Te is lehetsz profi webdesigner a tanfolyam segítségével

Webdesign workshop

3 hónap

Ha érdekel a honlapkészítés és a webdesign, akkor a Webdesign Workshop tökéletes kiindulási pont a számodra, mert átfogó képet ad a honlaptervezés minden aspektusáról. Fejleszti a képi látásmódot, a művészi vénát, lépésenként építi fel a tudatos vizuális kommunikáció alapjait. A konkrét, gyakorlati tudásra koncentrál, mert azt szeretnénk, hogy amit tanulsz, azonnal be tudd építeni a munkáidba.

84.990 Ft

A vizuális kommunikáció világában élsz

De mennyire beszéled ezt a nyelvet? Az internet tartalom- és képigénye soha nem látott méreteket öltött. Szinte nincs olyan munkakör, ahol ne kellene egy honlappal kapcsolatba kerülni, szöveget fogalmazni,vagy illusztrációkat, képanyagot keresni valamilyen célból. Ezeket a képességeket semmilyen formában nem fejlesztik az iskolában, pedig a mai munka erőpiacon óriási előnyt jelent. Ha az önéletrajzod formájában is kiemelkedő, ha meggyőző prezentációkat tudsz készíteni, ha magabiztosan mozogsz a honlapok világában, akkor kinyílik előtted a világ. Sokkal több lehetőséghez, jobb munkakörökhöz juthatsz, és könnyebben meggyőzöl másokat, ami az üzleti siker egyik alapja. Talán meglep, ha azt mondom, hogy a Webdesign Workshop mellékhatásaként nem csak honlapokat fogsz tudni tervezni, hanem az összes vizualitással kapcsolatos feladatod is professzionális szintre emelkedhet.

Webdesign Workshop tanfolyam - online webdesign tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 4 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 14 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 50 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  gyakorlati feladatok elemzése

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

Mit tanulhatsz a Webdesign Workshopon?

Tévhit, hogy a design szakmákhoz pusztán az átlagon felüli stílusérzék kell. Egy igazán tetszetős, profi benyomást keltő website mögött óriási tárgyi tudás áll. A Webdesign Workshop abban segít, hogy a legfontosabb ismereteket a leghatékonyabb módon sajátítsd el. Meg szeretnénk neked spórolni az izzadságszagot, a felesleges köröket és a tévutakat.

A gyakorlati feladatokkal kipróbálhatod magad, kiderül, van-e tehetséged a szakmához, felmérheted, milyen ütemben fejlődnek a vizuális készségeid. Az első szárnypróbálgatásaid alatt védett közegben mozoghatsz, a feladatok véleményezése bizalmasan, emailben történik. Nem kell aggódnod az első botladozó lépések miatt.

Logótervezés

Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: logókészítés és arculattervezés
 • Mi jellemzi a jó logót?
 • Mik a fő grafikai tervezési alapelvek?
 • Mitől marad felismerhető egy arculat?
 • Milyen szempontok alapján választjuk ki az arculati színeket?

Webdesign

Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: webdesign
 • Mik a Webdesign elemei?
 • Hogyan tervezd meg egy honlap képi világát?
 • Hogyan használj hangulattáblákat a vizuális világ prezentálására?
 • Hogyan keress jó illusztrációkat a szövegekhez?

Webergonómia

Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: webergonómia
 • Mi az a webergonómia?
 • Milyen folyamatok vannak egy honlap használata során?
 • Hogyan tervezz olyan weboldalakat, ahol a felhasználó nem ütközik akadályba?
 • Mi az a UX tervezés?
Webdesign Workshop - webdesign tanfolyam - grafikai tervezés képzés

A Webdesign Workshop neked szól

Élmény alapú alkotáshoz

A Webdesign Workshopon inspiráló újdonságokat hallhatsz, miközben egy izgalmas szakma fortélyaiba nyerhetsz bepillantást. Lehet, hogy nem leszel webdesigner, de az itt megszerzett grafikai, és online marketing tudás ma már minden munkakörben nélkülözhetetlen. A vizuális készségeket pedig ezer más területen kamatoztathatod a prezentációkészítéstől a családi fotóalbum összeállításáig.

Saját honlap tulajdonosok

Mindazoknak, aki nem szeretnék külső szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. A csomag alapján folyamatosan egyre vonzóbb, egyre szakszerűbb honlapod lesz, amiről senki nem fogja a tanfolyam végére elhinni, hogy egyedül csináltad. A tudásanyag segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is.

Leendő webdesignerek

A Webdesign Workshop az online marketing alapú tervezésre, és a webdesignra koncentrál. A honlapkészítés leglátványosabb elemei, a fontok, a színek, az illusztrációk, a felhasználói felület elemei lesznek terítéken, miközben megismerkedhetsz a webergonómia alapjaival is. Zárkóztasd fel a tudásod, és laikus internet felhasználóból válj szakemberré.

