Webdesign Workshop (honlaptervezés tanfolyam A-tól Z-ig)

Webdesign Workshop (honlaptervezés tanfolyam A-tól Z-ig)

Időtartam: 3 hónap

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem digitális grafikai ismereteket is szerezhetsz a tanfolyamon. A Webdesign Workshop fejleszti a képi látásmódot, a művészi vénát, de a konkrét, gyakorlati tudásra koncentrál. Azt szeretnénk, hogy amit tanulsz, azonnal be tudd építeni a munkáidba.

Price: 38.000 Ft
Ár: 
38 000 + áfa

Tévhit, hogy a design szakmákhoz pusztán az átlagon felüli stílusérzék kell. Egy igazán tetszetős, profi benyomást keltő website mögött óriási tárgyi tudás áll. A Webdesign Workshop abban segít, hogy a legfontosabb ismereteket a leghatékonyabb módon sajátítsd el. Meg szeretnénk neked spórolni az izzadság szagot, a felesleges köröket és a tévutakat.

Naprakész tudást kapsz, amiért még a nappaliból sem kell kimozdulnod. A legmodernebb e-oktatóterem segítségével laptopon, tabon, vagy akár mobilon is olvashatod a leckéket. A gyakorlati feladatokat a saját ritmusodban, minden kötelezettség nélkül, kedv alapon készítheted el.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Élmény-vadászoknak

A workshopon inspiráló újdonságokat hallhatsz, miközben egy izgalmas szakma fortélyaiba nyerhetsz bepillantást. Lehet, hogy nem leszel webdesigner, de az itt megszerzett grafikai, és online marketing tudás ma már minden munkakörben nélkülözhetetlen.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, készítenek, és nem is szeretnék szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. A csomag alapján folyamatosan egyre vonzóbb, egyre szakszerűbb honlapod lesz, amiről senki nem fogja a tanfolyami év végére elhinni, hogy egyedül csináltad. A tudásanyag segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is."A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, az a felismerés, hogy egy honlap sokkal komplexebb, mint hittem. Azt szerettem Kocsis Katában, hogy a nőies, vidáman kellemes egyénisége mellett kemény, vad, dinamikus elemeket, oldalakat, stílusokat is bemutat. Így érdekes, izgalmas lett a tanfolyam.Összhangba tudta hozni az lehetséges leendő szakmabelieket a lehetséges leendő megbízókkal. Olyan érzésem volt, mintha mindent meg szeretne mutatni, amit tud, és így bepillanthatok a lehetőségek kavalkádjába. Rá kellett jönnöm, hogy pl. az arculat kialakításával sokkal többet közölhetek, mint gondoltam. Nagyon jól éreztem magam!
"
Vizniczkiné Kozma Mária
http://nyirsegiszappan.hu/

Leendő webdesigner-eknek

A Webdesign Workshop modul honlaptervezés modul tökéletes kiegészítőjeként a webdesignra, a stílusra és az online marketingre koncentrál. A honlapkészítés leglátványosabb elemei, a fontok, a színek, az illusztrációk, a felhasználói felület elemei lesznek terítéken, miközben megismerkedhetsz a webergonómia alapjaival is.


A Webdesign Workshoppal elérhető eredmények

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - naprakész tudás

Naprakész tudást szerzel

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - kreativitás

Kreatívabb leszel

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - online marketing

Online marketinget tanulsz

Webdesign Workshop (honlaptervezés A-tól Z-ig) tanfolyam előnyei - webdesigner lehetsz

Akár pénzt is kereshetsz a tudásoddal

Webdesign Workshop (honlaptervezés tanfolyam A-tól Z-ig)

A honlap használatával és az email címem megadásával hozzájárulok, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban megadott módon és témában email-eket kapjak, és az adataimat a Kreatív Webdesign Tanfolyam tárolja.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha augusztus 31-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top