legyél profi Photoshop guru - haladó online Photoshop tanfolyam

 

Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam

3 hónap

Kétféle tanulási módszer létezik. Az iskolában sorba vesszük a fogalmakat és a hozzájuk tartozó összefüggéseket. Ez széles látókört eredményez, de a gyakorlati alkalmazás nehézkes lehet.

A másik módszer viszont abból indul ki, hogy mit szeretnél megvalósítani, és az ahhoz vezető legrövidebb utat próbálja megtalálni. Az ilyen tutorial típusú tanfolyamokkal sokkal könnyebb a kezdő szintről a haladó szintre eljutni. Ezért választottuk a haladó Photoshop tanfolyam leckéihez a tutorialokat.

68 990 Ft

Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam - Bodorkós Tamás

Időtartam: 3 hónap

Ár: 
58 260
Price: 68.990 Ft
Pegazus- haladó Photoshop tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

12 multimédiás lecke

12 Photoshop forrás file és a képkomponensek

36 gyakorlati feladat

35 oktató videó

zárt Facebook közösség


Mit tanulhatsz a Pegazus haladó Photoshop tanfolyamon?

Ha tisztában vagy a színkezeléssel, az ecsethasználattal, a maszkolás, a rétegek, és a blending módok beállítási lehetőségeivel, akkor itt az ideje felsőbb osztályba lépned. A már ismert Photoshop eszközöket és fogalmakat olyan technikákká fűzi össze Bodorkós Tamás, amelyekkel könnyedén megvalósíthatod a manapság népszerűnek számító Photoshop hatásokat és hangulatokat. Összeházasíthatsz különböző állatfajokat, óriássá vagy törpévé teheted a családtagjaidat, és egy egyszerű kertből varázslatos mesevilágot hozhatsz létre.

A fotók retusálása, a fények és színek korrekciója, a képkivágások már nem képezik részét ennek a tananyagnak. A Photoshop Alapozóval ellentétben itt nem az egyes Photoshop funkciókra összpontosítunk. Minden egyes lecke egy konkrét alkotásra épül, és lépésenként sorra veszi azokat a műveleteket, amelyek a megvalósításhoz szükségesek.

Az egyik legfontosabb dolog, amit a példákon keresztül megtanulhatsz, hogyan építs fel egy műveletsort az általad elképzelt vizuális világ megvalósításához. Milyen szempontok szerint keress képi komponenseket az alkotáshoz? Hogyan tervezd meg és építsd fel a saját technikádat, hiszen ugyanazt a dolgot számtalan módon meg lehet valósítani a Photoshop segítségével.