Webdesign Workshop vélemények

„A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, az a felismerés, hogy egy honlap sokkal komplexebb, mint hittem. Azt szerettem Kocsis Katában, hogy a nőies, vidáman kellemes egyénisége mellett kemény, vad, dinamikus elemeket, oldalakat, stílusokat is bemutat. Így érdekes, izgalmas lett a tanfolyam.Összhangba tudta hozni az lehetséges leendő szakmabelieket a lehetséges leendő megbízókkal. Olyan érzésem volt, mintha mindent meg szeretne mutatni, amit tud, és így bepillanthatok a lehetőségek kavalkádjába. Rá kellett jönnöm, hogy pl. az arculat kialakításával sokkal többet közölhetek, mint gondoltam. Nagyon jól éreztem magam!”

Vizniczkiné Kozma Mária

Nyírségi szappan
Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: logókészítés és arculattervezés
Webdesign Workshop tanfolyam vélemények

„Azt gondolom, hogy egy nagy fába vágtad a fejszét azzal, hogy egy ilyen szerteágazó, művészileg és technikailag is összetett témát lényegre törően összefoglaltál és tanulhatóvá tegyél. Minden elismerésem, szerintem nagyon jól sikerült a tanagyagokat összeállítani. Rengeteg példát és technikai megoldást sorakoztattál fel. Én mint vállalkozó, aki a saját honlapomat barkácsolom is sokat tanultam. Bármennyire is próbálja az ember önképzésben, innen onnan felszedegetni az infókat, ha nem látod az egészet egy strukturált rendszerben, könnyen elveszel a részletekben. Köszönöm, hogy ebben a mindent átfogó, részletes rendszerezésben a segítségemre voltál.”

Lelkes Gyöngyi

„Azért szerettem a tanfolyamra járni, mert olyan volt, mint betoppanni egy meseországba, ami tele van színekkel, formákkal, képekkel, illúziókkal. Jó volt, hogy valami rákényszerített arra, hogy nekiüljek alkotni és újra felfedezzek magamban egy olyan utat, amelyen valamikor gyerekkoromban jártam utoljára igazán.”

Avar Vanda

Crevisual
Webdesign Workshop tanfolyam vélemények

Hogyan zajlik a Webdesign Workshop?

Az elméleti anyag alapfogalmait és összefüggéseit a gyakorlati feladatok segítenek elmélyíteni. Minden olyan szemponton végig megyünk, amelyet egy modern, keresőoptimalizált, jól konvertáló honlap esetében érdemes megfontolni a tervezéskor. A grafikai tervezési feladatok eredetileg papírra és ceruzára íródtak, de ma már vannak olyan ingyenes, online grafikai eszközök, amelyek segítenek az elképzelések felvázolásában.

Hogyan zajlik a Webdesign Workshop online webdesign tanfolyam

Meglévő honlapok újratervezéséhez

A Webdesign Workshop már meglévő honlap esetében is komoly segítséget jelenthet. Sok olyan gyakorlati feladat tartozik a leckékhez, amely a saját honlapra vonatkozik, segítve az elemzést, a gyenge pontok és az erősségek megtalálását. Ha bizonytalan vagy a saját korábbi munkádat illetően, ha hiányérzeted van a saját márkás honlapoddal kapcsolatban, akkor a tanfolyam alatt szakértői segítséget fogsz kapni, és felteheted a saját honlapodra vonatkozó konkrét tervezési kérdéseket is.

Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Kényelmesen, a saját ritmusodban haladhatsz, nincsenek élő órák, amiről lecsúszhatsz, és nincs lemaradás.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLAT ALAPÚ

A gyakorlati feladatok nagyon gyors készségfejlesztést tesznek lehetővé. A saját projektjeinkből merítettünk ihletet, a feladatok életszerűek és komplexek. A folyamatos visszajelzések biztosítják a fejlődést, és növelik az önbizalmadat.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

IGAZI KÖZÖSSÉG

A tanfolyami csoportban védett közegben, kezdők között leszel. Bátran lehet kérdezni, az oldott légkör elengedhetetlen az alkotáshoz, a készségfejlesztéshez. A csoportban látod a többiek alkotásait, és további elemzésekkel találkozhatsz.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

RENDSZERBE SZEDETT TUDÁS

Minden alapfogalom a helyére kerül, új megvilágításba helyezzük a weboldalak világát. Szakértő szemmel fogod elemezni a weboldalakat, és megérted a témák közötti összefüggéseket.

