webdesignereknek coach

Online konzultációk

A motivációt sokkal könnyebb fenntartani, ha áll valaki melletted. A személyes mentori jelenlét meggyorsítja a céljaid elérését. Van, aki számonkéri a kitűzött feladatokat, és őszintén megmondja, ha nem elég színvonalas egy munkád.

Egy mentorral sokkal könnyebb célratartottnak maradni, gyorsabban és biztosabban lehet eredményeket elérni.

Mentori program

3 – 12 hónap

 A karrierépítés kitartást igényel. Akár állásokban gondolkodsz, akár szabadúszóként szeretnél dolgozni, számtalan döntést kell meghoznod a szakosodástól a munkafolyamataid kialakításáig. Ebben segítek a több, mint két évtizedes projekt-tapasztalatommal.

A saját képességeidhez és céljaidhoz igazítom a feladatok rendszerét. Segítek a motiváció fenntartásában, és a nehézségek áthidalásában egyaránt. Konkrét tanácsokkal látlak el a portfólióépítésben, de az álláspályázatok és a szakmai önéletrajz terén is.

239 990 Ft -tól

Az ár 3 hónapos periódusra értendő. Ettől eltérő esetben kérlek, írj emailt és kérj egyedi ajánlatot.

webdesigner coach és mentor

Ezt kapod a program részeként

online Webdesign tanfolyamok honlap felülvizsgálat, tervezés

online Webdesign tanfolyamok személyre szabott marketing stratégiát készítünk

online Webdesign tanfolyamok kidolgozzuk a kreatív formátumú önéletrajzodat

online Webdesign tanfolyamok megtervezzük a közösségi oldalaidat

online Webdesign tanfolyamok segítünk a saját márkanév, logó és arculat kialakításában

online Webdesign tanfolyamok segítünk pályázni

online Webdesign tanfolyamok összeállítjuk a portfóliódat

online Webdesign tanfolyamok megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid

online Webdesign tanfolyamok összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket

Mi az a mentori program?

A folyamatos változások korában a karrierépítés élethosszig terjedő feladat. Akár alkalmazottként, akár szabadúszóként szeretnél dolgozni, szinte kikerülhetetlen egy jó személyes márka felépítése.

Tapasztalatom szerint az egyik legfontosabb sikerfaktor a kitartás. Nem az lesz webdesigner, online marketing szakértő, vagy éppen grafikus, aki a legtehetségesebben rajzol vagy akinek a legmélyebb az informatikai tudása. Azoknak sikerül, akik az első megtorpanás, esetleg hosszabb kihagyás után visszaülnek a gép mellé és folytatják a tanulást.

Több, mint 220 mentoráltam volt az elmúlt 9 évben, akik mind szakmát váltottak, vagy saját vállalkozást alapítva szerettek volna új tevékenységbe kezdeni. Az egyik legnehezebb kihívás számukra és számomra is a motiváció fenntartása volt.

A másik fontos tényező egy sikeres pálya mögött, hogy a homályos álmokat, érzeteket konkrét célokká kell formálni. A cél felé vezető út kijelölése azonban nem is olyan egyszerű. A mentori program egyik szerepe éppen az, hogy az álmokat lépésekből álló tevékenységsorrá változtassuk. A szakmaváltás eleinte szinte lehetetlennek tűnik, és az első időszakban az önbizalomhiány a lefenyegetőbb ellenség. Később a feljebb lépés lehetőségei jelentenek kihívást.

Óriási segítséget jelent, ha van egy tapasztalt mentorod, aki tartja benned a lelket, biztat, és konkrét tanácsokkal lát el. A hasonló cipőben járó csoport támogatása is hihetetlen plusz energiát ad.

Válságálló karrier

Kis túlzással azt mondhatjuk, a válság az új norma. A karrierépítés folyamatában folyamatosan figyelni kell az aktuális szakmai és társadalmi trendeket, hogy időben lehessen a megfelelő irányban lépni. A célközönségek kijelölése, a szolgáltatások, illetve a feladatkör alakítása, a fejlődés, a tanulás, a szakosodás irányainak meghatározása folyamatos feladatot jelentenek.

Szabadúszó

Nagyobb felelősség, nagyobb kockázat, nagyobb szabadsági fokok. Nemcsak a szakterületeden lesznek feladataid.

 • Válogasd meg a munkatársaid és az ügyfeleid.
 • Alakítsd ki a saját munkamódszereid.
 • Élj a saját időbeosztásod szerint.
 • Teremts kreatív munkakörülményeket.
 • Dolgozz otthonról és spórold meg a bejárást.
 • Teremts egyensúlyt a család és a munka között.
 • Támaszkodj az erősségeidre, szabd meg te a feladatköröd.
 • Dolgozz más országokból.
 • Végezz örömteli munkát, ami feltölt.
 • Korlátozd a stresszt az életedben.

