szövegalkotáskor figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás szempontjait, és a különböző online képernyőszélességeken rugalmasan megjelenő szövegek nehézségeire is kitérünk. Azaz a még nagyon kevés helyen tárgyalt responsive tartalom kérdéskörét is körbejárjuk a tanfolyam során. A modul minden ismeretet megad, amire a képek és videók előállításához a kezdetekkor szükség lehet. Ismerteti a fizetős és ingyenes eszközöket, a különböző megoldások előnyeit és hátrányait.

Szövegírás

Online minőségi tartalomrendszerek tanfolyami témakörök: szövegírás
 • Hogyan írj a célközönség nyelvén?
 • Milyen a jó cím?
 • Mitől kattint a felhasználó egy blogbejegyzésre?

Kereső-optimalizálás

Online minőségi tartalomrendszerek tanfolyami témakörök: keresőoptimalizálás
 • Milyen a keresők által díjazott tartalom?
 • Mi a fontos az oldalon belüli SEO-hoz?
 • Hogyan fogalmazz kulcsszavakra fókuszálva?

Képszerkesztői látásmód

Online minőségi tartalomrendszerek tanfolyami témakörök: képszerkesztői gondolkodásmód
 • Hogyan illusztráld a tartalmakat?
 • Mire használd a vizuális elemeket?
 • Hogyan készíts megosztásmágnes képes tartalmakat?

Tartalom rendszerek

Online minőségi tartalomrendszerek tanfolyami témakörök: tartalomrendszerek és tartalomkezelő rendszerek
 • Mi jellemzi a tartalomkezelőket?
 • Hogyan szervezd rendszerbe a tartalmakat?
 • Melyik közösségimédia-felület mire való?
Tartalommarketing tanfolyam

A Minőségi honlaptartalom neked szól

Újságíróknak

Megsokszorozza a lehetőségeid, ha megismerkedsz a tartalommarketing elméletévelés gyakorlatával. A print magazinok folyamatos hanyatlása mellett ugyanis hatalmasra nőtt az online tartalom-készítés iránti igény. De ezekhez a tartalmakhoz sok esetben neked kell képeket társítanod, és elvárás, hogy a keresőoptimalizálási elveknek megfelelő formában dolgozz. Ez már a téma választásra is kihathat, de a címeket és a képaláírásokat is érinti. Ma már nem kerülhető ki a közösségi médiás tartalomkészítés sem, ahol az adott felület sajátosságait is ki kell használni.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek. Szabadúszóknak, illetve olyan kisvállalkozásoknak, akik támaszkodnak az alapvető online marketing eszközökre. Élnek a tartalommarketing lehetőségével, van hírlevelük, megjelennek céges tartalmak a közösségi oldalakon. A modul segít a kisvállalkozások tartalommarketing stratégiájának kialakításában is, de elsősorban a céges tartalmak keletkezésének, szervezésének, tárolásának és publikálásának folyamatához ad professzionális módszereket. Az itt megismerhető szempontok alapján minőségi tartalmakat fog a cég előállítani, amelyet keresnek és várnak az ügyfelek, és nem mellesleg a kereső is díjazni fog.

Leendő webdesignereknek

Akik szeretnék megismerni az összes olyan szempontot, amely hatással lehet egy honlap működésére, illetve kinézetére. Ez a modul minden olyan kérdésre kitér, amely a digitális tartalmakkal kapcsolatos lehet. Külön tárgyalja azokat az aspektusokat, amelyek egy webdesigner szempontjából fontosak lehetnek. Kitér a responsive tartalom kérdéskörére, a vizuális és verbális kommunikáció kapcsolatára, és tervezésére egy honlap esetén.

Hogyan zajlik a Minőségi tartalomrendszerek tanfolyam?

A saját márkádra, érdeklődési területedre, szolgáltatásaidra vonatkozó szövegírási feladatokon túl, életszagú példákon keresztül csiszolhatod a webes kommunikációs készségedet Az állandó visszajelzések, és az instrukciókon alapuló alkotói folyamat során megtapasztalhatod a szenvedélyes, kreatív munka örömét. A mai minőségi tartalom nem önmagában áll, csakis rendszerek részeként értelmezhető. A közösségimédia felületeken való márkamegjelenés és kommunikáció sokkal sikeresebbé tehető a tudatos tervezéssel és a megfelelő eszközökkel. A keresőoptimalizálás sikere sem technológiai trükkökön, hanem pszichológián, empátiás készségen és a szó legnemesebb értelmében vett kommunikációs készségeken múlik.

