Te is lehetsz profi webdesigner a Photoshop alapozó tanfolyam segítségével

Photoshop Alapozó tanfolyam

2 hónap

A Photoshop Alapozó tanfolyam tudásanyaga a honlapkészítés szempontjából nélkülözhetetlen technikákra fókuszál. Kiemelt szerepet kap a honlapokhoz szükséges képek előállítása. Akár a saját honlapod tartalmát szeretnéd feldobni, akár az ügyfeleidnek tervezett webdesign képanyagát és látványvilágát szeretnéd egyedivé tenni, ezekre az ismeretekre mindenképpen szükséged lesz.

84.990 Ft

A vizuális kommunikáció világában élsz

Szinte biztos vagyok benne, hogy pár éven belül a digitális képek feldolgozása, átalakítása és retusálása, illetve a grafikai tervezési alapismeretek komoly munkaerőpiaci előnynek fognak számítani. Egész egyszerűen azért, mert a szöveges kommunikációt egyre több területen váltja fel a vizuális kommunikáció. Ha nem akarsz lemaradni, már most megkezdheted a Photoshop tanulást, mert hamarosan ugyanolyan elvárás lesz, mint a Word.

Photoshop tanfolyam webdesignereknek

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 2 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 14 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 70 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok visszajelzések a feladatokra

online Webdesign tanfolyamok  30 oktató videó

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

Mit tanulhatsz a Photoshop Alapozó tanfolyamon?

Ma már minden cégnek van honlapja, és a legtöbben a közösségi médiát is aktívan használják a márkaépítésben. Ez azt jelenti, hogy óriásira nőtt a kisvállalkozások képigénye. Mivel a képek nélküli tartalom láthatatlan, a vizuális kommunikáció jelentősége napról napra nő. A fotók retusálása, a fények és színek korrekciója, a képkivágások és a kép-optimalizálás mellett megtanulhatsz gombokat, háttereket és eladást segítő grafikákat készíteni a Photoshop segítségével. Webdesignerként jó hasznát fogod venni azoknak az eszközöknek is, amelyek lehetővé teszik, hogy drótvázakat, teljes weboldalterveket és infografikákat készíthess. Bár a weboldalak tervezésének folyamata állandó változásban van, a Photoshop még mindig nagyon fontos eszköz a webdesignerek kezében. Használják a weboldalak végleges kinézetének, vizuális világának megtervezéséhez is. De a weboldalon felhasznált, kisebb képi elemek elkészítésére is alkalmas.

Webdesign

Online Photoshop tanfolyami témakörök: webdesign

Építsd fel lépésenként a honlap vizuális világát. Tervezz palettát, hangulattáblát majd alakítsd ki a weboldal végleges felépítését.

 • Mi alapján válassz színeket?
 • Milyen vizuális elemek alkotják a weboldalt?
 • Hogyan tervezz responsive layoutokat?
 • Hogyan optimalizáld a Photoshop forrás file-t?

Szórólapok

Online Photoshop tanfolyami témakörök: szórólapok

A grafikai tervezés elvét alkalmazva készíts harmonikus arculati elemeket. Kommunikálj hatékonyan szórólapok segítségével.

 • Milyen grafikai elvek mentén tervezz szórólapot?
 • Hogyan irányítható a figyelem?
 • Milyen ingyenes grafikai forrásokat használhatsz?
 • Hogyan használd a Photoshop ecsetek eszközt?

Infografika

Online Photoshop tanfolyami témakörök: infografika

Az adatok szárazak és unalmasak a felhasználó számára. Készíts igényes infografikát, és csábítsd megosztásra a felhasználóidat.

 • Hogyan tagolj vizuálisan?
 • Milyen ingyenes forrásokból dolgozhatsz?
 • Hogyan tervezz infografikát adatok alapján?
 • Hogyan használd a Photoshop rétegstílusokat?

Plakátok

Online Photoshop tanfolyami témakörök: poszter tervezés

A plakát műfaja nem csak nagy méretben és nyomtatott formában érvényesülhet. Tanuld meg, hogyan lehet a figyelmet irányítani.

 • Mitől harmonikus egy kompozíció?
 • Hogyan használd a fontokat és a feliratokat Photoshopban?
 • Hogyan készíts montázsokat Photoshopban?
 • Hogyan vágj ki képelemeket a háttérből?

Honlap képek

Online Photoshop tanfolyami témakörök: honlap képanyaga

Az igazán ütős weboldalak képanyaga szervesen illeszkedik a webdesign stílushoz. Tervezz te is kimagasló, vizuálisan egységes weboldalakat.

