Egy profi webdesigner az Instagram marketinggel is boldogul az Instagram tanfolyam segítségével

Instagram marketing tanfolyam

2 hónap

Az Instagram marketing tanfolyam tudásanyaga nem csak a posztok előállítására fókuszál. Kiemelt szerepet kap az Instagram marketing stratégia, és a tartalomrendszer tervezése is. Akár a saját Instagram profilodat szeretnéd feldobni, akár az ügyfeleidnek tervezett Instagram posztok képanyagát és látványvilágát szeretnéd egyedivé tenni, ezekre az ismeretekre mindenképpen szükséged lesz.

84.990 Ft

Beszéled az Instagram nyelvét?

A Covid helyzet fenekestől forgatta fel a vállalkozások világát. Alapvető magatartási formák kérdőjeleződtek meg, bizonyos trendek pedig a végletekig felgyorsultak. Nem könnyű a napi gyakorlatban alkalmazkodni ehhez a tempóhoz. Ha tartani szeretnéd a lépést az online marketing folyamatos változásával, akkor 2021-ben nem hagyhatod ki az Instagramot a számításaidból. Azt tapasztalom, hogy nagyon sok márkatulajdonos folyamatosan habozik az Instagram fiók kiszervezése és házon belül tartása között.

Mind két esetben nehéz megítélni, hogy mik a reális célok, és a tartalomgyártás, a csapatmunka is sokkal nehézkesebb, mint a Facebook fióknál. Az Instagram marketing korlátok között tartása, a munkamegosztás csak bizonyos rendszer szemlélet mellett lehetséges. Ha több ügyfelet szeretnél, és nem csak kipipálod a céges Instagram fiókot, akkor meg kell ismerkedned az Instagram marketing alapjaival.

Webdesignerként ugyanezekkel a kihívásokkal fogsz szembesülni csak a másik oldalról. Pusztán a képalkotó tehetség >és az ötletek még nem garantálják az üzleti sikereket. Ennek a tudásanyagnak a birtokában nem csak tetszetős képfolyamokat fogsz átadni, de képes leszel mérhető eredményeket szállítani.

Instagram tanfolyam - online tartalom marketing tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 2 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 3 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 9 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 70 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  38 oktató videó

online Webdesign tanfolyamok  5 nyomtatható munkafüzet

online Webdesign tanfolyamok  letölthető források, sablonok, táblázatok

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

Munkafüzetek

Ismerkedés az Instagrammal
Instagram profil tervezése
Instagram tartalomrendszer tervezése
Hashtag stratégia tervezése
Influenszer térkép

Források, sablonok, templatek

Havi képfolyam tervező Photoshop Template
Instagram tervező táblázat
Photoshop carousel template
Hashtag felhő tervező

Mit tanulhatsz az Instagram tanfolyamon?

Az online marketing szemlélet alakította azt a konkrét tervezési módszertant, amelyet a tanfolyam során elsajátíthatsz. A stratégiai céloktól kiindulva lépésről lépésre alakul ki a konkrét tartalommarketing terv, és az ideális Instagram profil. Hidat építünk az elmélet és a gyakorlat között. A munkafüzetek végig vezetnek a megválaszolandó kérdéseken és előkészítik a döntéseket. A tartalomkészítés kérdései az ötletektől a megvalósításig szintén fontos szerepet játszanak. A letölthető forrás file-ok, tervező táblázatok és templatek megkönnyítik és felgyorsítják a napi munkát.

A teljes Instagram marketing tervezési és kivitelezési folyamat áttekintésével segítséget nyújtunk ahhoz, hogyan alakíts ki összetett, több fiókos rendszereket, illetve hogyan szervezz ki bizonyos munkafázisokat. Több száz sikeres Instagram fiókot mutatunk be, amelyekből inspirációt meríthetsz, az elemzésekkel pedig segítünk megérteni, mik a sikerfaktorok.

A tanfolyam a saját vállalkozásod vagy márka fiókjaid optimalizálásához is ideális. Ha nem tanultál képszerkesztést, akkor is megmutatja azt a szükséges minimumot, amivel a konkurencia fölé emelkedhetsz. A tanfolyam tematikája és módszertana lehetővé teszi, hogy webdesignerként Instagram profilok tervezésére és menedzselésére szakosodj, míg saját márka tulajdonosként segít abban, mire figyelj,b milyen elvárásokat fogalmazz meg, ha ki szeretnéd szervezni ezeket a feladatokat.

Természetesen azokra a népszerűsítési technikákra is kitérünk, amelyek nélkül nem lehet sikeres fiókot építeni és sok követőt szerezni. Szó lesz az ideális profilról, az ideális posztról, a publikálás gyakorlatáról, a helyes hashtag stratégiáról és az influenszer marketingről is.

Stratégiai tervezés

Instagram tanfolyam témakörök: instagram stratégiai tervezés
 • Mit kell tudni az Instagram platformjáról?
 • Milyen típusú IG profilok léteznek?
 • Hogyan válassz profil típust?
 • Hogyan tervezd meg a képfolyamot?