Hogyan zajlik az online Minőségi tartalomrendszerek tanfolyam
Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK OTTHONRÓL

A tanfolyam teljes mértékben online. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Kényelmesen, a saját ritmusodban haladhatsz, nincsenek élő órák, amiről lecsúszhatsz, és nincs lemaradás. Annyi időt szánhatsz egy feladatra, amennyit szeretnél.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS

A gyakorlati feladatok nagyon gyors készségfejlesztést tesznek lehetővé. Nem csak szöveget fogsz írni, hanem végigvezetlek az online tartalomkészítés folyamatának minden lépésen.  Tervezés, témafelvetés, címadás, szövegírás, képanyag, és az adott média sajátosságai.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

RENDSZERBE SZEDETT TUDÁS

Új megvilágításba helyezzük a tartalom-rendszerek világát.  Képes leszel a különböző közösségi médiás platformokra összefüggő tartalmakat tervezni. Tudatosabb szövegíróként nő a hatékonyságod, és mérhetően sikeresebb tartalmakat gyártasz majd.

webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

 

Még kezdő webfejlesztő voltam, amikor már saját online irodalmi újságot szerkesztettem (titokban). Az írás, a fogalmazás mindig fontos szerepet töltött be az életemben. A kislányom születése után a részmunkaidős állásom mellett újságíróként dolgoztam, elvégeztem a Central Média szerkesztő kurzusát. Engem is meglepett, milyen mértékben lehet felhasználni a honlapkészítés során a kommunikációs érzéket. Óriási előny lett, hogy célirányosan, a keresőoptimalizálási elveket figyelembe véve tudok fogalmazni. Ezt a tapasztalatot, a saját szövegírási technikámat és tartalomszervezési módszereimet is oktatom ezen a kurzuson.

Hagyd a kifogásokat! Csak rajtad múlik…

…hanem egy alkotói készségfejlesztő oktatási program. A vizuális készség, a tudatos vizuális kommunikáció áll a fókuszban. Márpedig színérzék, kompozíciós készség, grafikai tervezési rutin nem alakul ki olvasgatással.

Heti 2-4 óra elég rá

Néhány ebédszünetet kell rászánnod, vagy lecserélheted a hétvégi kockulást valami hasznosabbra.

Nem csak tehetség kérdése

Ezekkel a módszerekkel bármilyen tehetségi szintről indulsz is, meggyőző és szórakoztató kreátor leszel.

Teljesen kezdőknek is

Minden alapfogalmat és összefüggést elmagyarázunk.

Nem kell hozzá irodalmi véna

Rendszerlátó képesség, empátiás készség, verbális és vizuális kommunikációs készség viszont igen. Jó hír, hogy ezek fejleszthetők.

HTML, CSS programozás tanfolyam vélemény
{

Nagyon szépen köszönöm a részletes választ és a linket is. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen szinten támogatod a tanulásunkat és megválaszolod a rengeteg felmerülő kérdésünket mert gyanítom nem csak nekem akadnak. Ilyenkor mindig eszembe jut, milyen jól választottam, hogy nálatok vágtam bele ebbe a tanfolyamba

5
Pethő Alexandra
Tartalommarketing tanfolyam vélemények
{

Úgy gondolom, hogy ez a témkör nagyon fontos eleme a weboldal tervezésnek. Ezek nélkül a tartalommarketing ismeretek nélkül  egy vállalkozó, vagy webdesigner olyan, mintha vaktában lövöldözne. Tisztában kell lenni a célcsoportokkal,  hogyan, milyen közösségi felületeken lehet őket elérni, mi az a keresőoptimalizálás, stb.

Bár kicsit talán furcsa lehet szövegekkel foglalkozni egy webdesignernek, de ahhoz hogy tudatos, jó szakember váljon belőle, létszükséglet, hogy ezekkel a feladatokkal is szembesüljön, megértse a marketing koncepció, a szöveg és a vizualitás kapcsolatát.

5
Hegedűs Anett

Kommunikációs készségfejlesztés azonnal

Sokáig haboztam, hogy profi képszerkesztő programok ismerete nélkül indítható-e egy vizuális kommunikációval, webdesignnal foglalkozó kurzus. Az első időkben párhuzamosan haladtunk a Photoshop leckékkel, azonban ez nagyon megterhelő volt a kezdők számára. Ma már több olyan online és ingyen elérhető képszerkesztő lehetőség áll a rendelkezésünkre, amelyekkel könnyebb megszerezni az alap készségeket. A programok folyamatosan változnak, a bővülő funkciók, az új iparági szereplők miatt folyamatosan újabb és újabb eszközökkel kell megismerkedni, miközben a grafikai tervezési elvek változatlanok. Nagyon fontosnak tartom, hogy rögzüljön a hallgatókban a vizuális gondolkodás független a használt eszközöktől. A hallgatói visszajelzések alapján nagyon sikeresnek érzem a kialakított rendszerünket, mert a segítségével laikusok, kisvállalkozók, és egészen más területen tevékenykedők is képesek voltak átlagon felüli grafikai terveket készíteni.