Az online WordPress tanfolyam segítségével te is profi honlapkészítő leszel

WordPress Alapozó Tanfolyam

3 hónap

Ha szeretnél gyorsan honlapot vagy webshopot építeni, akkor ez a lényegre koncentráló tanfolyam rengeteg fölösleges idegeskedéstől megkímél. Megismertet azokkal a bővítményekkel, és beállítási lehetőségekkel, amelyek könnyen elkerülik a kezdők figyelmét. A keresőoptimalizálás, a WooCommerce webshop bővítmény, az Avada és a Divi sablon is terítékre kerül. Sőt, hallgatóként a Divit ajándékba kapod.

118.990 Ft

WordPress Alapozó tanfolyam - online honlapkészítés tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 5 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 21 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 35 oktató videó

online Webdesign tanfolyamok 50 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  Woocommerce, webshopkészítés

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

online Webdesign tanfolyamok tanúsítvány a vizsgamunka után

online Webdesign tanfolyamok ingyen API kulcs a DIVI-hez

Mit tanulhatsz a WordPress tanfolyamon?

Soha nem volt ennyire összetett feladat egy honlap elkészítése, mint most. A WordPress megjelenése ugyan megkönnyítette a technikai megvalósítást, de komoly szaktudás nélkül ma sem lehet a modern igényeknek megfelelő honlapot építeni.

Nem mindig könnyű a WordPress rendszer építőkockáiból kialakítani a kívánt működést, úgy, hogy közben a felhasználó is elégedett maradjon. Nagy kihívás a beépített sablonok megváltoztatása, az egyedi képi világ kialakítása is.

A legtöbb kezdő WordPress tanfolyam megáll félúton, és a rendszer telepítésén túl megelégszik néhány menüpont, blogbejegyzés és szolgáltatás oldal felvételével. Pedig ezután kezdődnek az igazi nehézségek. Egy webshop kialakítása nagyon sok problémát felvet és egy modern, fizetős sablon beintegrálása a rendszerbe sokkal bonyolultabb, mint azt első pillantásra gondolnád. Ezért a WordPress Alapozó tanfolyamba a WooCommerce bővítmény mellett az Avada sablon és a Divi sablon ismertetése is bekerült, hogy biztos alapokra építhesd a webshopodat, és választhass a lehetőségek közül.

Eredmények azonnal

 • Ma a honlap letöltési sebessége a kereső számára is fontos, nem csak az ügyfelek várják el.
 • A megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztása, egy jó domain név, pontosan a szükséges bővítmények használata már fél siker. De sok más optimalizálási lehetőség van a képkezeléstől a cache használatig.
 • Egy honlap biztonságos működtetéséhez is érdemes néhány alapfogalmat ismerni.
 • A tanfolyam az informLépjen ki a Visual Builderatikai, műszaki hátteret is igyekszik érthetően átadni, hogy magabiztosabban mozogj, ha problémába ütközöl.
 • Képes leszel értelmezni és orvosolni a problémákat, mert az alapfogalmakat és az összefüggéseket is érteni fogod.
 • Képes leszel az önálló munkára, akár a WordPress honlap karbantartásáról, vagy újabb tartalmak, menüpontok, listák készítéséről legyen is szó.

WordPress telepítés

WordPress Alapozó tanfolyam témakörök: WordPress telepítés
 • Hogyan működik az internet?
 • Mi az a felhő technológia?
 • Hogyan kell telepíteni a magyar nyelvű WordPress-t?
 • Mi a küólönbség bővítmények és sablonok között?

Bővítmények, sablonok

online WordPress tanfolyam témakörök: WordPress bővítmények
 • Hogyan kell bővítményeket és sablonokat telepíteni?
 • Hogyan válassz bővítményeket?
 • Hogyan válassz és telepíts sablonokat?
 • Mik a nélkülözhetetlen bővítmények?

Kereső-optimalizálás

Wordpress tanfolyam témakörök: Keresőoptimalizálás
 • Mi az a keresőoptimalizálás?
 • Milyen SEO bővítményeket használjak?
 • Hogyan kapcsoljam a WordPress weboldalt a Google eszközökhöz?
 • Hogyan keresőoptimalizálhatom a weboldalam?

Webshop építés

online WordPress tanfolyam - sitebuilding tanfolyam
 • Hogyan telepítsd a webshopot?
 • Hogyan paraméterezd fel a WooCommerce bővítményt?
 • Hogyan kell fizetési módokat megadni?
 • Hogyan készíts variálható termékeket?

Tartalomkezelés

Wordpress tanfolyam témakörök: tartalomkezelés
 • Mi az a tartalomkezelő rendszer?
 • Hogyan kell tartalomrendszert építeni a blogbejegyzésekből?
 • Hogyan kell menüket létrehozni?
 • Mi a különbség az oldalak és a bejegyzések között?

