Te is lehetsz profi webdesigner a HTML CSS3 tanfolyam segítségével

HTML, CSS Tanfolyam – Alapozó

3 hónap

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Pedig a HTML és a CSS kódolás mögött rejlő logika megértéséhez nem kellenek rendkívüli matematikai képességek. Ez a tanfolyam hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismertet meg a kódolás rejtelmeivel.

118.990 Ft

HTML, CSS Alapozó tanfolyam - online honlapkészítés tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 6 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 14 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 50 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  30 oktató videó

online Webdesign tanfolyamok  letölthető forrás kódok

Mit tanulhatsz a HTML, CSS kódolás tanfolyamon?

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a tartalomkezelő rendszerek korában már semmi szükség a kódolási ismeretekre. Ez azonban óriási tévedés.

Webdesignerként a HTML és a CSS az a közös nyelv, amit ismerned kell, ha csapatban akarsz dolgozni, és ha nem akarsz lépten-nyomon akadályokba ütközni. HTML és CSS kódolási alapok nélkül elképzelhetetlen teljes képet alkotni a honlapkészítés folyamatáról. De a tartalomkezelő rendszerek képességeit is megsokszorozza, ha képes vagy könnyedén átdefiniálni a sablonokat, vagy egyedi oldalszerkezeteket kialakítani.

Nem űrtudományról van szó, bárki számára elsajátíthatóak az alapok, de sok felesleges kínlódástól megkímélhet egy jól felépített, lépésenként haladó tananyag. A HTML, CSS tanfolyam arra is megtanít, hogyan fejleszd tovább az itt szerzett alapismereteket, milyen eszközöket használj, és hogyan gyakorolj.

Logótervezés

Online html, css tanfolyami témakörök: HTML kódolás
 • Milyen kódszerkesztőt használj?
 • Mik a HTML építőkövei?
 • Hogyan építhetsz fel multimédiás tartalmat a képektől a 3D bejárásig?
 • Hogyan használd a webes fontokat?

CSS, stíluslapok

Online html, css tanfolyami témakörök: CSS kódolás
 • Mik azok a stíluslapok?
 • Milyen elemekből áll a CSS nyelv?
 • Mi az a CSS doboz modell?
 • Hogyan kell használni a szelektorokat?

Oldal elrendezések

Online html, css tanfolyami témakörök: weboldal layout kialakítása
 • Mi a különbség a fix, fluid és responsive elrendezés között?
 • Mi az a grid modell?
 • Hogyan lesz Photoshop design-ból HTML oldal?
 • Hogyan készíthetsz CSS animációkat?

Hogyan zajlik a Webdesign Workshop?

Az elméleti anyag alapfogalmait és összefüggéseit a gyakorlati feladatok segítenek elmélyíteni. Minden olyan szemponton végig megyünk, amelyet egy modern, keresőoptimalizált, jól konvertáló honlap esetében érdemes megfontolni a tervezéskor. A grafikai tervezési feladatok eredetileg papírra és ceruzára íródtak, de ma már vannak olyan ingyenes, online grafikai eszközök, amelyek segítenek az elképzelések felvázolásában.

Te is lehetsz profi webdesigner a html, css tanfolyam segítségével

A HTML, CSS tanfolyam neked szól

Gyakorló webdesignerek

Azoknak a már gyakorló honlapkészítéssel foglalkozó szakembereknek, akik a meglévő tudásuk mellett szeretnének átfogó képet kapni egy weboldal működéséről. Ha gőzöd nincs, mit akar tőled a programozó, ha jobban szeretnéd érteni, hogyan kell egy meglévő sablont átdefiniálni, itt a helyed.

Saját honlap tulajdonosok

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, és eljutottak arra a szintre, hogy már kevésnek érzik a beépített WordPress/Drupal sablonok lehetőségeit. Szeretnék testre szabni az oldalaikat, szeretnének nagyobb rálátást a honlap működésére, felépítésére. A HTML, CSS kódok értelmezhetővé válnak.

Leendő webdesignerek

Azoknak, akik félnek a kódolástól, túl nehéznek, távolinak és bonyodalmasnak érzik. Ha a tanfolyam egymásra épülő lépéseit követed, folyamatos sikerélmények mellett fejlődhetsz. A könnyen átlátható, kisebb kódrészletek megértése után vágunk bele az összetett oldal-szerkezetek megvalósításának. A HTML, CSS használata magabiztossá fog tenni.

