webdesigner tanfolyam mentorral - new life program

Online konzultációk

Egy mentorral sokkal könnyebb célratartottnak maradni, gyorsabban és biztosabban lehet eredményeket elérni.

A személyes mentori jelenlét meggyorsítja a céljaid elérését. Könnyebb fenntartani a motivációt, ha áll valaki melletted. A visszajelzések biztosítják a fejlődést.

ChatGPT és AI képgenerálás

Új videók, amelyek segítenek az új alkotói folyamataid kialakításában.

SEO 2024

Friss, haladó keresőoptimalizálási technikák rengeteg példával videós leckékkel.

 

NEW LIFE 2024 – válságálló szabadúszás

12 hónap

189.900 Ft értékű ajándékkal

 

A legfrissebb trendek hatása a kreatív szakmákra és a szabadúszó karrierre már most a 2024-as tananyag része.

Az egyéves online képzés minden olyan tudásanyagot magába foglal, amire webdesignerként 2024-ben szükséged lehet. A tanfolyam végére saját honlapod és kezdő portfóliód lesz, miközben a folyamatos visszajelzések segítségével a készségeid is fejlődnek. A program részeként a saját márkaépítés teljes folyamatában komoly segítséget kapsz.

 • ajándék Instagram tanfolyam,
 • online marketing stratégia, ami 2024-ben ügyfeleket hoz,
 • projektkezelés,
 • ügyfélkommunikáció

Szabadúszó webdesigner tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 108 lecke, 148 videó, 368 feladat

online Webdesign tanfolyamok 12 hónapos aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 18 hónapos hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok VIP mentori program – 10 online konzultáció

online Webdesign tanfolyamok Egyedi célorientált feladatok havonta

online Webdesign tanfolyamok szabadúszással kapcsolatos plusz tananyagok

online Webdesign tanfolyamok Chat GPT tananyag

online Webdesign tanfolyamok Bónusz INSTAGRAM tananyag

online Webdesign tanfolyamokÖrökös zárt Facebook csoport tagság

Legyél ChatGPT szakértő

A mesterséges intelligencia megjelenése nem fogja eltűntetni ezeket a szakmákat, de megváltoztatja a munkamódszereinket és befolyásolni fogja a tartalomkészítés folyamatát. A legjobb, ha mármost felkészülsz a jövő kihívásaira, szembenézel a ChatGPT típusú szöveg-és képalkotó rendszerekkel, hogy kitapogasd a korlátaikat, és tudatosítsd a saját hozzáadátt értéked egy AI rendszerrel szemben.

Miben más a NEW LIFE program 2024-as kiadása?

A komoly szaktudás, az egymásnak sokszor ellentmondó elvárások összehangolása, az összefüggések megvilágítása a Startvonal Webdesigner Tanfolyam nagy erőssége volt eddig is. Ugyanazt a tananyagot, a készségfejlesztésre külön gondot fordító módszertant most olyan plusz szolgáltatásokkal és kiegészítő tudásanyaggal ötvöztük, amely képessé tesz rá, hogy lereagáld a legfrisebb iparági változásokat.

A friss helyzethez igazítva

Nincs kata adózási forma, recessziós és inflációs környezetben dolgozunk, a mesterséges intelligencia pedig lehetőségeket teremt az új munkamódszerekre. Azonban webdesignerekre továbbra is nagy szükség lesz. Egy weboldal mögött továbbra is hatalmas szaktudás áll.

Válságálló karrier

Az új anyagok és módszertan fókuszába bekerült a gyors változásokhoz való alkalmazkodás is. Kis túlzással azt mondhatjuk, a válság az új norma. A szabadúszással, ügyfélkezeléssel, személyes márka építéssel foglalkozó tudásanyag már erre a környezetre adatptálódott, és felgyorsítja, biztosabbá teszi a
piacra való kilépést.