Prémium sablonok

Wordpress tanfolyam témakörök: Avada, Divi
 • Hogyan telepítsd az Avada/Divi sablonokat?
 • Hogyan használd az Avadat és a Divi-t?
 • Hogyan definiáld át CSS segítségével a sablonokat?
 • Hogyan alakítsd ki a honlap képanyagát?

A WordPress tudás egy munkahelyen is előny

Lassan az általános elvárás lesz, hogy egy honlapot el tudj készíteni, vagy karban tudj tartani a munkahelyeden. Rengeteg munkakörben számít előnynek, ha beírod az önéletrajzodba a WordPress tudást.

Webdesign kurzus - WordPress tanfolyamon megvalósult honlapok
Webdesign tanfolyam - online WordPress tanfolyamon megvalósult honlapok
WordPress tanfolyam hallgatói munkák
Webdesign tanfolyam - online WordPress tanfolyamon megvalósult honlapok

A WordPress tanfolyam neked szól

Honlap adminisztrátorok

Ha a munkád részeként kell egy WordPress honlapot karbantartanod, frissítened és új tartalmakkal bővítened, akkor nincs könnyű dolgod. Ezzel a tanfolyammal fel tudod térképezni, milyen elemekből áll egy WordPress rendszer, milyen beállításokra kell figyelned, mit kell leellenőrizned. A tananyag segít a hiányosságok feltérképezésében és a továbbfejlesztési lehetőségekben is.

Saját honlap tulajdonosok

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, készítenek, és nem is szeretnék szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. Egy meglévő honlap optimalizálására is ideális ez a tananyag, de ha még az első honlapod megvalósítása előtt állsz, akkor hihetetlenül sok időt és energiát spórolhatsz meg vele.

Leendő webdesignerek

Leendő webdesigner-eknek, akik most ismerkednek a tartalomkezelő rendszerek működésével. Ha a gyors önálló sikerek után úgy érzed, hogy elakadtál, nem vagy biztos magadban, szigetszerűnek érzed a tudásod, akkor itt az ideje ennek a tanfolyamnak.

WordPress tanfolyami vélemények

WordPress tanfolyami vélemény
{

A WordPress modul számomra érthető, jól felépített, követhető instrukciókat tartalmazó tananyag volt. Természetesen egy új rendszer valódi ki/megismerése csakis tapasztalati úton lehetséges. Így a saját weboldalam építése közben én is találkoztam olyan hibákkal, fejlesztési kérdésekkel, amelyek a tananyagban nem voltak benne. Viszont Évihez mindig fordulhattam ezekkel a kérdésekkel, és mindig kaptam is szakmai iránymutatást, vagy éppen lehetséges magyarázatot, amin elindulhattam, így a megoldásokat is mindig gyorsabban megtaláltam. Konkrét segítséget kaptam a bővítmények konfigurálásával, a költöztetéssel,de a domain név választással kapcsolatban is.

5
Nagy Renáta
WordPress tanfolyam hallgatói vélemény
{

Pontosan 3 hónapja vásároltam meg a WordPress tanfolyamot és nagyon sok hasznos dolgot tanultam belőle. Folyamatosan a megrendelt honlapok elkészítése közben néztem és tanultam, sokszor választ kaptam egy-egy számomra nehezen megoldható problémára. Így először is szeretném megköszönni, mert nagyon jó támpont volt eddig.

Szeretném megmutatni (talán kicsit büszkélkedni, mert nagyon hálás vagyok, hogy eljutottam idáig, bár nem vagyok velük maradéktalanul megelégedve, de stabilnak érzem már amit tudok), hogy ezek a honlapok készültek az elmúlt hónapok alatt a nulláról, néhány más honlap javítgatása mellett. Nagyon hálás vagyok, mert most úgy érzem, hogy kezdem átlátni a teljes folyamatot, és ez volt a cél, 3 hónappal ezelőtt.

5
Makó Panna
WordPress tanfolyam hallgatói vélemény
{

Hogy őszinte legyek, pár weboldalt mar készítettem korabban WordPressben (nagyon egyszerű oldalakrol van szo), szóval nem volt teljesen ismeretlen a terep. De rengeteg újdonsaggal találkozok a leckékben, annyira szuper ez a képzés! 🙂

 

5
Anda Zsuzsanna

Hogyan zajlik a WordPress tanfolyam?

Ahhoz, hogy a tanfolyamon látott lépéseket követni tudd, szükséged lesz egy domain névre és egy lefoglalt tárhelyre, ahová a WordPress rendszert telepítheted. Ha már van saját honlapod, akkor nagy a kísértés, hogy egy almappában vagy egy aldomain alatt hozz létre egy gyakorlórendszert a tanfolyamhoz. Ebben az esetben nagyon körültekintően kell eljárnod, nehogy az éles honlapra hatással lehessen a tanulás. A munkakörnyezet kialakításában és akár a tárhelyszolgáltató illetve a domain név kiválasztásában is segítséget kapsz a tanfolyamon. Ha mindent a videókon bemutatott lépések szerint csinálsz, akkor a tanfolyam végére egy működő webshopod lesz, amit akár éles helyzetben is használhatsz. Már meglévő honlap esetében pedig a leckék alapján ellenőrizni és javítani tudod, ha valami nem szakszerűen lett felépítve.