HTML, CSS vélemények

Teljesen más az oktatási tematikád és nagyon hálás vagyok a videókért.

Csak annyit szerettem volna megírni neked, hogy olyan dolgokat tanítottál meg eddig nekem, amit még soha senki.

Dudás Orsolya

webdesigner
Izgatottam vártam ezt a modult a Startvonal tanfolyam keretében, mert nem tudtam hogyan fogok boldogulni vele. A modul szépen és könnyen érthetően volt felépítve, ezért nem éreztem úgy, hogy elengedték a kezem és komoly tudásra lenne szükségem már az alapok elsajátításához. Szeretem a logikai feladatokat, ezért számomra nagyon szórakoztató volt minden tudás elsajátítása és élesben történő kipróbálása. Ahogy haladtam előre a leckékkel úgy lettem egyre magabiztosabb és láttam bele mélyebben a weboldalak felépítésébe. A folyamatos oktatói visszajelzés is segített abban, hogy gördülékenyen sajátítsam el az anyagot.
Oros Bettina

SoulDesign

Személy szerint nekem a legnagyobb segítséget a megoldott, letölthető forrásfáljok jelentették, mert ki tudtam belőle nézni az egyes részeket, ha nagyon elakadtam. Emellett nagyon szépen köszönöm az egyéb elakadásoknál, hogy lelkiismeretesen megnézted és javítottad a konkrét kódokat. Ez szerintem nagy dolog, mert egy nagy rakás CSS és HTML kódba úgy belemélyülni, hogy nem feltétlenül a te saját logikád szerint van összeállítva…. nos hát tuti biztos nem egyszerű feladat.

Pethő Szandra

„A HTML és CSS modul eddig Nekem nagyon tetszik, nem is gondoltam, hogy a kódolást ilyen izgalmas feladatnak fogom találni! :)”

Nagy Renáta

KRENA Design

„Még nem végeztem a teljes HTML tanfolyammal, de már most kijelenthetem, hogy sokat tanultam belőle. már tanultam kódolást, mégis rengeteg dolgot új megvilágításba helyezett a WEBARTERY tanfolyam. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy belekezdtem.
Köszönök mindent.

Horváth Bence

Mikor elkezdtem a Startvonal Webdesigner Tanfolyamot, fontos volt számomra a HTML, CSS alapok elsajátítása, mert szerettem volna egyedi honlapot, illetve a jövőbeli vállalkozásomban fontosnak gondolom, hogyha programozóval dolgozom majd együtt, értsem a HTML,CSS logikáját. Kevésnek gondoltam, hogy csak a honlap tartalmának készítésére legyen rálátásom. Szerencsére, a tanfolyammal ez maradéktalanul megvalósult.

Dudás Orsolya

Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online, azonban ez nem jelenti azt, hogy magadra leszel hagyatva. Aktív oktatói felügyeletet és folyamatos segítséget fogsz kapni.

HTML, CSS tanfolyam előnyei - Codepen-es kódok

CODEPEN PÉLDÁK

Az online kódmegosztó felületek segítségével könnyebbé válik a kódok egyeztetése és a kommunikáció. A rövidebb kódrészletek lehetővé teszik, hogy másoktól elleshető trükköket tanulj.

ezdő, online HTML, CSS tanfolyam előnyei - minden leckéhez letölthető forráskódok

LETÖLTHETŐ FORRÁSKÓD

Minden leckéhez tartozik egy letölthető forrás-kód csomag, aminek a segítségével gyakorolhatsz, anélkül, hogy a lecke anyagát egy kódszerkesztőbe kellene begépelned.

ezdő, online HTML, CSS tanfolyam előnyei - minden leckéhez letölthető forráskódok

VIDEÓS ÚTMUTATÓ

A Dreamweaver kódszerkesztő működését élőben, oktató videókon keresztül figyelheted meg. Nem kell hosszas leírásokat áttanulmányoznod. Az oldalak a szemed előtt épülnek fel a kódból.