A pályaváltás lelki háttere

Új életet kezdeni soha nem volt könnyű. Ahhoz, hogy ezt az átalakulási folyamatot minél kevesebb rossz érzéssel vihesd végig kidolgoztunk egy speciális programot, ami felgyorsítja és megkönnyíti a pályaváltást a számodra. A teljes folyamat során végig szeretnénk melletted állni, ezért ehhez a programhoz jár a leghosszabb tananyag hozzáférés. Az örökös Facebook csoport tagság pedig lehetővé teszi, hogy stabil szakmai kapcsolatokat hozz létre, és később is együttműködhess a csoporttal.

Dolgozz szabadúszóként kötöttségek nélkül

Építs a szaktudásodra saját márkát, és rendezd be az életed a saját értékrended szerint.

 • Válogasd meg a munkatársaid és az ügyfeleid.
 • Alakítsd ki a saját munkamódszereid.
 • Élj a saját időbeosztásod szerint.
 • Teremts kreatív munkakörülményeket.
 • Dolgozz otthonról és spórold meg a bejárást.
 • Teremts egyensúlyt a család és a munka között.
 • Támaszkodj az erősségeidre, szabd meg te a feladatköröd.
 • Dolgozz más országokból.
 • Végezz örömteli munkát, ami feltölt.
 • Korlátozd a stresszt az életedben.

Egy ilyen intenzitású támogatás nagyon sok munkaórát jelent nekem, ezért hiába zajlik maga az oktatás online formában, a mentori program férőhelyei végesek. Általában évente maximum 10-12 mentoráltat tudok fogadni, és előfordul, hogy várni kell az üresedésre.

Sikerfaktorok

A webdesignerré váláshoz, a pályaváltáshoz azonban nem lesz elég a szaktudás, a sikerhez nem lesz elég az alapos tudásanyag, sőt még a gyakorlati feladatokon keresztül történő készségfejlesztés is kevés.

szabadúszó webdesigner képzés mentorral

ÜGYFÉLSZERZÉS, ÁRAZÁS

A Startvonal NEW LIFE 2023 minden olyan módszert, technikát és trükköt megmutat, amit ma a webdesignerek alkalmaznak a munkájuk során. Megtanít rendszerben gondolkodni, de a a szakmai tudáson kívül a NEW LIFE programban nagyobb hangsúlyt kap az ügyfélszerzés, az árazás , a verseny kezelése, és a szabadúszói lét kihívásai is.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZABADÚSZÓ ISMERETEK

Bár jogi tanácsadást nem tudunk biztosítani, a szabadúszás, a vállalkozóvá válás jogi hátterét alaposan megismerheted a tanfolyamon. Világossá válnak a tevékenységi körök, a saját honlap kötelező elemei, és a kata vállalkozási formáról is tanulhatsz. Ügyfélkezelési kérdésekben is segítséget kapsz, megtanulhatod, hogyan húzd meg a határokat, hogyan kommunikálj, és hogyan alakíts ki pozitív felhasználói élményt a szolgáltatásod során.

szabadúszó webdesigner képzés mentorral - online marketing

ONLINE MARKETING

Ha lépésenként követed az itt kidolgozott online marketing stratégiát könnyebben és gyorsabban jutsz el a célközönségedig. Kész tartalommarketing tervvel, és professzionálisan felépített közösségi média fiókokkal segítünk, hogy neked már csak a tartalom megírására, és illusztrálására kelljen koncentrálnod. Rengeteg poszt ötlettel, ingyenes forrással, és olyan sablonokkal látunk el, amelyekkel gyerekjáték lesz a posztolás.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZAKMAI KAPCSOLATOK

A szabadúszóvá válás látszólag magányos tevékenységnek tűnik, de ez egyáltalán nincs így. A kisvállalkozói csoportokkal, a honlapkészítéshez kapcsolódó kivitelezési szakemberekkel érdemes megismerkedni, mert sokkal több az együttműködési lehetőség, mint gondolnád. A legstabilabbak azok a márkák, amelyek 2-4 különböző tevékenységre szakosodott szabadúszó összefogásával születtek. Nálunk megismerheted a leendő partnereidet, segítőidet, beszállítóidat, de akár az ügyfeleidet is.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

