Profi honlap a Kompakt Webdesign Tanfolyam segítségével

Bármikor kedvezményesen feljebb léphetsz

Ha úgy látod, hogy van keresnivalód ezen a pályán, és elmélyítenéd az ismereteidet akár modulosan is folytathatod, például a UX tanfolyammal, vagy feljebb léphetsz a Startvonal illetve a NEW LIFE program irányába. A nagyobb csomagokhoz újabb tananyagok, letölthető ajándékok, és az online konzultációkkal járó mentori program tartozik.

 

KOMPAKT Webdesign Tanfolyam

6 hónap

Részletfizetési lehetőség:
6 x 46.990 Ft

A vállalkozások világában óriási a verseny. Ha van egy ötleted, akkor minél gyorsabban érdemes megvalósítani, mert aki sokáig habozik, az lemaradhat. Nincs idő az egyetemi szintű elmélyülésre, de a felszínes tudás is visszaüthet. A két véglet között pontosan azokat az ismereteket fogalmaztuk meg a KOMPAKT Webdesign Tanfolyam anyagában, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt juttatnak el a célba, miközben nem pusztán félismereteid lesznek, hanem összefüggéseken alapuló, valódi tudásod. Ez a médium szintű tudás biztos alapokat fog jelenteni bármi is a célod a honlapkészítéssel.

268. 990 Ft

Ez a befektetés akár alkalmazottként, akár szabadúszóként egy éven belül megtérül.

Price: 268.990 Ft
KOMPAKT Webdesigner Tanfolyam - online medium webdesigner tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

6 hónapnyi aktív oktatói támogatás

9 hónapos hozzáférés

45 multimédiás lecke

74 oktató videó

150 gyakorlati feladat

zárt Facebook közösség

ingyenes DIVI sablon

tanúsítvány a vizsgamunka alapján


Mit tanulhatsz a KOMPAKT Webdesign Tanfolyamon?

A három legfontosabb területet foglaltuk össze, ami nélkül nem lehet sikeres honlapot építeni. A honlaptervezés, a képalkotás és a rendszer felépítése WordPress-ben egész egyszerűen megkerülhetetlen. Ha még nem vagy benne biztos, hogy webdesigner szeretnél lenni, sok a kétséged, nem bízol magadban, akkor ideális lehet egy rövidebb időszakban kipróbálni magad a kreatív feladatokban. A legszükségesebb ismereteket tettük egy csomagba, de a kezdő szintről a médium tudásig juttatunk el lépésről lépésre.

A gyakorlati feladatokra visszajelzést kapsz, ráérezhetsz a kreatív alkotói folyamatra, és kiderül, van-e tehetséged a képalkotáshoz. Nem veszíthetsz akkor sem, ha végül nem leszel webdesigner, hiszen ezzel a tudással a munkaerő piacon is óriási előnyre teszel szert. Bármikor képes leszel egy kisvállalati honlap megtervezésére, beleértve a működést és a vizuális világot egyaránt, miközben WordPress-ben meg is tudod valósítani a terveidet. Attól, hogy középen maradsz az ismeretek tengerében még nem fogsz középszerűvé válni, ezt a gyakorlati feladatokon alapuló munkamódszerünk garantálja.

WordPress Alapozó modul

WordPress Alapozó tanfolyam
Hogyan telepítsd a WordPress rendszert?

Hogyan lesz keresőbarát a WordPress honlap?

Hogyan használd a WordPress bővítményeket?

Hogyan definiáld át a WordPress sablonokat?

Photoshop Alapozó modul

Photoshop Alapozó Tanfolyam
Hogyan dolgozz digitális színekkel és palettákkal?

Mik azok a pixelek és mi a képfelbontás?

Hogyan optimalizáld a képek méretét?

Hogyan tervezz vizuálisan?

Webdesign Workshop modul

Médium ebdesign tanfolyam - honlaptervezés
Mire figyelj a honlaptervezés során?

Mi az a drótváz és mi az a prototípus?

Hogyan tervezz ergonomikus honlapot?

Mit jelent a felhasználói élmény tervezés?