A webdesigner tanfolyamon te is lehetsz pofi webdesigner

Adaptív tanfolyam – felár nélkül rövidíthetsz

Egy online webdesigner tanfolyam esetében a tanfolyam hossza azon múlik, hogy egy héten mennyi időt tudsz a tanulásra fordítani. Heti 4-6 óra esetében a leckék és a gyakorlati feladatok beküldéséhez 12 hónapra lesz szükséged. Ha azonban hetente 8-12 órád is van a tanulásra, akkor felár nélkül rövidítheted a tanfolyam hosszát. A hozzáférésed minden körülmények között 1 évre szól, bármikor visszanyúlhatsz az anyagokhoz. A tanfolyam intelligens módon adaptálódik a te igényeidhez, az oktatók a te ritmusodban reagálnak és látnak el instrukciókkal. Mi alkalmazkodunk hozzád.

Startvonal Webdesigner Tanfolyam

6, 9 hónap

Részletfizetési lehetőség:

6 x 71.990 Ft

Nem törvényszerű, hogy a munka világa unalmas vagy elviselhetetlenül stresszes legyen. Ha te is hiszel abban, hogy örömteli munkával is lehet pénzt keresni, akkor lépj időben, és tanulj kreatív szakmát nálunk a webdesigner tanfolyamon. Az eredetileg 9 hónaposra tervezett online képzés minden olyan tudásanyagot magába foglal, amire kezdő webdesignerként szükséged lehet. Felár nélkül kérheted a gyorsított tanfolyamot, és már 6 hónap alatt végezhetsz. A gyakorlati feladatok rendszere úgy épül fel, hogy a tanfolyam végére saját honlapod és kezdő portfóliód lehessen, miközben a folyamatos visszajelzések segítségével a készségeid is fejlődnek.

427 128 Ft

Tudtad, hogy egy honlap reális ára 300.000 Ft körül mozog? Az első munkád visszahozza a tanfolyam teljes költségét.

Dolgozz szabadúszóként kötöttségek nélkül

Építs a szaktudásodra saját márkát, és rendezd be az életed a saját értékrended szerint.

  • Válogasd meg a munkatársaid és az ügyfeleid.
  • Alakítsd ki a saját munkamódszereid.
  • Élj a saját időbeosztásod szerint.
  • Teremts kreatív munkakörülményeket.
  • Dolgozz otthonról és spórold meg a bejárást.
  • Teremts egyensúlyt a család és a munka között.
  • Támaszkodj az erősségeidre, szabd meg te a feladatköröd.
  • Dolgozz más országokból.
  • Végezz örömteli munkát, ami feltölt.
  • Korlátozd a stresszt az életedben.
Startvonal Webdesigner tanfolyam - online webdesigner tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 9 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 12 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 80 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 120 oktató videó

online Webdesign tanfolyamok 300 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  gyakorlati feladatok elemzése

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

online Webdesign tanfolyamok  ingyenes DIVI sablon

online Webdesign tanfolyamok  tanúsítvány a vizsgamunka alapján

Mit tanulhatsz a Startvonal Webdesigner Tanfolyamon?

Soha nem volt ennyire összetett feladat egy honlap elkészítése, mint most. A WordPress megjelenése ugyan megkönnyítette a technikai megvalósítást, de komoly szaktudás nélkül ma sem lehet a modern igényeknek megfelelő honlapot építeni. A honlapkészítés során a folyamatoknak, a szövegnek, és a képi világnak szerves egységet kell alkotnia. A felhasználói élmény tervezés, a mobilbarát kialakítás, a keresőoptimalizálás mind külön törvényszerűségek szerint működnek. Nem könnyű olyan tananyagot találni, ami mindezeket integráltan magába foglalja, és az összefüggéseket is megvilágítja.

A tudás sokkal több, mint a puszta információ. A Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével nem csak az egyes területek alapfogalmait ismerheted meg, hanem képes leszel rendszerben gondolkodni. Megtanulod összehangolni az egymásnak sokszor ellentmondó tervezési szempontokat, és képes leszel lépésről lépésre felépíteni egy modern, vonzó, üzletileg is sikeres honlapot. Az elvi alapok mellett haladó szintű, a konkrét részletekre kiterjedő tudást kapsz. Minden olyan módszert, technikát és trükköt elsajátíthatsz, amit ma a webdesignerek alkalmaznak a munkájuk során.

A Startvonal Webdesigner Tanfolyam neked szól

Művészek

Akiket érdekel a képzőművészet, ügyesen rajzolnak, fogékonyak a színekre, hangulatokra, és kacérkodnak a gondolattal, hogy az alkotás váljon a pénzkereső foglalkozásukká. A kézműves hobbikhoz is jól jön egy saját honlap, de ha fotózással, képalkotással foglalkozol, akkor kötelező a trendi online megjelenés.

