Azzal, hogy használod a honlapot, elfogadod az itt közzétett feltételeket. Ezek a szabályok azt a célt szolgálják, hogy a sok munkaórával létrehozott termékeinket megóvjuk a nem rendeltetésszerű használat következményeitől.

A honlap jogi tulajdonosa az Induserv Kft., a tananyagok a szerzők tulajdonjogi védelme alatt állnak. A tanfolyamot lebonyolító csapat a WEBARTERY (régebbi nevén Kreatív Webdesign Tanfolyam) csapata, alapítója Kocsis Katalin.

A honlapot saját felelősségedre használd

Mindent megteszünk azért, hogy a honlapon hiteles, szakszerű és teljességre törekvő információkat szerepeltessünk, de nem vagyunk felelősek azért, ha a honlapon elérhetővé tett valamelyik információ nem hiteles vagy teljes. A honlap anyagaira csak saját felelősségedre támaszkodj, mi nem tudunk felelősséget vállalni azokért a munkákért, amelyeket a honlap írásaira vagy tananyagaira támaszkodva készítesz.

A honlapon található linkek sokszor egy harmadik fél weboldalára mutatnak, azonban a WEBARTERY csapata nem tud felelősséget vállalni a hivatkozott honlapok tartalmáért, hitelességéért és működéséért.

Szellemi tulajdonjogok

Minden szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog az Induserv Kft tulajdonát képezi. Az esetenként illusztrációként használt stock fotókat megvásároltuk, minden felhasznált elem a tulajdonos engedélyével, vagy megvásárolt, érvényes licensszel került a birtokunkba.

Felhasználóként böngészhetsz a honlapon, de másolni és sokszorosítani a tartalmakat csakis az Induserv Kft, személy szerint Kocsis Katalin írásbeli beleegyezésével lehet. Kereskedelmi célból azonban ezen honlap semmilyen részének másolata nem adható el vagy tehető közzé, és módosítva sem építhető be más munkába (sem nyomtatott kiadványba, sem elektronikus honlapba).

A tulajdonos nem felelős azért, hogy a honlapon elérhetővé tett anyagokat és szolgáltatásokat fenntartsa. A honlapon található bármely anyag figyelmeztetés nélkül megváltoztatható.

Biztonság

Nem vállalunk rá garanciát, hogy a honlapra való belépés zavartalan, hibamentes és vírusmentes lesz. Az ilyen esetekből származó károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A tárhelyszolgáltatónk, a Profitárhely mindent megtesz, hogy minimalizálja az esetleges hibákból származó kieső időt.

Személyes adatok védelme

A GDPR kompatibilis adatvédelni tájékoztatót ITT találod, letölthető formában is elérheted. Ebben minden olyan rendszert felsoroltunk, amelyben az adataid tárolásra kerülnek.

Házirend

Fenntartjuk a jogot a felhasználók jogosultságainak figyelmeztetés nélküli szigorítására, a hozzáférés korlátozására vagy éppen teljes kizárásra is (erre még nem volt példa a tanfolyam tízéves működése során).

Feltett szándékunk, hogy a WEBARTERY (Kreatív Webdesign Tanfolyam) oldalain nem engedjük a trollkodást. Azaz tilos a honlapot arra használni, hogy akár a saját termékeinket, a csapatunkat, akár harmadik személyt vagy terméket becsméreljenek, rágalmazzanak, rossz fényben tüntessenek fel. Tilos a WEBARTERY(Kreatív Webdesign Tanfolyam) jó hírnevét veszélyeztető magatartást folytatni. Természetesen minden olyan tevékenységet tilos végezni, amely törvénytelen, vagy valamely jogszabály tilt.

A felhasználóknak a WEBARTERY Kreatív Webdesign Tanfolyam zavartalan működéséhez azzal is hozzá kell járulniuk, hogy nem töltenek fel vírusos, vagy túlságosan nagy file-okat a honlapra. Engedély nélkül ne továbbíts anyagokat a honlapra.

Fenntartjuk a jogot bármilyen változtatásra és javításra jelen honlap Felhasználási feltételeit illetően.