Alkalmazott

Egy jó munkahely enged kibontakozni, és leveszi rólad a marketing és az ügyfélszerzés terhét.

 • Tanulj a tapasztaltabb kollégáktól.
 • Ismerd meg a cég munkamódszereit és legjobb gyakorlatát.
 • Használd a drágább, modernebb eszközöket.
 • Élvezd ki az irodá 🙂.
 • Fejleszd a kommunikációs készséged, prezentáld a munkád.
 • Tanulj a konfliktusokból.
 • Az ügyfélszerzés nem a te dolgod, a fennmaradó idődben tanulj, fejleszd magad.
 • Tanuld meg meghúzni a határaidat.
 • Végezz örömteli munkát, akár olyan áron is, hogy néha munkahelyet váltasz.
 • Tanuld meg kezelni a stresszt az életedben.

Hiába nyugszik online alapokon az összes tanfolyamunk, a különleges bánásmód miatt egyszerre maximum 5-8 főt tudok mentorként fogadni. A mentori program nagyon sok energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt ad, és rengeteg értékes kapcsolatot köszönhetek neki. A te történetedre, tehetségedre, és látásmódodra is kíváncsi vagyok. Használd ki, hogy az elmúlt 10 évben több, mint 1000 pályaváltó történetet, szabadúszó karriert és kisvállalkozást láttam mentorként vagy designerként, és állítsd ezt a tapasztalatot a saját karriered szolgálatába.

Ami sikeressé tesz egy karriert

Egy sikeres szakértői pályához nem elég az alapos szaktudás, de még a gyakorlati feladatokon keresztül történő készségfejlesztés is kevés. Tapasztalatom szerint az alábbi területeket kell optimalizálni ahhoz, hogy sokkal többet hozhass ki magadból és a karrieredből.

szabadúszó webdesigner képzés mentorral

ÜGYFÉLSZERZÉS, ÁRAZÁS

Az ügyfélszerzés, az árazás , a verseny kezelése nemcsak a szabadúszóknak jelent kihívást. Egy álláspályázaton ugyanúgy több jelölt közül választanak ki, ugyanúgy foglalkoznod kell az ár kérdésével, csak éppen más a táncrend. Akár álláspályázatokról van szó, akár árajánlatadásról, felülvizsgáljuk a jelenlegi módszereidet, hogy a maximumot hozhasd ki anyagilag a szaktudásodból és tapasztalatodból.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZABADÚSZÓ SZEMLÉLET

A vállalkozóvá váláshoz szükséges szemléletváltást alaposan megismerheted a program során. Világossá válik, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a te szakterületeden, iparágadban a két életforma. Ügyfélkezelési kérdésekben is segítséget kapsz, megtanulhatod, hogyan húzd meg a határokat, hogyan kommunikálj, és hogyan alakíts ki pozitív felhasználói élményt a szolgáltatásod során. Alkalmazottként is meg kell tanulnod a munkáltatóval szemben a határaidat meghúzni.

szabadúszó webdesigner képzés mentorral - online marketing

ONLINE MARKETING

Ha lépésenként követed az itt kidolgozott online marketing stratégiát könnyebben és gyorsabban jutsz el a célközönségedig. Alkalmazottként a szakmádat foglalkoztató cégek döntéshozói és HR-esei lesznek ezek. Kész tartalommarketing tervvel, és professzionálisan felépített közösségi média fiókokkal segítünk, hogy neked már csak a tartalom megírására, és illusztrálására kelljen koncentrálnod. Rengeteg poszt ötlettel, ingyenes forrással, és olyan sablonokkal látunk el, amelyekkel gyerekjáték lesz a posztolás.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZAKMAI KAPCSOLATOK

Az álláskeresésben is nagy segítség, ha sok kollégát ismersz, ha képben vagy az iparági szereplőkkel kapcsolatban, ismersz néhány döntéshozót vagy vezetőt. A szabadúszóvá válás látszólag magányos tevékenységnek tűnik, valójában ilyenkor érdemes kapcsolódási pontokat keresni, mert sokkal több az együttműködési lehetőség, mint gondolnád. A csoportban megismerheted a leendő partnereidet, segítőidet, beszállítóidat, de akár az ügyfeleidet is.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