Kezdő webdesignerek

Azoknak a szárnyukat próbálgató webdesignereknek, honlapkészítéssel foglalkozó szakembereknek, akik még bizonytalanok. Ilyenkor szigetszerűnek érzed a tudásod, kevés pénzt mersz elkérni a munkádért, ha ugyan nem ingyen dolgozol.

Saját honlap tulajdonosok

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, készítenek, és nem is szeretnék szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. Ha egy későbbi szakaszban ki szeretnéd szervezni ezt a tevékenységet, akkor tökéletesen kontroll alatt fogod tudni tartani.

Leendő webdesignerek

Leendő webdesignereknek, akik szeretnék megismerni az összes olyan szempontot, amely hatással lehet egy honlap működésére, illetve kinézetére. A honlapkészítéssel kapcsolatos minden szakterületről részletes képet kaphatsz.

Startvonal Webdesigner Tanfolyam vélemények

Féltem belekezdeni a tanfolyamba, nem tudtam, hogy képes leszek-e elvégezni, de most már tudom, hogy kár volt aggódni. Minden percét imádtam a tanfolyamnak, és nagyon sok mindent tanultam. Voltak könnyebb és nehezebb leckék/feladatok is, és mindegyiken jó volt átküzdenem magam. Hihetetlen mennyit fejlődtem a tanfolyam elejéhez képest.
Horváth Bence

Webdesign tanfolyam vélemény

Köszönöm a végtelen türelmed, a motivációd, az útmutatásod. A férjem azt mondta, szinte hiányolni fog, ha elérkezünk a végéhez. Én nem csak szinte :))

Krasznai Viktória

Webdesign tanfolyam vélemény

Először megköszönném az utóbbi napok intenzív munkáját, hasznos információkat, előadásokat. Külön köszönöm a velem eltöltött időt. Csak ismételni tudom magam, jó döntés volt csatlakozni; nagyon sokat tanultam, fejlődtem, kezdem picit magabiztosabban kezelni a programokat, és megérteni a tervezés lényegét. Én sem búcsúznék el szívesen, továbbra is maradok a hallgatói csoportban, mivel minden egyes hallgatói munka instrukciója nagyon sokat ad nekem is.

Bethlendi Csilla

Webdesign tanfolyam vélemény

Mikor megláttam a leveledet, valószínűleg nem fogod elhinni, de egy nagyot sikítottam örömömben! Nem a papír megszerzése volt a célom, de mégis így, hogy a kezemben tarthatom, elmondhatatlan büszkeség tölt el!

Igazából ez az oklevél nekem azért jelent sokat, mert tudom, hogy nem könnyen adjátok! Egyrészt ez egy kézzelfogható elismerése a tanfolyami teljesítményemnek, de ami nekem sokkal fontosabb, hogy a munkámat ezzel szakmailag is elismeritek, és késznek tartotok, hogy webdesignerként dolgozzak!  Ez a bizalom, és belém vetett hit az, amitől könny szökik a szemembe, mert ad egy plusz megerősítést abban, hogy hihetek abban, hogy az álmaimat megvalósíthatom,

Nagy Renáta

Krena Design

Webdesign tanfolyam vélemény

Hogyan lehetsz profi webdesigner?

A Startvonal Webdesigner Tanfolyam kezdő szintről indul, de minden témakörben a haladó szint elérését célozza meg. Szakembereket képzünk, ezért jóval többet nyújtunk, mint az ingyenes kurzusok. Nem csak azt tanulod meg, ami egy saját honlap felépítéséhez szükséges. Lépésenként és témakörönként haladunk az alapfogalmaktól az összetettebb, nehezebben megérthető tudásanyagig. Elmélyült, összefüggő tudásbázist kapsz, miközben a gyakorlati feladatok segítségével a készségfejlesztésre is nagy gondot fordítunk. A gyakorlatban próbálhatod ki a több évtizedes projekt tapasztalaton alapuló módszereket, weboldal tervezési és weboldal készítési technikákat.

Hogyan tanulhatsz a webdesigner tanfolyamokon?