GYAKORNOKI MUNKA

Mivel a WEBARTERY Studio folyamatosan dolgozik, a kiemelkedően tehetséges NEW LIFE programosok közül kerülnek ki azok a kezdő webdesignerek, akiket gyakornoki feladatokra kérünk fel. Ez nem ingyen munkát jelent, hanem szerződéssel és projektvezetői támogatásal végrehajtott élő projekteket.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

CÉLOK, FELADATOK

Az időmenedzsmentben is segítséget kapsz, a feladatok priorizálása, a megfelelő fókusz nagyon fontos, ha felnőttként kezdesz tanulni. Jóval több elvárásnak kell megfelelned, mint egy iskolásnak, nem engedheted meg magadnak a felesleges köröket, ezért azokat a módszereket is átadjuk, amelyekkel szokássá teheted a tanulást, amelyek segítenek elfogadtatni a környezeteddel az új életformádat. Minden hónapban meghatározzuk az elérendő célokat, és kitűzzük az elvégzendő feladatokat.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZAKOSODÁS, ÖNISMERET

A honlapkészítés körüli feladatok nagyon sokszínűek. A szövegírástól az animációkészítésig számtalan területbe áshatod bele magad. Egyéni mentori támogatást kapsz a szakosodáshoz, mert a neked való részfeladatok megtalálása, az önismeret fejlesztése nem is olyan egyszerű. Az, hogy miben vagy tehetséges, csak a gyakorlati feladatokon keresztül derül ki. A készségeid alapján megállapítunk egy vagy két fő szakosodási irányt, és kihúzzuk, ha valamit nagyon idegennek érzel.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS

Ha a programon tanultak segítségével építed fel a saját márkádat, elkerülheted a buktatókat és gyorsabban tudsz eljutni a saját ügyfelekig. Arról nem is beszélve, hogy könnyebben fogod legyőzni a pályaváltással automatikusan jelentkező kishitűséget, és elkerülheted, hogy az imposztor-szindróma akadályozzon az indulásban.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

MOTIVÁCIÓ, KITARTÁS

Egy pályaváltás nem zajlik le két hónap alatt, hosszú távon kell erőt kifejtened, ez pedig csak motiváltan lehetséges. A sikerek átélésének képessége egy támogató csoportban sokkal könnyebb, és a motiváció fenntartásában is nagyon fontos szerepet játszik, ha látod a többiek problémáit és megoldásait, sikereit és elakadásait.

NEW LIFE 2024 – Változtasd meg az életed

A Startvonal NEW LIFE 2024 program február 5-ig elérhető. Összesen 189.900 Ft értékű ajándék leckékkel kiegészítve és egy olyan támogatási csomaggal, ami segít megalapozni a jövődet.

Vidd el a 189. 900 Ft értékű ajándékokat

webdesign mentori program ügyfélvélemény
{

Meglepett és hatalmas örömmel töltött el, hogy Kata egy éles projektjébe meghívott. Egy hozzá forduló vállalkozó online megjelenési stratégiájának felépítését készítettük el közösen. A folyamat részeként közös megbeszéléseket tartottunk a vállalkozóval, majd elkészítettük a stratégiai tervet. Nyugodt, kiegyensúlyozott munkakapcsolat alakult, igazi jó csapatmunkának éltem meg. Kata rendkívüli tudásának egy másik részét láttam így meg, illetve a saját munkafolyamataiba is bepillantást nyerhettem. Külön öröm és megtiszteltetés volt, amikor a stratégia megvalósítását teljes egészében megkaptam.

5
Fischer Zsófia
webdesign tanfolyam hallgatói vélemény
{

A mai nappal zártam le a projektet:-)) Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, egészen más szemmel tudtam nézni a saját munkámat. Az offline reklám, a papír alapú grafika sokkal több üres teret kíván meg. Még tanulnom kell a webdesign látásmódot.  Az ügyfelem annyira boldog és elégedett, fantasztikus érzés, hogy az első megrendelésemmel elkészültem. Sokat köszönhetek neked!