A haladó WordPress tanfolyamhoz aktív oktatói felügyelet jár
Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Rugalmasan alkalmazkodik a te igényeidhez. Csak internetelérésre és egy böngészőre van szükséged a videós és szöveges tananyag eléréséhez. Azonban az online oktatás nem jelenti azt, hogy magadra leszel hagyatva. Aktív oktatói segítséget kapsz a saját honlap építésekor felmerülő problémákban.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS

Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy egy önálló, működő weboldalad, webshopod legyen a tanfolyam lépéseit követve. Minden egyes videóban megmutatott beállítást a saját honlapod esetében is meg kell tenned. A tananyag remekül hasznosítható egy már létező honlap esetében is.

A WordPress tanfolyamon készült – akár 3 hónap alatt

Ez nem egy programozó tanfolyam…

…hanem egy sitebuilding, azaz honlapkészítő tanfolyam. A WordPress tartalomkezelő rendszerrel készítünk honlapokat, mert a mai kisvállalkozások 95%-ának honlapokkal kapcsolatos igényeit  tökéletesen kielégíti a  a WordPress rendszer.

Aktív oktatói támogatás

Behozhatod a saját tervezési dilemmáidat legyen szó a saját honlapodról, vagy egy ügyfélnek tervezett rendszerről. Nyugodtan kérdezhetsz a tanyagon kívül is. Ha kell belépünk az admin felületre, vagy segítünk megszövegezni a kérdéseidet a tárhelyszolgáltatónak.

Önálló problémamegoldó leszel

A tananyag nagy hangsúlyt fektet a tartalomkezelők logikájának bemutatására, az összefüggések megértésére. Nem betanított munkásokat képzünk, hanem szakembereket.

Kódolásmentes

Egy felület beállításain keresztül alakítjuk ki a honlap a működését, és egy választott sablon segítségével szabjuk testre a honlap kinézetét. Nem kell feltétlenül megértened a HTML, CSS logikáját, hogy trendi weboldalakat készíts.

Szakmai kérdések a közösségben

Egy tartalomkezelő rendszer folyamatosan fejlődő, élő organizmus. Az új verziókkal mindig új problémák is árkeznek. Létkérdés, hogy legyen egy szakmai fórum, ahol kérdezhetsz, hiszen együttesen megsokszorozódik a tapasztalati bázisunk és lerövidül a megoldásra fordított idő.

A tanfolyam nem fogja az éles projektjeidet elkészíteni…

… hiszen egy összetett weboldal technológiai problémájának a megértése és lekezelése nagyságrendekkel több időt és energiát vesz igénybe, mint amennyibe a tanfolyam kerül. Konkrét ügyfélkezelési, árajánlatadási, vagy design dilemmát azonban megoszthatsz velünk és a csoportban is lehet hasonló kérdésekben iránymutatást kérni.

A projektvezetői feladatokat sem tudjuk bevállalni helyetted a tanfolyam keretein belül. Viszont bármilyen szakértelem is hiányzik egy munkához, a csoportban megbízható és értékes partnereket fogsz találni legyen szó szövegírásról vagy fotózásról.

WordPress honlapok a tanfolyamról
WordPress honlapok a tanfolyamról
WordPress honlapok a tanfolyamról
WordPress honlapok a tanfolyamról
webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

 A legnevesebb magyar szoftverfejlesztő cégeknél dolgoztam webfejlesztőként és UX tervezőként. Később a tartalomkezelő rendszerek megjelenésével honlapkészítéssel és weboldalak tervezésével foglalkoztam. Kipróbáltam azt is, milyen egy hatalmas projektben kis fogaskeréknek lenni, de nem riadtam vissza a front-end programozási, vagy a webdesign feladatoktól sem, ha kisebb cégnél többféle szerepkörben kellett boldogulni. Végül a szabadúszás mellett döntöttem, és a műhelymunka, az átlátható léptékű projektek világában éreztem magam komfortosan. A WordPress honlapépítés, a tartalommarketing, és a keresőoptimalizálás számomra a mindennapi munka részét képezi, hiszen a tanfolyam mellett folyamatosak a honlapkészítési projektjeink is.

Teljesen kezdőknek is

A leendő webdesignerek is itt kezdik, de ez a tananyag laikusok számára is értelmezhető és élvezhető.

 

Nem kell hozzá rajztudás

A mai WordPress sablonok lehetővé teszik, hogy képszerkesztő programok nélkül is trendi, modern weboldalt lehessen készíteni.

 

Heti 2-4 óra elég lesz rá

Néhány ebédszünetet kell rászánnod, vagy lecserélheted a hétvégi közösségi médiás órákat valami hasznosabbra.

 

Nem kell informatikusnak lenned

A tartalomkezelő rendszereket a programozás és a komolyabb informatikai szaktudás kiküszöbölésére hozták létre. BÁRKI képes lehet egy honlapot felépíteni.