Hallgatói munkák – erre a szintre már 6 hónap alatt eljuthatsz

Honlapkészítés kurzus saját honlaptulajdonosoknak

Tanulj hatékonyan

Nem mindegy, milyen módszerrel tanulsz. Eddig több, mint 1500 hallgatót fogadtunk, így egy alaposan letesztelt, kikristályosodott módszertannal dolgozunk. Érthetően megfogalmazott leckék, életszerű gyakorlati feladatok, logikusan felépített rendszer biztosítja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elsajátitsd az alapokat. A folyamatos párbeszéd, az állandó visszajelzések lehetővé teszik, hogy a tudással párhuzamosan a készségeid is fejlődjenek. Az oktatód a mentorod is, aki ismeri a céljaidat, az élethelyzetedet és a képességeidet, így abban is tud segíteni, hogy hosszú távon motivált maradj.

Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Rugalmasan alkalmazkodik a te igényeidhez. Küldheted a házikat éjszaka, vagy olvasgathatod a leckéket munkába menet a metrón. Az sem okoz gondot, ha kihagysz néhány hetet, és később fejezed be a tanfolyamot.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLAT ALAPÚ

Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy minden munkafázist kipróbálhass, és kiderüljön, mihez van kedved, tehetséged, és mi megy nehezebben. Sokkal motiváltabb leszel a házi feladatokkal, ha minden egyes lépéssel a saját üzletedet építed.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

AZONNALI TUDÁS

Azonban az online oktatás nem jelenti azt, hogy magadra leszel hagyatva. Aktív oktatói felügyeletet és folyamatos visszajelzéseket fogsz kapni. Ez a legbiztosabb, kipróbált módszer a vizuális készségek fejlesztésére, és nagyon hasznos a saját márka esetében is a szakértői vélemény.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

ALKOTÓI KÖZÖSSÉG

A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. A tanfolyam pozitív, támogató légkörében bátran lehet alkotni, és szakmai partnereket találni. Tanulj mások legjobb gyakorlatából és akár a hibáiból is.

Szabadság és kreativitás

Webdesignernek lenni életforma. Azonban az ember nem válik egyik pillanatról a másikra vállalkozóvá. A szabadság, a változás eleinte ijesztő lehet. A tanfolyam abban is segít, hogy boldog szabadúszóvá válj, akinek nem okoz problémát a projekt alapú lét, és a saját személyes márka építése. Megtanítunk rá, hogyan egyensúlyozz verseny és együttműködés között, hogyan alakíts ki jó szakmai kapcsolatokat, hogyan kommunikáld a saját hozzáadott értékedet. Segítünk benne, hogy fokozatosan azzá válj, aki lenni szeretnél.

Azonban ha idegenkedsz a vállalkozás gondolatától, ezzel a tananyaggal a munkaerőpiacon is versenyképes leszel. Tisztázzuk az egyes szerepkörök mögött húzódó feladatokat, és segítünk a saját szakmai öndefiníciód kialakításában, a szakosodásban, sőt, az önéletrajzírásban is.

Honlapkészítés képzés vállalkozóknak

Startvonal AJÁNDÉKOKKAL

Ajándék a Startvonal webdesigner tanfolyamhoz

SZÍNEK PSZICHOLÓGIÁJA

6 nyomtatható infografika poszter

6 nagy felbontású digitális poszter a színek mögöttes jelentéseiről, amelyet akár poszterként is kinyomtathatsz. Hogyan válassz tudatosan palettát?

Ajándék a Startvonal webdesigner tanfolyamhoz

KREATÍV KÉPANYAG

Hogyan lásd el képekkel a honlapod?

Minden, amit a digitális képekről és a honlapok képanyagáról tudni érdemes. Hogyan tervezz a tartalomhoz illusztrációkat? hogyan tervezd meg a honlapod vizuális világát?

Ajándék a Startvonal webdesigner tanfolyamhoz

PHOTOSHOP DRÓTVÁZKÉSZLET

Előregyártott tartalom-blokkokkal

Nem csak a drótváz elemeit, hanem teljes összeállított tartalomblokkokat is kapsz a Photoshop forrás file-okban, ráadásként pedig UX tippeket a tartalomblokkok használatához.

webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Szeretném ha tudnád, hogy nagyon jól érzem magam a tanfolyamon! Minden feladatot teljes odaadással csinálok végig, nem sajnálva semmilyen részletre sem az időt! Nagyon boldoggá tesz minden visszajelzésed, és rettentő jó érzés, hogy mindig így elismered a munkáimat!
Egy pillanatra sem bántam meg, hogy befizettem a tanfolyamot! Úgy érzem ez az új életem! És erre a vàltozásra talán most volt a legnagyobb szükségem! Köszönök mindent!

5
Krasznai Viki
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Nagyon sok mindent tanultam ezen a tanfolyam a webdesignról és saját magamról is. Hálás vagyok a sok biztatásért és motivációért amit Tőletek kaptam. Nagyon szuper volt az egész!