 • Hogyan korrigálhatod a fotók fényviszonyait?
 • Hogyan alakítsd át egy fotó színeit Photoshopban?
 • Hogyan tüntesd el a szükségtelen képelemeket?
 • Hogyan optimalizáld webre a képeket?

Sales grafika

Online Photoshop tanfolyami témakörök: sales grafika

Egy kör alakú garancia pecsétért, vagy egy leértékelést jelző árcímkéért nem kell a szomszédba menned. Tervezz mindenből a honlaphoz illő verziót.

 • Hogyan használd a Photoshop alakzatok eszközt?
 • Hogyan dolgozz Photoshop palettákból?
 • Hogyan használd a mockupokat?
 • Hogyan tervezz kör alakú pecséteket?
Webdesign Workshop - webdesign tanfolyam - grafikai tervezés képzés

A Photoshop Alapozó tanfolyam neked szól

Saját honlap tulajdonosok

Akinek honlapja van, az előbb-utóbb közelebbi ismeretségbe kerül a digitális képfeldolgozással, még ha eleinte nem is nevezi így magában. „Hogyan kéne kivágnom a termékemet a háttérből?” „Hogyan lehetne fekete-fehér képeket csinálnom a portréfotókból?” „Mivel illusztráljam a blogbejegyzésemet?” „Szeretnék egy jópofa karácsonyi üdvözlőlapot küldeni” „Ebből a képből pont négyzet alakúra lenne szükségem” És ez csak töredéke azoknak a képekkel kapcsolatos feladatoknak, amelyekkel egy honlap gazdája szembesül.

Webdesignerek, grafikusok

Minden olyan webdesigneri feladatot érintenek a leckék, amelyekhez szóba jöhet a Photoshop. Drótvázaktól a pixelpontos weboldal layoutig, szórólapoktól a sales grafikáig mindent kipróbálunk a gyakorlatban is. A Photoshop használatának technikai részleteire koncentrálunk, de komplex, a valódi piaci szituációkból merített feladatokkal dolgozunk. Akinek már saját projektjei vannak, bátran megvitathatja a csoportban a lehetséges verziókat.

Művészlelkek

Akiket érdekel a képzőművészet, vagy a fotózás, akik rajonganak a színekért és a képekért, azoknak szintén nagy élményt jelent a Photoshoppal való találkozás. Ha nincs olyan jó kézügyességed, de éles a szemed és élénk a fantáziád, akkor érdemes megismerkedned a digitális művészeti ágakkal is. Hosszú az út az első bátortalan próbálkozástól a nem létező fantáziavilágok elkészítéséig. Próba- szerencse alapon is működik a tanulás, de az összefüggéseket megvilágító, lépésenként felépülő tananyag le tudja rövidíteni az utat.

Photoshop tanfolyami vélemények

Photoshop tanfolyam hallgatók véleménye a tanfolyamról

Saját honlapokhoz

„A Photoshop modul során nagyon sok aha-élményre emlékszem. A mélyebb megértésért sokat kellett dolgozni, rengeteg feladatot megcsinálni. Az eredmény az lett, hogy a kezdeti megilletődöttséget folyamatosan és észrevétlenül a magabiztosság váltotta fel. A videók óriási segítséget adtak és már a második leckénél heurékáztam, mert olyan képi megoldást tudtam csinálni, amit remélni sem mertem. Minden feladatra örömmel gondolok vissza, legszebbnek a plakátok, poszterek, szórólapok készítését tartottam, de az igazi csemege az infografika volt. Ezzel a műfajjal új világ nyílt ki előttem, amiért külön hálás vagyok Katának, hogy megismertette velem. Tömérdek kísérletezésre, önálló gyakorlásra, gondolkodásra is szükség van, de megéri, mert a végén azt kérdeztem magamtól: hogyan tudtam én eddig a Photoshop nélkül élni? A tanfolyam alatt Kata okos, szisztematikus feladatsorokkal vezet végig az úton, és juttat el odáig, hogy mindenképpen szeretnék csatlakozni a haladó csoportjához is.”

Szunyogh Kriszta

grafikus, webdesigner

Kezdő webdesignereknek

„Mikor elkezdtem a Kreatív Webdesign Tanfolyamot már jó pár év Photoshop gyakorlat volt a hátam mögött. Leginkább fotóretussal foglalkoztam, de néhány plakátot, szórólapot, és egyéb „sokréteges” kreatív alkotást is fel tudtam mutatni, tehát elég rutinosan mozogtam a PS eszköztárában. Legalábbis azon a területen, amit a munkám lefedett. Emiatt kissé elbizakodottan is álltam ehhez a modulhoz, mondván, hogy ez gyors pipa lesz, átpörgetem, haladok, „kisujjból kirázom”.”

