Egy profi webdesigner az Instagram marketinggel is boldogul az Instagram tanfolyam segítségével

 

Instagram marketing tanfolyam

2 hónap

Az Instagram marketing tanfolyam tudásanyaga nem csak a posztok előállítására fókuszál. Kiemelt szerepet kap az Instagram marketing stratégia, és a tartalomrendszer tervezése is. Akár a saját Instagram profilodat szeretnéd feldobni, akár az ügyfeleidnek tervezett Instagram posztok képanyagát és látványvilágát szeretnéd egyedivé tenni, ezekre az ismeretekre mindenképpen szükséged lesz.

68 990 Ft

Instagram marketing tanfolyam fiókkezelőknek

Időtartam: 2 hónap

Ár: 
68 990
Price: 68.990 Ft

Beszéled az Instagram nyelvét?

A Covid helyzet fenekestől forgatta fel a vállalkozások világát. Alapvető magatartási formák kérdőjeleződtek meg, bizonyos trendek pedig a végletekig felgyorsultak. Nem könnyű a napi gyakorlatban alkalmazkodni ehhez a tempóhoz. Ha tartani szeretnéd a lépést az online marketing folyamatos változásával, akkor 2021-ben nem hagyhatod ki az Instagramot a számításaidból. Azt tapasztalom, hogy nagyon sok márkatulajdonos folyamatosan habozik az Instagram fiók kiszervezése és házon belül tartása között.

Mind két esetben nehéz megítélni, hogy mik a reális célok, és a tartalomgyártás, a csapatmunka is sokkal nehézkesebb, mint a Facebook fióknál. Az Instagram marketing korlátok között tartása, a munkamegosztás csak bizonyos rendszer szemlélet mellett lehetséges. Ha több ügyfelet szeretnél, és nem csak kipipálod a céges Instagram fiókot, akkor meg kell ismerkedned az Instagram marketing alapjaival.

Webdesignerként ugyanezekkel a kihívásokkal fogsz szembesülni csak a másik oldalról. Pusztán a képalkotó tehetség és az ötletek még nem garantálják az üzleti sikereket. Ennek a tudásanyagnak a birtokában nem csak tetszetős képfolyamokat fogsz átadni, de képes leszel mérhető eredményeket szállítani.

Instagram marketing tanfolyam - online Insta tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

2 hónapnyi aktív oktatói támogatás

3 hónapnyi tananyag hozzáférés

9 multimédiás lecke

70 gyakorlati feladat

38 oktató videó

5 nyomtatható munkafüzet

letölthető források, sablonok, táblázatok

zárt Facebook közösség


Munkafüzetek

Ismerkedés az Instagrammal
Instagram profil tervezése
Instagram tartalomrendszer tervezése
Hashtag stratégia tervezése
Influenszer térkép

Források, sablonok, templatek

Havi képfolyam tervező Photoshop Template
Instagram tervező táblázat
Photoshop carousel template
Hashtag felhő tervező


Mit tanulhatsz az Instagram marketing tanfolyamon?

Az online marketing szemlélet alakította azt a konkrét tervezési módszertant, amelyet a tanfolyam során elsajátíthatsz. A stratégiai céloktól kiindulva lépésről lépésre alakul ki a konkrét tartalommarketing terv, és az ideális Instagram profil. Hidat építünk az elmélet és a gyakorlat között. A munkafüzetek végig vezetnek a megválaszolandó kérdéseken és előkészítik a döntéseket. A tartalomkészítés kérdései az ötletektől a megvalósításig szintén fontos szerepet játszanak. A letölthető forrás file-ok, tervező táblázatok és templatek megkönnyítik és felgyorsítják a napi munkát.

A teljes Instagram marketing tervezési és kivitelezési folyamat áttekintésével segítséget nyújtunk ahhoz, hogyan alakíts ki összetett, több fiókos rendszereket, illetve hogyan szervezz ki bizonyos munkafázisokat. Több száz sikeres Instagram fiókot mutatunk be, amelyekből inspirációt meríthetsz, az elemzésekkel pedig segítünk megérteni, mik a sikerfaktorok.

A tanfolyam a saját vállalkozásod vagy márka fiókjaid optimalizálásához is ideális. Ha nem tanultál képszerkesztést, akkor is megmutatja azt a szükséges minimumot, amivel a konkurencia fölé emelkedhetsz. A tanfolyam tematikája és módszertana lehetővé teszi, hogy webdesignerként Instagram profilok tervezésére és menedzselésére szakosodj, míg saját márka tulajdonosként segít abban, mire figyelj,b milyen elvárásokat fogalmazz meg, ha ki szeretnéd szervezni ezeket a feladatokat.

Természetesen azokra a népszerűsítési technikákra is kitérünk, amelyek nélkül nem lehet sikeres fiókot építeni és sok követőt szerezni. Szó lesz az ideális profilról, az ideális posztról, a publikálás gyakorlatáról, a helyes hashtag stratégiáról és az influenszer marketingről is.Startégiai tervezés

Instagram marketing tanfolyam témakörök: stratégiaitervezés
Mit kell tudni az Instagram platformjáról?

Milyen típusú IG profilok léteznek?

Hogyan válassz profil típust?

Hogyan tervezd meg a képfolyamot?

Tartalom készítés

Instagram marketing tanfolyam témakörök: Instagram tartalom
Milyen tartalomtípusok léteznek az instagramon?

Hogyan tervezd meg a tartalomrendszert?

Hogyan tervezz célirányos posztokat?

Hogyan tervezz videókat és lapozható tartalmakat?

Növekedési technikák

Instagram marketing tanfolyam témakörök: Instagram növekedés
Mitől lesz sikeres egy poszt?

Mi az ideális hashtag stratégia?

Hogyan működj együtt más fiókokkal?

Mit tudhatsz meg az elemzésekből?