5
Ujvári Rebeka
HTML, CSS programozás tanfolyam vélemény
{

Nagyon szépen köszönöm a részletes választ és a linket is. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen szinten támogatod a tanulásunkat és megválaszolod a rengeteg felmerülő kérdésünket mert gyanítom nem csak nekem akadnak. Ilyenkor mindig eszembe jut, milyen jól választottam, hogy nálatok vágtam bele ebbe a tanfolyamba

5
Pethő Alexandra
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Nincsenek vizsgák és stressz, mégis megtanulsz mindent, és ehhez csak át kell venned az amúgy tök szórakoztató leckéket, meg végig kell csinálnod lelkiismeretesen a feladatokat, amikkel úgy haladsz, ahogy tudsz. A csak-ot nem úgy értem, hiszen a feladatok sokszor nehezek, és rengeteg van belőlük, de általuk fejlődsz, a saját tempódban, támogató, biztató közegben. Ez egy felnőttnek tökéletes. Számomra amúgy olyan hihetetlen, hogy így is lehet tanulni, mert ugye nem igazán így nőttünk fel az állami oktatásban. Szóval köszönöm neked, hogy ez a tanfolyam olyan, amilyen.

5
Varga Nóra
HTML, CSS tanfolyam ügyfélvélemény
{

Már jó ideje nézelődőm a netem, hol kaphatom a legszélesebb körű tudást, ami segít a webdesigner karrierem elindításában. Az előkészítő tanfolyam tematikája, részletessége, sokrétűsége győzött meg arról, hogy jó helyen járok, és előrevetíti  azt az elmélyült tudást, ami a tanfolyam végére beépülhet, ezért döntöttem Melletted / Mellettetek, és nem csalódtam 🙂

5
Juhász Balázs
WordPress tanfolyami vélemény
{

Hihetetlen, hogy az első hónapban sikerült annyi munkát vállalnom, hogy a tanfolyam árának kb 80%-a már meg is térült! (Még bizonytalan vagyok az árazásnál, talán kicsit áron alul vállaltam egy-két dolgot, de nem bánom, mert így lesznek valós referenciáim!) Ebben nem is mertem reménykedni! Sőt a közvetlen környezetem is csak pislog…na jó a férjem mindvégig hit bennem, meg tudta, hogy menni fog, de azért valljuk be a legtöbben nem így gondolkodtak erről, talán még én sem…de most hatalmas a lendületem, és nagyon bizakodó vagyok! 🙂

5
Nagy Renáta
webdesigner képzés hallgatói vélemény
{

Köszönöm a sok segítséget és támogatást, nagyon kíváncsi vagyok mik lesznek a következő leckékben. Nálam az Instagram tanfolyam és a Instagram szeánsz gyakorlata hozott még sok pozitív változást, hiszen erről a platformról érkezett az első ügyfelem is. Emiatt a hétvégén elindítottam az egyéni vállalkozásom, aminek nagyon örülök mert évek óta halogattam ezt a lépést. Innen már nincs más hátra csak előre.

5
Manner-Végh Brigitta
webdesigner képzés hallgatói vélemény
{

Olyan volt, mint betoppanni egy meseországba, ami tele van színekkel, formákkal, képekkel, illúziókkal. Jó volt, hogy valami rákényszerített arra, hogy nekiüljek alkotni és újra felfedezzek magamban egy olyan utat, amelyen valamikor gyerekkoromban jártam utoljára igazán. A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy Kata nagyon pozitívan, elismerően nyilatkozott a munkáimról. 🙂 Nagyon jelentős számomra, hogy egy sokat látott szakember azt mondja, hogy látja bennem a fantáziát.

5
Avar Vanda
webdesigner képzés hallgatói vélemény
{

Annyira örülök egyébként, hogy elkezdtem a WEBARTERY-nél a Startvonal Webdesigner Tanfolyamot, mert ennek köszönhetem, hogy voltak jó referenciáim mikor a marketing ügynökséghez jelentkeztem. Szóval tulajdonképpen a munkát is ennek köszönhetem, úgyhogy nemcsak a befektetett pénz  térül meg már a második hónaptól, de nagyon sokat tudok tanulni a gyakorlatban, amit otthonról azért nehéz lett volna.

5
Avar Vanda
Mystery Person
{

Ha hiszed, ha nem neked is nagy szereped van abban, hogy megkaptam az új munkám egy webhosting cégnél, mert sokat jelen a véleményed és a pozitív vissza jelzésed ( de a kritika is) a munkámmal kapcsolatban. A múltkori beszélgetés és a tanfolyamon való részvétel adott egy olyan önbizalom löketet, ami végre megint elindított az úton. Ismerem a képességeimet, csak hagytam, hogy mások véleménye elnyomja a kreatív énemet, de ennek vége. Szóval köszönöm neked. Holnap túl leszek az első munkanapon és lejön egy csomó feszkó, akkor újra fel tudom venni a tanfolyam fonalat.