Tartalom készítés

Instagram tanfolyam témakörök: instagram tartalom készítés
 • Milyen tartalomtípusok léteznek az instagramon?
 • Hogyan tervezd meg a tartalomrendszert?
 • Hogyan tervezz célirányos posztokat?
 • Hogyan tervezz videókat és lapozható tartalmakat?

Növekedési technikák

Instagram tanfolyam témakörök: instagram marketing
 • Mitől lesz sikeres egy poszt?
 • Mi az ideális hashtag stratégia?
 • Hogyan működj együtt más fiókokkal?
 • Mit tudhatsz meg az elemzésekből?
Instagram tanfolyam Instagram képgaléria

Az Instagram tanfolyam neked szól

Munkaköröd részeként

A képszerkesztői gondolkodás, a digitális képek használata és kezelése egyre több munkakörben válik elvárássá. Egy ilyen új feladat mindig stresszesnek tűnik elsőre, de ha megtanulod az alapokat, akkor örömforrássá válhat. A megfelelő eszköztárral gyorsabbá és egyszerűbbé teheted a napi munkád. A mai munkahelyeken elvárás a sokoldalúság, állj készen az online marketing kihívásaival szemben.

Webdesignerek, grafikusok

A honlapok ma is fontos kommunikációs eszköznek számítanak, de a nagy online marketing gépezetben ez már csak az egyik fogaskerék. Az Instagram fiókok kezelése, a vizuális tartalom tervezése és gyártása sok esetben utált feladat egy márka tulajdonos számára. Legyél te az, akit megbíznak az Instagram fiókok kezelésével. Szakosodj erre a területre, és biztosítod be a folyamatos megrendeléseket a honlapok mellett.

Influencerek

Ha szeretnél népszerű lenni, ha van saját mondanivalód, vagy ha egy témát rajongásig szeretsz, akkor már csak egy kis vizuális készség kell, és indulhat a fiókod világhódító útjára. Máshogy kell gondolkodnod, ha a nagy követőtábor és a közösség toborzása a cél, mintha egy terméket vagy szolgáltatást akarsz eladni a piacon. A kimagasló sikerhez folyamatosan elemezned kell a posztokat, és a követőid reakcióit.

Saját márka tulajdonosok

Ott kell megjelenned, ahol az emberek vannak, ahová vásárolni, vagy szórakozni járnak. Egy kisvállalkozás sem engedheti meg magának, hogy távol maradjon a közösségi média felületektől, hiszen az emberek ott töltik az idejük jelentős részét. Vedd fel a fordulatszámot, és indítsd el a vállalkozásod Instagram profilját még ma. Hatékony vevőszerző platformot, és vonzó márka kommunikációs eszközt kapsz egyszerre

Instagram tanfolyam vélemények

{

Köszönöm a sok segítséget és támogatást, nagyon kíváncsi vagyok mik lesznek a következő leckékben. Nálam az Instagram tanfolyam és a Instagram szeánsz gyakorlata hozott még sok pozitív változást, hiszen erről a platformról érkezett az első ügyfelem is. Emiatt a hétvégén elindítottam az egyéni vállalkozásom, aminek nagyon örülök mert évek óta halogattam ezt a lépést. Innen már nincs más hátra csak előre.

5
webdesigner képzés hallgatói vélemény
Manner-Végh Brigitta
{

Nagyon köszönöm a kedves szavakat, illetve az egész képzést, nagyon sokat tanultam belőle, és már a munkahelyemen készített kreatívokon is látszik a fejlődés, ami az alapvető cél volt 🙂

5
webdesign kurzus ügyfélvélemény
Hamberger Sarolta
{

A PS-t már használom egy ideje, de csak fotók retusálására, ami teljesen más. Rengeteg olyan funkciót mutattál már most is meg, amiről fogalmam sem volt eddig.

5
Photoshop tanfolyam vélemény
Francsik Ildikó
{

Nagyon örülök, hogy a csapatodba tartozhatok! Már most, ez alatt a pár hónap alatt is úgy érzem, hogy sokat fejlődtem a látásmódomban, kifejezésmódban, hozzáállásban, szemléletben, a Photoshop használatban és még sorolhatnám… hála a leckéidnek, a remek alkotói feladatoknak és az általad vezetett közösségi média felületeknek! Köszönöm az építő kritikákat és a támogatásodat!

5
Photoshop tanfolyam hallgatói vélemény
Bakonyi Anikó

Hogyan zajlik az Instagram tanfolyam?

Az online oktatási forma ellenére folyamatos, aktív oktatói jelenlétre számíthatsz. A videókon részletesen nyomon követheted a telefonos alkalmazás használatát éppúgy, mint a Facebook Creator Studio-jának beállításait. A gyakorlati feladatok jó része a saját Instagram fiókod megtervezéséről és kialakításáról szól. Minden gyakorlati feladatról visszajelzéseket, további instrukciókat kapsz. Ha most indulsz kisvállalkozóként, a tanfolyam lerövidíti az utad és sikeresebbé teszi a fiókod.

Hogyan zajlik az online Instagram tanfolyam?