Hallgatói munkák – erre a szintre már 3 hónap alatt eljuthatsz

Ez nem egy könyv…

…hanem egy alkotói készségfejlesztő oktatási program. A vizuális készség, a tudatos vizuális kommunikáció áll a fókuszban. Márpedig színérzék, kompozíciós készség, grafikai tervezési rutin nem alakul ki olvasgatással.

Egyénre szabott oktatás

Behozhatod a saját tervezési dilemmáidat legyen szó a saját honlapodról, vagy egy ügyfélnek tervezett szórólapról. Ha valamiben jobb vagy, erősebb feladatokat küldünk, ha valami nehezebben megy, nyugodtan kérdezhetsz külön is.

Készségfejlesztés

Nem elégszünk meg annyival, hogy otthon, az íróasztal fióknak tervezgess. Élő, folyamatos, minden feladatra kiterjedő visszajelzést kapsz, akár szöveges koncepcióról, akár képalkotásról van szó.

Iránymutatás

A tanfolyam megkönnyíti a honlapkészítés körüli feladatok elkülönítését, a különböző szakterületek gondolkodásmódjának megértését és segít a lehetséges szakosodási irányok kijelölésében.

Közösség

A gyakorlatban próbálhatod ki az együttműködésben rejlő erőt. Tanulhatsz a többiek hibáiból, és inspirálódhatsz a tiedtől lényegesen különböző ötletek segítségével..

A tanfolyam nem dolgozik helyetted…

nem helyettesíti az ötletességet, a kreativitást, és nem tud helyetted tervezni. De olyan alkotói módszert ad a kezedbe, amire akkor is támaszkodhatsz, ha nehezebb feladatot kapsz, vagy épp nem jön az ihlet. Vannak olyan technikák, amelyek segítségével a kreatív ötletek mederbe terelhetőek, és sikeresebben kommunikálhatóak, de akkor válnak igazán használhatóvá, ha begyakorolod őket.

webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

A legnevesebb magyar szoftverfejlesztő cégeknél dolgoztam webfejlesztőként, később rendszertervezőként, de a közel 20 éves alkalmazotti pályafutásom alatt mindig maradt egyfajta hiányérzetem. Végül a honlapkészítési projektekben találtam meg, amit kerestem, hiszen itt az informatika és a rendszerszemlélet mellett óriási előny a kommunikációs készség is. Az internet hihetetlen sebességgel fejlődött. A tartalomkezelő rendszerek megjelenése, az online marketing eszközök folyamatos megújulása, és a kikerülhetetlenné váló közösségi média újabb és újabb kihívások elé állították a szakembereket. Csak folyamatos tanulás mellett lehetett lépést tartani az iparági változásokkal. Az online webdesign tanfolyamok mellett a honlapkészítési projektek a mai napig sok izgalmas UX tervezési és vizuális kommunikációs dilemmával szembesítenek. Így a Kreatív Webdesign Tanfolyam állandóan frissülő tananyagában a legfrissebb, a gyakorlatban is alkalmazott alapelvek és technikák kerülnek be.

Csak rajtad múlik…

…hanem egy alkotói készségfejlesztő oktatási program. A vizuális készség, a tudatos vizuális kommunikáció áll a fókuszban. Márpedig színérzék, kompozíciós készség, grafikai tervezési rutin nem alakul ki olvasgatással.

Heti 2-4 óra elég rá

Néhány ebédszünetet kell rászánnod, vagy lecserélheted a hétvégi kockulást valami hasznosabbra.

Nem tehetség kérdése

Ezekkel a módszerekkel bármilyen tehetségi szintről indulsz is, korrekt képanyagot tudsz létrehozni, és céltudatos vizuális kommunikációra leszel képes.

Teljesen kezdőknek is

A leendő webdesignerek is itt kezdik, de ez a tananyag laikusok számára is értelmezhető és élvezhető.

Nem kell hozzá rajztudás

A webdesignerek a legtöbb esetben hozott képanyagból, ügyfélfotókból és vásárolt grafikákból dolgoznak, ezért ezeknek a webes és social médiás képi világoknak a megalkotásához nincs szükség kézügyességre.

webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Szeretném ha tudnád, hogy nagyon jól érzem magam a tanfolyamon! Minden feladatot teljes odaadással csinálok végig, nem sajnálva semmilyen részletre sem az időt! Nagyon boldoggá tesz minden visszajelzésed, és rettentő jó érzés, hogy mindig így elismered a munkáimat!
Egy pillanatra sem bántam meg, hogy befizettem a tanfolyamot! Úgy érzem ez az új életem! És erre a vàltozásra talán most volt a legnagyobb szükségem! Köszönök mindent!