5
Farkas Márta
webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

A pályám első 10 évében webfejlesztőként dolgoztam. Megismerhettem a nagy szoftverfejlesztő cégek működési mechanizmusait, projektkezelési módszertanát. A második évtizedben már a tervezésé volt a főszerep. Óriási kihívást jelentett, hogy részt vehettem egy közel 600 fős szervezet teljes informatikai megújulásában. Az igényfelméréstől, a rendszerek megtervezésén át a projektek lebonyolításáig rengeteg szerepben kipróbálhattam magam, de nagyon hiányzott a konkrét alkotás, a műhelymunka. A tartalomkezelő rendszerek megjelenésével ezért kezdtem el honlapkészítéssel és weboldalak tervezésével foglalkozni az állásom mellett. Izgalmas volt látni, hogy a kisvállalati honlapok világában az informatikai működésen túl milyen hihetetlenül fontos szerepe van az online marketingnek, a vizuális kommunikációnak vagy éppen a keresőoptimalizálásnak az üzleti sikerben.

A saját márka beindítása után egyértelművé vált, hogy nagy az igény a honlapkészítéssel kapcsolatos oktatásra is, így született meg a WEBARTERY Tanfolyamok ötlete. Az e-learning rendszer és az online tananyagok fejlesztése folyamatosan zajlik, a honlapkészítési projektekben pedig most már a végzős hallgatók is részt vesznek, így a gyakorlatban is napi szinten alkalmazom a tartalommarketing, a UX tervezés, vagy éppen a vizuális kommunikáció eszköztárát.

Kérem a tematikát

Startvonal Webdesigner Tanfolyam részletfizetési lehetőség

Részletfizetési lehetőség – nincs kockázat

Akár fél évre, akár 12 hónapra tervezed a tanfolyamot, riasztó lehet ez a hosszú távú elköteleződés. Én azonban nem tartom hitelesnek, hogy ennél rövidebb idő alatt el lehessen sajátítani azt a szemléletet és azt az összetett szakmai tudást, ami ehhez a kreatív munkához szükséges. Természetes, ha bizonytalan vagy, és sok a kérdésed. De mit szólnál hozzá, ha havonta fizethetnél? Ha úgy látod, hogy nem ezt akartad, nem bírod a tempót, vagy nincs elég időd a tanulásra, akkor négy hét múlva kiszállhatsz a tanfolyamból. Tehát nem kockáztatsz semmit.

Számolj le ezekkel a hiedelmekkel…

… mindig lehet kifogásokat találni és a kényelmes életet választani. De abban is nagy kockázat rejlik, ha nem mozdulsz, és soha nem vállalod fel a változtatással járó erőfeszítéseket és kockázatokat.

 Telített a piac?

Sokkal több a kisvállalkozás, mint a webdesigner. Marketing kivitelező hiány van, mert egy szabadúszó webgrafikus, vagy szövegíró csak kevés ügyfelet tud kiszolgálni. A közösségi média fiókok, az online oktatás és webinárok korában még több online rendszert használnak a cégek, és egyre több az online feladat.

 

A tehetségen múlik?

A mai WordPress honlapok sikere mögött legalább 5 nagy szakterület együttműködése húzódik meg. A vizuális érzék csak egy azok közül a készségek közül, amelyeket a honlapkészítés során használni fogsz. Kommunikációs készség, rendszerlátó képesség, folyamat alapú gondolkodás, és felhasználói szintű informatikai ismeretek lesznek a fő segítőid.

 

Nem lehet munka és család mellett tanulni?

Az elmúlt csaknem 10 évben 1500 hallgató bizonyította az ellenkezőjét. Nyitottság, kíváncsiság és motiváció kell hallgatói részről. Az édekes,  lépéseként felépülő tananyag és rugalmas oktatási módszer pedig már a mi dolgunk.

 

Nincs időd semmire?

Nem kütyüzöl egy percet sem, nem tudsz semmit kiszervezni,  és nem tudsz semmiről lemondani ideiglenes? Egy pici elemzéssel mindig lehet optimalizálási lehetőséget találni. Heti 2-6 órára lenne szükséged a tanuláshoz és egy saját márkás honlap felépítéséhez. Ha nem fektetsz be a jövődbe, idővel csökkenek a lehetőségeid és egyre rosszabb helyzetekben találod magad.