5
Herczeg Mandula
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Korábbi még tanuló időkből származó „alkotásaimat” nézegettem, és arra gondoltam, hogy komolyan nem tudom, hogy tudtál ennyire támogató lenni, annak ellenére, hogy egyik-másik akkori 2017-2018-ból származó megoldásomat ma már komolyan nem tudnám felvállalni :)) Nélküled nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok az tény, és ezt már sokszor mondtam, és tényleg így is gondolom! Talán még az …-os időkben abbahagyom, ha Veled nem hoz össze a sors keze…. Azóta persze sokat fejlődtem, és mindig van út felfelé, de ha Te nem vagy, akkor én most nem tartok ott, ahol 🙂

A mentoring program végén nem is köszöntem meg a támogatásod, most így utólag csak ezért jelentkeztem be 🙂

5
Tyukodi Andrea
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Nem könnyű műfaj felnőttként, családosként tanulni, de én pont azért imádom ennyire ezt a tanfolyamot. Figyelembe veszi ezt, és tele van rugalmassággal, toleranciával, pozitivitással és motivációval. Nincsenek vizsgák és stressz, mégis megtanulsz mindent, a saját tempódban haladhatsz támogató, biztató közegben. Ez egy felnőttnek tökéletes.

5
Varga Nóra

VIP mentori program – hogyan zajlik?

NEW LIFE program pont arról szól, hogy konkrét és folyamatos segítséget kapsz a saját üzleted felépítésében, és bármilyen saját márkás elem, vagy rendszer megvalósításában. Akár a te saját első éles projektedet is részletesen átbeszélhetjük. Nem csak olvasol a szerződésekről, hanem elküldheted véleményezésre a te saját megbízási szerződésedet. Nem csak olvasol a tartalommarketingről, hanem egyeztetjük a blogbejegyzés ötleteidet, és akár vázlat szinten megbeszélhetjük az egyes írásokat.

webdesigner tanfolyam mentor program

1. Az első ismerkedő, helyzetelemző és célmeghatározó konzultáció alapján építjük fel az éves stratégiai tervet. A fenti témákat a tananyagokkal párhuzamosan online konzultációk segítségével fogjuk a te konkrét helyzetedre szabni.

 

2. Egyrészt emailben küldheted be a gyakorlati készségfejlesztő feladatokat, amelyekre írásban kapsz egyedi elemzést, értékelést és instrukciókat.

 

3. Másrészt a saját személyes márkád felépítéséhez, az online marketing eszköztárad kialakításához és az ügyfélszerzéshez is egyéni feladatokat rendelünk. Az év végére saját folyamataid, dokumentumaid és rendszereid lesznek.

 

4. Minden hónapban konkrét feladat listád lesz a tanulnivalók mellett. Az év végére felépülnek a saját személyes márkád elemei és a honlapod.

Február 5-ig még idei áron

Ez az összeg 3 félévet foglal magába, azaz félévenként 189.633 Ft-os tandíjnak felel meg. Pluszban lehívhatod a 10 online konzultációt, ahol csak a te márkáddal, személyes kéréseiddel és egyéni szakmai problémáiddal foglalkozunk.

568.900 Ft

szabadúszó webdesigner tanfolyam részletfizetésre

Részletfizetési lehetőség – nincs kockázat

Természetes, ha bizonytalan vagy, és sok a kérdésed, mielőtt elköteleződsz. De mit szólnál hozzá, ha havonta fizethetnél? Ha úgy látod, hogy nem ezt akartad, akkor négy hét múlva kiszállhatsz a tanfolyamból, nincs további fizetési kötelezettséged. Így nem kell kockáztatnod.

Csak annyi a teendőd, hogy a megrendelés során a Megjegyzés mezőbe beírod, hogy „RÉSZLETFIZETÉS”. 6 hónapon keresztül minden hónap elején díjbekérőt kapsz a soron következő befizetendő részletről, nyugodtan hátradőlhetsz és a tanulásra koncentrálhatsz.