5
Krasznai Viki
Mystery Person
{

Külön köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál, segítettél és ennyire részletes feladat-értékelések kaptam. Alapjáraton nem vagyok nagyon önbizalomtól duzzadó típus, inkább visszahúzódó, szerényként írnám le magam (persze, ezt én látom csak). Azonban az értékeléseid és az, hogy elégedett voltál a munkámmal, rengeteget dobott az önbizalmamon, ami a megszerzett tudáson kívül egy nem várt mellékhatás 🙂 hasznos.

5
Lévai Dávid
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Nincsenek vizsgák és stressz, mégis megtanulsz mindent, és ehhez csak át kell venned az amúgy tök szórakoztató leckéket, meg végig kell csinálnod lelkiismeretesen a feladatokat, amikkel úgy haladsz, ahogy tudsz. A csak-ot nem úgy értem, hiszen a feladatok sokszor nehezek, és rengeteg van belőlük, de általuk fejlődsz, a saját tempódban, támogató, biztató közegben. Ez egy felnőttnek tökéletes. Számomra amúgy olyan hihetetlen, hogy így is lehet tanulni, mert ugye nem igazán így nőttünk fel az állami oktatásban. Szóval köszönöm neked, hogy ez a tanfolyam olyan, amilyen.

5
Varga Nóra
WordPress tanfolyami vélemény
{

A HTML és CSS modul eddig Nekem nagyon tetszik, nem is gondoltam, hogy a kódolást ilyen izgalmas feladatnak fogom találni! 🙂

5
Nagy Renáta
webdesigner képzés hallgatói vélemény
{

Olyan volt, mint betoppanni egy meseországba, ami tele van színekkel, formákkal, képekkel, illúziókkal. Jó volt, hogy valami rákényszerített arra, hogy nekiüljek alkotni és újra felfedezzek magamban egy olyan utat, amelyen valamikor gyerekkoromban jártam utoljára igazán. A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy Kata nagyon pozitívan, elismerően nyilatkozott a munkáimról. 🙂 Nagyon jelentős számomra, hogy egy sokat látott szakember azt mondja, hogy látja bennem a fantáziát.

5
Avar Vanda
webdesigner képzés hallgatói vélemény
{

A tanfolyam kezdeti feladataihoz sok kreatív, alkotó feladat volt, aminek köszönhetően lett egy csinos, kezdő referencia csomagom, amivel aztán munkát is kaptam egy cégnél. A Webdesign Workshop modul leckéinek köszönhetően ugyanis született jó néhány olyan kreatív termékem (szórólap, névjegykártya, könyvborító, vagy akár csak a motivációs plakátok) amit egy állásinterjún fel tudtam mutatni. Afeladatoknak hála sokkal több referencia munkával, több oldalamról tudtam bemutatkozni, így még a tanfolyam alatt kaptam munkát, ahol azonnal a gyakorlatban is alkalmazhattam a Startvonal módszereit.

Maximálisan elégedett – sőt hálás! – vagyok a Webdesig Workshop modulnak, Katának és a WEBARTERY csoport minden tagjának a visszajelzésekért és a biztatásokért 🙂

5
Avar Vanda
Online webdesign tanfolyam vélemény
{

Azoknak ajánlom a Webdesign Workshop-ot, akik szeretnék a saját honlapjukat tudatosabban elkészíteni, mernek próbálkozni, nem ijednek meg, ha nem elsőre lesz tökéletes, amit terveznek. A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, hogy neki merek állni az ilyen jellegű feladatoknak, érzem, hogy több változat kipróbálása után sikerülni fog egy nekem tetszőt elkészíteni. A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, itt lehetett látványos változást elérni nálam.

5
Kozák Imola

Vizuális készségfejlesztés azonnal

Sokáig haboztam, hogy profi képszerkesztő programok ismerete nélkül indítható-e egy vizuális kommunikációval, webdesignnal foglalkozó kurzus. Az első időkben párhuzamosan haladtunk a Photoshop leckékkel, azonban ez nagyon megterhelő volt a kezdők számára. Ma már több olyan online és ingyen elérhető képszerkesztő lehetőség áll a rendelkezésünkre, amelyekkel könnyebb megszerezni az alap készségeket. A programok folyamatosan változnak, a bővülő funkciók, az új iparági szereplők miatt folyamatosan újabb és újabb eszközökkel kell megismerkedni, miközben a grafikai tervezési elvek változatlanok. Nagyon fontosnak tartom, hogy rögzüljön a hallgatókban a vizuális gondolkodás független a használt eszközöktől. A hallgatói visszajelzések alapján nagyon sikeresnek érzem a kialakított rendszerünket, mert a segítségével laikusok, kisvállalkozók, és egészen más területen tevékenykedők is képesek voltak átlagon felüli grafikai terveket készíteni.