Photoshop tanfolyam hallgatók véleménye a tanfolyamról

„Aztán kiderült, hogy tévedtem 🙂 leckéről leckére jött a „jéé, ez erre való? ezt így kell? ezt meg így is lehet?” Kicsit olyan volt, mint amikor az embernek megmutatják, hogy hogyan működik a tojásszeletelő, és rájön, hogy mennyivel praktikusabb, gyorsabb és szebb, ha 50 db szendvicsre nem tompa késsel nyiszatolja a főtt tojást, hanem ezt a remek eszközt használja. Azt kell mondjam, hogy a PS-hatékonysági mutatóm legalább 75%-kal nőtt a modul hatására :)”

Avar Vanda

Crevisual
Photoshop tanfolyam hallgatók véleménye a tanfolyamról

Művészeknek és alkotóknak

„A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomáztam, de az informatikusi végzettségemből éltem csaknem 20 évig. Bár a festészet igazi szenvedélyem maradt, a fotózás is komolyabban érdekel. Portrékat, eseményeket fotóztam itthon, bár most éppen a Londonba költözés köti le az időmet. A Photoshoppal való ismerkedés során persze a digitális művészet sokkal jobban érdekelt, mint a webdesignnal kapcsolatos feladatok. Szerencsére teljesen egyénre szabott leckéket és feladatokat is kaptam :)”

Paul Laroche

festőművész, programozó

Hogyan zajlik a Photoshop tanfolyam?

Az online oktatási forma ellenére folyamatos, aktív oktatói jelenlétre számíthatsz. Az állandó visszajelzések, és az instrukciókon alapuló alkotói folyamat során megtapasztalhatod a szenvedélyes, kreatív munka örömét. Támogató közegben teheted meg az első bátortalan lépéseket, ahol soha nem kritikát, mindig csak elemzéseket kapsz a saját munkádról. Az egészséges önbizalom , a reális szakmai énkép és a szakosodás kialakításában is segítséget kapsz. A kooperatív tanulás módszertanát ötvöztük az online képzésben rejlő lehetőségekkel, ami egy különösen hatékony oktatási módszerré kristályosodott ki az elmúlt 9 év során.

Mitől különleges a WEBARTERY online Photoshop tanfolyama?
Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Akár munka mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz Kényelmesen, a saját ritmusodban haladhatsz, a tanfolyam alkalmazkodik hozzád.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS

Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy a tanfolyam végére ne okozzon gondot a saját honlapod képanyagának kezelése. Webdesignerként pedig minden olyan feladatba belekóstolhatsz, amihez érdemes lehet Photoshopot használni.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

FOLYAMATOS VISSZAJELZÉSEK

A tanfolyam egyik nagy erőssége, hogy folyamatos, egyénre szabott visszajelzéseket kapsz a tanfolyam ideje alatt. Nem csak az oktatótól, hanem az aktív alkotói közösségtől is biztatást, motivációt, néha pedig a fejlődéshez szükséges, elengedhetetlen szakmai kritikát fogsz kapni. Alkotni, kreatív munkát végezni csak építő légkörben lehet. A Photoshop Alapozó közössége pedig maximálisan nyitott, lelkes és pozitív.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

RENDSZERBE SZEDETT TUDÁS

Nem tutorialokon keresztül haladunk, mégse számíts tankönyvszagú, unalmas olvasmányokra. A rendszerbe szedett tudás nem fogja azt jelenteni, hogy az elmélet kerül túlsúlyba a gyakorlat helyett. Azonban a Photoshop Alapozó megközelítésével az eddigi sziget-szerű tudásod hirtelen összefüggő rendszerré válik. Képes leszel önálló megoldásokra, kevesebbet fogsz másolni, magabiztosabb, gyorsabb és tudatosabb leszel

Hallgatói munkák – erre a szintre már 2 hónap alatt eljuthatsz

Ez nem egy könyv…

…hanem egy alkotói készségfejlesztő oktatási program. A vizuális készség, a tudatos vizuális kommunikáció áll a fókuszban. Márpedig színérzék, kompozíciós készség, grafikai tervezési rutin nem alakul ki olvasgatással.