A posztok elkészítéséhez egyszerűbb és összetettebb képszerkesztő programokat is használhatsz. Nem fogsz elakadni akkor sem, ha csak a Canvával boldogulsz. Ellenben ha már használod a Photoshopot, hasznos letölthető forrásokkal könnyítjük meg az Instagram posztok elkészítését.

Az Instagram tanfolyamon tervezték

Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Kényelmesen, a saját ritmusodban haladhatsz, nincsenek élő órák, amiről lecsúszhatsz, és nincs lemaradás. A tanfolyam alkalmazkodik hozzád, és nem fordítva

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS

Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy az elkészülő tervek, posztok és ötletek azonnal hasznosíthatóak legyenek a számodra. Már a tanfolyam alatt érezhető lesz a forgalom növekedése, mérhetően sikeresebbé válnak a posztok.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

IGAZI KÖZÖSSÉG

Bekerülsz egy olyan egymást segítő közösségbe, amely segít a fiókod népszerűsítésében, lendületet ad az indulás egyébként nehéz időszakában. Ötleteket meríthetsz és inspirálódhatsz a rendszeres Instagram Szeánszokon és a gyakorlatban is látod, hogyan működik a közösség építés..

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

RENDSZERBE SZEDETT TUDÁS

Az Instagram megtévesztően spontánnak hat, valójában azonban komoly elméleti tudás, rendszerlátó képesség kell ahhoz, hogy a kreatív ötletek ki tudják fejteni a hatásukat. Ezen a tanfolyamon az elmélet azonnal hasznosítható tudást és mérhető eredményeket jelent.

Ez nem egy könyv…

...hanem egy multimédiás interaktív oktatási program. Minden eszközt bevetünk, amivel teljessé tehetjük az Instagram marketingről kialakított képed.

Szöveges leckék

Gyorsan átlátod az alapfogalmakat, és felmérheted az összefüggéseket.

 Videók

Az irányított példákon keresztül hatalmas rálátásod lesz az Instagramos lehetőségekre. Lekövetheted a telefonos alkalmazás és a Creator Studio beállításait, egyben látod a folyamatokat és élőben a módszereket.

 Kinyomtatható munkafüzet

Minden egyes új Instagram fiók megtervezéséhez használhatod sorvezetőként őket, de meglévő fiókok újratervezéséhez is ideális segédeszközt jelentenek.

 Prezentációk

A lényegi meglátásokat, a szakmai titkokat és a rejtett összefüggéseket szórakoztató formában sok infografikával videóként és letölthető prezentációként is kézhez kapod.

Feladatok

Életszerű feladatok minden iparágból, és folyamatos visszajelzések a beküldött megoldásokról, posztokról. Szakértői véleményt kapsz a saját fiókod erősségeiről és a javítandókról.

Források

A sablonok, a különböző képszerkesztő alkalmazásokhoz való templatek és tervező táblázatok jó kiindulási alapot teremtenek a saját módszereidhez.

Közösség

A gyakorlatban próbálhatod ki az együttműködésben rejlő erőt. Az Instagram szeánszokon inspirálódhatsz, ötleteket meríthetsz, felszívhatod magad motivációval és nem mellesleges megsokszorozhatod a posztjaid elérését.

A tanfolyam nem dolgozik helyetted…

nem helyettesíti az ötletességet, a kreativitást, és nem tud helyetted kitartó lenni. A témádat, a szolgáltatásodat, a vevőidet te ismered a legjobban. Azonban lehetővé teszi, hogy pontosan tervezd az erőforrásokat, beállítsd a folyamataidat, optimalizáld a feladat leosztást, és tudatosan hozd meg a stratégiai és a napi design döntéseket is. Így nem a platformmal kell foglalkoznod, nyugodtan koncentrálhatsz a tartalomra, és a mondanivalóra.

Webdesignerként pedig segít tudatos módszereket kialakítanod, hogy abban legyen rutinod, amiben kell, és csak a márka kommunikációra fókuszálj.

webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

 

A webalkalmazások és a honlapok világában mozgok már több, mint 25 éve. A fejlesztői szerepkörből a UX tervezés, és a vizuális kommunikáció felé kanyarodtam. Az online marketing eszközök megjelenésével párhuzamosan folyamatosan tanultam, hogy az általam készített honlapok ne csak technológiailag legyenek jók, hanem sikeres, jól konvertáló, vizuálisan is vonzó kommunikációs eszközökké válhassanak. Mára már a webdesigneri feladatok részévé vált a közösségi médiás fiókok kezelése is.

Személy szerint nagy Instagram rajongó vagyok, igazi kihívásnak és örömmunkának élem meg az Instagram fiók tervezési projekteket. Ezekre a tapasztalatokra, a kidolgozott marketing tervezési és kivitelezési folyamatokra épül a tanfolyamon oktatott módszertan.

Válts profi Instagram fiókra MÉG MA

Sokáig haboztam, hogy a zárt hallgatói közösségen kívül közzé tegyem-e ezt a tanfolyamot. Sok személyes tapasztalatot és gyakorlati technikát osztok meg, ami komoly versenyelőny maradna, ha titokban tartanám. De annyian dicsérték a kialakított rendszerünket, hogy végül megszületett belőle a tananyag.