Webdesign Workshop

Webdesign Workshop

Időtartam: 3 hónap

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem digitális grafikai ismereteket is szerezhetsz a tanfolyamon. A Webdesign Workshop fejleszti a képi látásmódot, a művészi vénát, de a konkrét, gyakorlati tudásra koncentrál. Azt szeretnénk, hogy amit tanulsz, azonnal be tudd építeni a munkáidba.

Price: 48.260 Ft
Ár: 
48 260

Tévhit, hogy a design szakmákhoz pusztán az átlagon felüli stílusérzék kell. Egy igazán tetszetős, profi benyomást keltő website mögött óriási tárgyi tudás áll. A Webdesign Workshop abban segít, hogy a legfontosabb ismereteket a leghatékonyabb módon sajátítsd el. Meg szeretnénk neked spórolni az izzadság szagot, a felesleges köröket és a tévutakat.

Naprakész tudást kapsz, amiért még a nappaliból sem kell kimozdulnod. A legmodernebb e-oktatóterem segítségével laptopon, tabon, vagy akár mobilon is olvashatod a leckéket. A gyakorlati feladatokat a saját ritmusodban, minden kötelezettség nélkül, kedv alapon készítheted el.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Élmény-vadászoknak

A workshopon inspiráló újdonságokat hallhatsz, miközben egy izgalmas szakma fortélyaiba nyerhetsz bepillantást. Lehet, hogy nem leszel webdesigner, de az itt megszerzett grafikai, és online marketing tudás ma már minden munkakörben nélkülözhetetlen.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, készítenek, és nem is szeretnék szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. A csomag alapján folyamatosan egyre vonzóbb, egyre szakszerűbb honlapod lesz, amiről senki nem fogja a tanfolyami év végére elhinni, hogy egyedül csináltad. A tudásanyag segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is."A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, az a felismerés, hogy egy honlap sokkal komplexebb, mint hittem. Azt szerettem Kocsis Katában, hogy a nőies, vidáman kellemes egyénisége mellett kemény, vad, dinamikus elemeket, oldalakat, stílusokat is bemutat. Így érdekes, izgalmas lett a tanfolyam.Összhangba tudta hozni az lehetséges leendő szakmabelieket a lehetséges leendő megbízókkal. Olyan érzésem volt, mintha mindent meg szeretne mutatni, amit tud, és így bepillanthatok a lehetőségek kavalkádjába. Rá kellett jönnöm, hogy pl. az arculat kialakításával sokkal többet közölhetek, mint gondoltam. Nagyon jól éreztem magam!
"
Vizniczkiné Kozma Mária
http://nyirsegiszappan.hu/

Leendő webdesigner-eknek

A Webdesign Workshop modul honlaptervezés modul tökéletes kiegészítőjeként a webdesignra, a stílusra és az online marketingre koncentrál. A honlapkészítés leglátványosabb elemei, a fontok, a színek, az illusztrációk, a felhasználói felület elemei lesznek terítéken, miközben megismerkedhetsz a webergonómia alapjaival is.


A Webdesign Workshoppal elérhető eredmények

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - naprakész tudás

Naprakész tudást szerzel

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - kreativitás

Kreatívabb leszel

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - online marketing

Online marketinget tanulsz

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - webdesigner lehetsz

Akár pénzt is kereshetsz a tudásoddal

Go to top