HTML kódolás videó tanfolyam
webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus,

webdesigner oktató

 

A legnevesebb magyar szoftverfejlesztő cégeknél kezdtem webfejlesztőként, és csak több, mint 10 év aktív kódolói tapasztalat után fordultam a tervezés felé. A tartalomkezelő rendszerek megjelenésével párhuzamosan honlapkészítéssel kezdtem foglalkozni, ahol óriási előnyt jelentett a programozói múlt. A saját márka beindítása és a Kreatív Webdesign Tanfolyam e-learning rendszerének kialakítása mellett továbbra is folyamatosan készülnek a honlapok és zajlanak a kisebb webfejlesztési projektek most már a legtehetségesebb végzett hallgatók bevonásával. Ahhoz, hogy a WordPress sablonoktól elrugaszkodjunk, és érvényesítsük a kreatív, egyéni látásmódunkat, nagyon fontos eszköz a stíluslapok komoly átdefiniálása. Az alapos HTML, CSS tudás a mostani munkáinkban is megsokszorozza a lehetőségeinket.

{

A HTML és CSS modul eddig Nekem nagyon tetszik, nem is gondoltam, hogy a kódolást ilyen izgalmas feladatnak fogom találni! 🙂

5
WordPress tanfolyami vélemény
Nagy Renáta
{

A tanfolyam nagyon jól fel van építve, azok számára is követhető, akik sose hallotak még a webfejlesztésről és a programozásról. Én már máshol is tanultam HTML, CSS programozást, de rengeteg újdonságot tartogatott a tananyag.

A szöveges rész nagyon jól megfogalmazott, a videók nagyon jók, követhetőek. Én személy szerint jobban tanulok egy videó alapján, ahol az adott kódrészlet hatása azonnal szemléltetve is van.

Nagyon kényelmes az oktatófelület is, nem kell külön keresgetni semmit, a példa kódokat bemutató linkek és a forrás fileok azonnal elérhetőek a megfelelő pontról.

5
online html, csss tanfolyam vélemény
Kovács Angéla
{

Nagyon jó a tanfolyam felépítése, hiszen a legegyszerűbb dolgokkal indul, és ezeket azoknak is hasznos átismételni és rendszerbe illeszteni, akik már rendelkeznek némi ismerettel. Az egyszerűbb feladatok után pedig egyre komplexebb tennivalók következnek, amelyeket nagyon könnyű ráépíteni az előzőkre.

Az tetszett a leginkább, hogy a szöveges és videós tutorialok mellett mindig volt néhány gyakorlati feladat, ami kutatást, gondolkodást és kreativitást igényelt, hiszen minden feladatot többféleképpen is meg lehet oldani. A legnagyobb kihívás számomra az a lecke volt, amikor egy igencsak gazdag Photoshop fájlból kellett weboldalt készíteni, méghozzá reszponzív módon. Nagyon sokat dolgoztam érte, számtalanszor újra kezdtem, de végül megszületett az eredmény, és elégedett voltam vele.

5
HTML, CSS tanfolyam ügyfélvélemény
Juhász Balázs
{

Jelenleg ugyan nem front-end programozóként dolgozom, hanem WordPress-ben felépített weboldalakkal, mégis sokat segített a HTML, CSS képzés. Jobban átlátom egy weboldal szerkezetét, könnyebben alakítok ki minden szempontból reszponziv weboldalakat. Már értem hogyan van felépítve egy sablon, tudok rajta változtatni, ha kell, ezért el tudok szakadni a webdesignban a sablon nyújtotta lehetőségektől.

5
HTML, CSS tanfolyami vélemény
Oros bettina
{

Még sosem tanultam a html vagy css kódokról és az elején féltem is egy kicsit a témától. De felesleges volt, mert elég a logikus gondolkodás az alapok megértéséhez. A leckék követhetőek. Nagyon jónak tartom, hogy Kata lépésenként megmutatoja, mit eredményeznek a módosítások a párhuzamosan megnyitott html oldalon. A letölthető forrásfáljok is nagy segítséget jelentenek. Ha elakadok és sehogy sem sikerül rájönni mit hibáztam el, akkor nagyon nagy támogatást jelent, hogy bele tudok nézni az általad készített forrásfáljokba.

5
HTML, CSS programozás tanfolyam vélemény
Pethő Szandra
{

Programozással először itt találkoztam. Félve, de kíváncsian kezdtem bele a tananyagba, tudtam mennyire fontos ez a lecke ahhoz, hogy egyedi és különleges weboldalakat tudjak majd megalkotni. A tananyagok egyszerűen követhetőek, érthetőek és könnyen tanulhatóak. Minden leckéhez tartoznak letölthető forrás file-ok valamint feladatok is, amik segítenek a gyakorlatban is elsajátítani az adott HTML, CSS leckét. A tananyagokban és a feladatoknál is ha bármilyen kérdésem, elakadásom volt, szinte azonnal kaptam segítséget. Volt, hogy többször is elölről kezdtem egy feladat programozását, mert nem úgy sikerült, ahogyan azt szerettem volna. Olyan is volt, hogy egy apró hibát napokig keresgéltem pedig ott volt az orrom előtt. De ezek nem vették el a kedvem, mert a legnagyobb sikerélmény az, amikor látod honnan indultál és a lecke végén hova értél.