Mire használhatod a mentor programot?

Portfólióépítés

Gyakori, hogy már meglévő portfólió elemeket kell a szolgáltatásaidnak megfelelően kiegészíteni, de az is, hogy teljesen a nulláról építjük fel az új szakterületedhez a portfóliót abban az ütemben, ahogy a tudásod gyarapszik. Nem miondegy, milyen felületen, milyen csoportosításban és milyen formában mutatod be az eddigi munkáidat. A tudatos válogatás kiemeli az erősségeid, megmutatja az ügyfeleidnek, mire vagy képes. 

Portfólióépítés: Hornák Helga – Webcircle

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Mentori program: 5* – Kata mentorálásáról csak a legjobbakat tudom mondani. Nagyon motiváló személyiség, mindig támogató, és a legjobbat akarja kihozni belőlem. Nem csak szakmai visszajelzéseket ad, hanem segít a tudatos karrierépítésben is. Fókuszált, rajta tart a megtervezett úton, ha pedig elbizonytalanodom magamban, a visszajelzéseivel újabb lendületet ad a továbbhaladáshoz.

Hornák Helga

Webcircle

Álláskeresésre való felkészülés

Megkeressük azokat a cégeket, ahol vannak a te szakterületednek megfelelő állások. Tudatos listát építünk azokból a feladatkörökből, amelyek szóba jöhetnek. Megvizsgáljuk az adott céget, és a pozíció kiírásnak megfelelő, egyénre szabott kísérő levelet, önéletrajzot és portfóliót nyújtunk be. Általános, grafikus formátumú, vagy hagyományos önéletrajz kidolgozásában, vagy akár a pályaváltó saját történet hiteles megfogalmazásában is segítek. Korrektúrázom a szöveget, javaslatokat teszek, és természetesen segítek az interjúra való felkészülésben.

Első kreatív ügynökségi állás: Avar Vanda – Crevisual

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Első éles projektek támogatása

Már sokat tudsz, és elméletben végig vetted, hogyan zajlik a honlapkészítés folyamata. Amikor azonban megérkezik az első komolyabb megbízás, könnyű pánikba esni. Én segítek az igényfelméréstől kezdve a szerződés átfésülésén át a konkrét design koncepció kialakításában a teljes folyamat során.

Első éles ügynökségi projektek támogatása: Varga Nóra – Webharmony

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Kezdő vállalkozóként a tanfolyam után részt vettem a mentoring programban is Katával. Az évek alatt több mint 700 levelet váltottunk, és most is úgy gondolom, Nélküle nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok 🙂 Kata nagyon jó emberismerő, a sorok mögött is „olvas”, hamar felismeri a tanulók erősségeit, és senki kezét nem engedi el, minden tanulóját számontartja, követi fejlődését. Elképesztően sok ötlete, és főként win-win ötlete van! Mentorként is éppen olyan támogató volt az 1 éves időtartam alatt, mint amit már megszoktam a tanfolyamok alatt korábban, ami biztonságot jelentett, hogy önbizalmat gyűjtsek, és az első munkáimat biztonsággal elvállaljam, és végig is tudjam menedzselni.

Ha kellett, már az ajánlatadás időszakában is támogatott, vagy ha éppen egy projektem rajtam kívül álló okok miatt megakadt, is segített, hogyan tudom mégis előremozdítani a dolgok alakulását. Nagyon kreatív, és nyitott, nagyon tájékozott. Elképzelhetetlen mennyiségű információt kaptam a tanfolyamok és a mentoring program alatt is, egy kérdésem sem maradt megválaszolatlanul. 100% bizonyossággal állítom, hogy aki Katával együtt tanul, sokkal többet kap, mint amit vár a tanfolyamain, és azon túl is!💖

Tyukodi Andrea

Webthinking

Ügyfélszerzés, gyakornoki program

Kialakítjuk azt az online marketing rendszert, amely nélkülözhetetlen az ügyfélszerzéshez, a későbbi hirdetési struktúrához és értékesítési tölcsérekhez. Fontossági sorrendet alakítunk ki, hogy a mentori program után egyedül is képes legyél a saját online marketing stratégiád lépéseinek végrehajtására.