Egyénre szabott oktatás

Behozhatod a saját tervezési dilemmáidat legyen szó a saját honlapodról, vagy egy ügyfélnek tervezett szórólapról. Ha valamiben jobb vagy, erősebb feladatokat küldünk, ha valami nehezebben megy, nyugodtan kérdezhetsz külön is.

Készségfejlesztés

Nem elégszünk meg annyival, hogy otthon, az íróasztal fióknak tervezgess. Élő, folyamatos, minden feladatra kiterjedő visszajelzést kapsz, akár szöveges koncepcióról, akár képalkotásról van szó.

Iránymutatás

A tanfolyam megkönnyíti a honlapkészítés körüli feladatok elkülönítését, a különböző szakterületek gondolkodásmódjának megértését és segít a lehetséges szakosodási irányok kijelölésében.

Közösség

A gyakorlatban próbálhatod ki az együttműködésben rejlő erőt. Tanulhatsz a többiek hibáiból, és inspirálódhatsz a tiedtől lényegesen különböző ötletek segítségével.

A tanfolyam nem dolgozik helyetted…

nem helyettesíti az ötletességet, a kreativitást, és nem tud helyetted tervezni. De olyan alkotói módszert ad a kezedbe, amire akkor is támaszkodhatsz, ha nehezebb feladatot kapsz, vagy épp nem jön az ihlet. Vannak olyan technikák, amelyek segítségével a kreatív ötletek mederbe terelhetőek, és sikeresebben kommunikálhatóak, de akkor válnak igazán használhatóvá, ha begyakorolod őket.

webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

A legnevesebb magyar szoftverfejlesztő cégeknél indult a pályám webfejlesztőként. A multik világánál végül vonzóbbnak éreztem a műhelymunkát, ahol az adatbáziskezeléstől a webdesign megtervezéséig minden munkafázisba bele lehet kóstolni. A tartalomkezelő rendszerek megjelenésével párhuzamosan honlapkészítéssel kezdtem foglalkozni, ahol egyre bátrabban alkalmaztam a Photoshop eszköztárát. Egy webdesignhoz kapcsolódó saját márka és maguk a tananyagok is hihetetlenül képigényesek, és az elvárások is magasak. Ezért napi szinten használom a Photoshopot a munkám során a blogbejegyzések illusztrációihoz és a honlapkészítési projektekhez egyaránt.

webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Nagyon köszönöm a kedves szavakat, illetve az egész képzést, nagyon sokat tanultam belőle, és már a munkahelyemen készített kreatívokon is látszik a fejlődés, ami az alapvető cél volt 🙂

5
Hamberger Sarolta
Photoshop tanfolyam vélemény
{

A PS-t már használom egy ideje, de csak fotók retusálására, ami teljesen más. Rengeteg olyan funkciót mutattál már most is meg, amiről fogalmam sem volt eddig.

5
Francsik Ildikó
Photoshop tanfolyam hallgatói vélemény
{

Nagyon örülök, hogy a csapatodba tartozhatok! Már most, ez alatt a pár hónap alatt is úgy érzem, hogy sokat fejlődtem a látásmódomban, kifejezésmódban, hozzáállásban, szemléletben, a Photoshop használatban és még sorolhatnám… hála a leckéidnek, a remek alkotói feladatoknak és az általad vezetett közösségi média felületeknek! Köszönöm az építő kritikákat és a támogatásodat!

5
Bakonyi Anikó

Vizuális készségfejlesztés azonnal

Sokáig haboztam, hogy profi képszerkesztő programok ismerete nélkül indítható-e egy vizuális kommunikációval, webdesignnal foglalkozó kurzus. Az első időkben párhuzamosan haladtunk a Photoshop leckékkel, azonban ez nagyon megterhelő volt a kezdők számára. Ma már több olyan online és ingyen elérhető képszerkesztő lehetőség áll a rendelkezésünkre, amelyekkel könnyebb megszerezni az alap készségeket. A programok folyamatosan változnak, a bővülő funkciók, az új iparági szereplők miatt folyamatosan újabb és újabb eszközökkel kell megismerkedni, miközben a grafikai tervezési elvek változatlanok. Nagyon fontosnak tartom, hogy rögzüljön a hallgatókban a vizuális gondolkodás független a használt eszközöktől. A hallgatói visszajelzések alapján nagyon sikeresnek érzem a kialakított rendszerünket, mert a segítségével laikusok, kisvállalkozók, és egészen más területen tevékenykedők is képesek voltak átlagon felüli grafikai terveket készíteni.