5
HTML, CSS programozás tanfolyam vélemények
Fenyvesi-Nagy Emese
{

Egyrészt örültem, hogy HTML, CSS programozást tanulok, mert kevésnek érzem webdesignerként, ha csak a tartalomkezelő admin felületét ismerem. Másrészt a programozást egy korábbi tanfolyami tapasztalat alapján egy keserves, sokszor dühöngő kihívásnak gondoltam. De mivel a Startvonal tanfolyam végén jön a programozás, nem aggódtam, mert tudtam ez a tanfolyam fontosnak tartja, hogy megértsem az alapokat, és ha kérdésem van bátran megkereshetem őket. A tanfolyam erőssége a türelem, és akármilyen furcsának is hangzik a szeretettel és motiválással történő tanítás.

5
HTML, CSS programozás tanfolyamról vélemény
Dudás Orsolya
{

Nekem személy szerint hatalmas segítséget jelentett ez a modul, még ha nem is sikerült hibátlanul megoldani minden feladatot. Ma már bátran merek már kísérletezni a kódolással. Codepenen szívesen megnézem az ügyes kódolók által alkotott effekteket és a kódot megnézve javarészt tudom értelmezni a tartalmát. Így egy weboldalon már bátran merek ahhoz a részhez is írni, hogy „egyéni CSS”. De megsokszorozza  a lehetőségeket az is, hogy magabiztosan alkalmazom más kódját, mert értem az alapvető logikát és tudom, mit fog egy kódrészlet eredményezni.

5
HTML, CSS programozás tanfolyam vélemény
Pethő Szandra
{

Bár elsőre nem annak látszott, mégis ez a tanfolyam volt ez egyik legizgalmasabb. Már ismertem az alapvető fogalmakat és kódokat, így az egyszerű formázást meg tudtam oldani, viszont nem láttam még a rendszer egészét, amibe mindez beleillik.

A mai, vizuális oldalépítők világában kevés szerep jut a kézi kódolásnak, viszont nagyon jó érzés ezek mögé látni, és megérteni, hogy tulajdonképpen mit csinál az oldalépítő. A tudás birtokában így bármilyen sablont könnyű lesz átdefiniálni akár olyan módon is, amit az adott oldalépítő vagy bővítmény nem kínál fel vizuálisan.

5
HTML, CSS tanfolyam ügyfélvélemény
Juhász Balázs

Bárki megtanulhat programozni

A HTML, CSS programozás logikája józan paraszti ésszel is megérthető, igaz, nagy segítséget jelent egy jól felépített tananyag, ami a mélyebb összefüggéseket is megvilágítja.

Nem vagyok matek zseni

Sima, követhető logikus gondolkodás, amelyet meghatározott szabályok alapján bármilyen új helyzetben lehet érvényesíteni.

Már volt rossz tapasztalatom

Nehéz olyan tananyagot találni, ami eljut a haladó szintig, de képes lépésről lépésre építkezni. A hallgatói visszajelzések alapján, ez a tanfolyam frusztráció nélkül elvégezhető.

Túl bonyolultak a fejlesztőeszközök

A kódszerkesztők ugyanúgy telepíthetőek, mint bármelyik program, és nem nehezebb használni őket, mint a Word-öt. De vannak olyan online eszközök is, amikkel ténylek gyerekjáték programozni tanulni.

Teljesen kezdő vagyok

Ez a tananyag laikusok számára is értelmezhető és élvezhető. Példaprogramok, letölthető forrás fileok és a kérdezési lehetőség teszi emészthetővé az anyagot.

Félek, hogy túl száraz lesz

Valóban nem sokk vicces anekdotát lehetett bezsúfolni a tananyagba… Mégis sokan írták meglepődve, mennyire élvezték a tanulást. A programozás jól felépített feladatokon keresztül rengeteg sikerélményt ad.

Nem bírja a gépem

Ennek a néhány html és css file-nak a szerkesztését és böngészőben való megjelenítését bármyelyik teljesen mezei laptop is bírni fogja. Nincs extra informatikai igény, nem kell webszervert telepíteni vagy adatbázist kezelni.