Közös projektek a WEABRTERY Stúdió munaktársaként: Hornák Helga – Webcircle

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Személyes márka építés

A szakosodás, a szolgáltatások kiválasztásának első lépésétől a névadáson át a konkrét logó- és arculattervezésig segítek kialakítani egy profi, hiteles személyes márkát, amely meggyőzi a leendő ügyfeleidet a szakértelmedről. Önazonos, vonzó, a saját régebbi szakmádat, erősségeidet egységes egészként fogalmazzuk meg szövegben és vizuális eszközökkel egyaránt.

Saját márka építés folyamatban: Mendliné Kiss Virág, ANIV Design Studio

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Kreatív pályázatok, véleményezés

A pályázatok világa nagyon kemény terep. Rengeteget segít, ha előtte van kinek megmutatnod a koncepciókat. A pályázat kiírójától, a tudásodtól és a feladat jellegétől függően alakítjuk az eredeti elképzeléseidet. Néha pedig az a tanács is életmentő tud lenni, hogy ezt ne küldd be, mert nem elég jó hozzá.

Szakosodás, pályázatok, saját hang: Körmöndi Brigitta, digital art

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Motiváció

Egy pályaváltás hosszútávfutás hullámvölgyekkel és nagy sikerekkel tarkítva. Néha az a legnagyobb segítség, ha egy biztató szóval, egy pozitív visszajelzéssel, egy elvárással fordul valaki feléd a rossz napokon. Meg kell tanulni kezelni a nehéz ügyfeleket, és meg kell küzdeni a gyakran jelentkező imposztor szindrómával is (amikor tartósan úgy érzed, hogy nem vagy elég jó).

Az előző évi eredmények áttekintésével  és a jövő évi tervezéssel egyidejűleg mindenképp szerettem volna Neked is írni, hiszen mind a mai napig úgy érzem, hogy a Te személyed, és persze a Webartery Csapata nélkül most nem tartanék ott, ahol. 

Szerettem volna még egyszer köszönetet mondani Neked, Nektek a rengeteg támogatásért, segítségért, amit a tanfolyam során és azt követően is kaptam. Az ott kapott lendület mind a mai napig kitart, és folyamatosan csepegteti az olajat a vállalkozásom kis motorjába! 

Kunné Nagy Renáta

krenadesign.hu

NEW LIFE webdesigner mentori program - KrenaDdesign

Saját vállalkozás támogatása

Egy jólmenő családi vállalkozás rengeteg online marketing feladatot ad, és sokan döntenek úgy,hogy házon belül tartják az online marketing kivitelezési és honlapkészítési feladatokat. ilyenkora mentori program része, hogy megtervezzük ezeketa folymaatokat, tartalom stratégiát készítünk, és a honlapot is átvilágítjuk, vagy újratervezzük, ha kell.

Saját vállalkozás online marketing támogatása: Kálmán Ildikó, webdesigner, LoxTop honlap

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Ajándék Instagram marketing tanfolyam

Az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform, amit haladéktalanul meg kell ismerned. Egy vizualitással foglalkozó saját márka esetében kikerülhetetlen a profi Instagram megjelenés, de ha nem webdesignerként vállalkozol, akkor is óriási potenciál van benne. Az egyik legforróbb online marketing téma a weben, ezért összeállítottunk egy belső használatra szánt Instagram tanfolyamot, amivel eredetileg a meglévő hallgatóink szabadúszó karrierjét szerettük volna támogatni.

Az első lépésektől, az Instagram oldal létrehozásától indulunk, és egy komplett, színes Instagram tartalomrendszer felépítéséig jutunk az életszerű gyakorlati feladatokon keresztül. A korlátlanul felhasználható, letölthető template-ekkel felgyorsítjuk a munkád és a legrafináltabb Instagram marketing trükkökkel támogatjuk a követő táborod gyors növekedését. A tanfolyam célja nem csak a saját fiók elkészítése, hanem megmutatja a teljes folyamatot, aminek a segítségével ügyfeleknek is képes leszel majd vevőket szállító Instagram profil létrehozására.

Instagram marketing tanfolyam influenszereknek és márka tulajdonosoknak

Értéke: 68.990 Ft

További ajándékok

Ajándék a Startvonal webdesigner tanfolyamhoz

SZÍNEK PSZICHOLÓGIÁJA

6 nyomtatható infografika poszter

6 nagy felbontású digitális poszter a színek mögöttes jelentéseiről, amelyet akár poszterként is kinyomtathatsz. Hogyan válassz tudatosan palettát?

Ajándék a Startvonal webdesigner tanfolyamhoz

KREATÍV KÉPANYAG

Hogyan lásd el képekkel a honlapod?

Minden, amit a digitális képekről és a honlapok képanyagáról tudni érdemes. Hogyan tervezz a tartalomhoz illusztrációkat? hogyan tervezd meg a honlapod vizuális világát?

Ajándék a Startvonal webdesigner tanfolyamhoz

PHOTOSHOP DRÓTVÁZKÉSZLET

Előregyártott tartalom-blokkokkal

Nem csak a drótváz elemeit, hanem teljes összeállított tartalomblokkokat is kapsz a Photoshop forrás file-okban, ráadásként pedig UX tippeket a tartalomblokkok használatához.

Változatlanul a teljes Startvonal Webdesigner Tanfolyam tematika alapján zajlik a tanfolyam. A jól bevált készség fejlesztő gyakorlati feladatok mellé egyéni feladatokat is kapnak a programban részt vevő hallgatók. Az érintett témaköröket az alábbiakban is átfuthatod.

Számolj le ezekkel a hiedelmekkel…

… mindig lehet kifogásokat találni és a kényelmes életet választani. De abban is nagy kockázat rejlik, ha nem mozdulsz, és soha nem vállalod fel a változtatással járó erőfeszítéseket és kockázatokat.

 Telített a piac?

Sokkal több a kisvállalkozás, mint a webdesigner. Marketing kivitelező hiány van, mert egy szabadúszó webgrafikus, vagy szövegíró csak kevés ügyfelet tud kiszolgálni. A közösségi média fiókok, az online oktatás és webinárok korában még több online rendszert használnak a cégek, és egyre több az online feladat.

 

A tehetségen múlik?

A mai WordPress honlapok sikere mögött legalább 5 nagy szakterület együttműködése húzódik meg. A vizuális érzék csak egy azok közül a készségek közül, amelyeket a honlapkészítés során használni fogsz. Kommunikációs készség, rendszerlátó képesség, folyamat alapú gondolkodás, és felhasználói szintű informatikai ismeretek lesznek a fő segítőid.

 

Nem lehet munka és család mellett tanulni?

Az elmúlt csaknem 10 évben 1500 hallgató bizonyította az ellenkezőjét. Nyitottság, kíváncsiság és motiváció kell hallgatói részről. Az édekes,  lépéseként felépülő tananyag és rugalmas oktatási módszer pedig már a mi dolgunk.

 

Nincs időd semmire?

Nem kütyüzöl egy percet sem, nem tudsz semmit kiszervezni,  és nem tudsz semmiről lemondani ideiglenes? Egy pici elemzéssel mindig lehet optimalizálási lehetőséget találni. Heti 2-6 órára lenne szükséged a tanuláshoz és egy saját márkás honlap felépítéséhez. Ha nem fektetsz be a jövődbe, idővel csökkenek a lehetőségeid és egyre rosszabb helyzetekben találod magad.

Fektess a saját jövődbe!

Már csak február 5-ig érheted el a programot ezen az áron!

 

568.900 Ft