PORTFÓLIÓ ÉPÍTÉS

A szakmai tudást hatásosabban is lehet prezentálni, mint hogy az önéletrajzban felsorolod az erősségeidet. Bizonyos szakmákban könnyebb bemutatni a kész munkát, máshol túl bonyolult a mögöttes szakmai megfontolások elmagyarázása. Egy logóról mindenkinek lesz véleménye, egy automatizálási projekt vezérlő szekrényét látva pedig a legtöbb ember csak hümmögni fog tudni. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy a te területeden is megvizsgáljuk a portfólióépítés lehetőségeit, mert pénzben mérhető lehet a különbség.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

CÉLOK, FELADATOK

A feladatok priorizálása, a megfelelő fókusz nagyon fontos, ha fejlődni szeretnél, hiszen a karrierépítés vagy a vállalkozás fejlesztés feladatai mellett a napi munkádat is el kell látnod. Nem engedheted meg magadnak a felesleges köröket, ezért minden hónapban pontosan azokat a feladatokat jelöljük ki, amelyek a legrövidebb idő alatt a legnagyobb megtérüléssel, sikerrel, fejlődéssel kecsegtetnek.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZAKOSODÁS, ÖNISMERET

Milyen irányokban tanulj tovább, miben érdemes fejlődni? Egyéni mentori támogatást kapsz a szakosodási kérdésekhez, mert a neked való részfeladatok megtalálása, az önismeret fejlesztése nem is olyan egyszerű. A készségeid és az eddigi szakmai életutad alapján megállapítunk egy vagy két fő szakosodási irányt, és kihúzzuk, ha valamit nagyon idegennek érzel. Ha az erősségeidre támaszkodsz, kevesebb energiával messzebbre fogsz jutni.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS

Tévedés azt hinni, hogy csak a szabadúszóknak és a kisvállalkozásoknak van szüksége márkaépítésre. Sokan azért nem foglalkoznak ezzel, mert éppen sláger szakmában dolgoznak. Ezt azonban nem lehet garantáltnak venni. Ma már a személyes szakértői márka, a social média felületeken való megjelenés bizonyítottan több lehetőséget, magasabb jövedelmet és sikeresebb pályát biztosít.

online webdesigner képzés szabadúszó webdesignereknek mentorral

MOTIVÁCIÓ, KITARTÁS

Mivel ezt egy életen át kell játszani, természetes, hogy néha kifogy az energia. A túlterhelt, nehéz, vagy válságos időszakokban nehéz a motivációt fenntartani. Ha tudatában vagy a miértjeidnek, ha meg tudod fogalmazni a küldetésed, akkor a nehéz időkben is képes leszel motivált maradni. Márpedig a motiváción múlik a cselekvőképesség és nem a szaktudáson.

webdesign mentori program ügyfélvélemény
{

Meglepett és hatalmas örömmel töltött el, hogy Kata egy éles projektjébe meghívott. Egy hozzá forduló vállalkozó online megjelenési stratégiájának felépítését készítettük el közösen. A folyamat részeként közös megbeszéléseket tartottunk a vállalkozóval, majd elkészítettük a stratégiai tervet. Nyugodt, kiegyensúlyozott munkakapcsolat alakult, igazi jó csapatmunkának éltem meg. Kata rendkívüli tudásának egy másik részét láttam így meg, illetve a saját munkafolyamataiba is bepillantást nyerhettem. Külön öröm és megtiszteltetés volt, amikor a stratégia megvalósítását teljes egészében megkaptam.

5
Fischer Zsófia
webdesign tanfolyam hallgatói vélemény
{

A mai nappal zártam le a projektet:-)) Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, egészen más szemmel tudtam nézni a saját munkámat. Az offline reklám, a papír alapú grafika sokkal több üres teret kíván meg. Még tanulnom kell a webdesign látásmódot.  Az ügyfelem annyira boldog és elégedett, fantasztikus érzés, hogy az első megrendelésemmel elkészültem. Sokat köszönhetek neked!

5
Herczeg Mandula
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Korábbi még tanuló időkből származó „alkotásaimat” nézegettem, és arra gondoltam, hogy komolyan nem tudom, hogy tudtál ennyire támogató lenni, annak ellenére, hogy egyik-másik akkori 2017-2018-ból származó megoldásomat ma már komolyan nem tudnám felvállalni :)) Nélküled nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok az tény, és ezt már sokszor mondtam, és tényleg így is gondolom! Talán még az …-os időkben abbahagyom, ha Veled nem hoz össze a sors keze…. Azóta persze sokat fejlődtem, és mindig van út felfelé, de ha Te nem vagy, akkor én most nem tartok ott, ahol 🙂

A mentoring program végén nem is köszöntem meg a támogatásod, most így utólag csak ezért jelentkeztem be 🙂

5
Tyukodi Andrea
webdesigner tanfolyam hallgatói vélemény
{

Nem könnyű műfaj felnőttként, családosként tanulni, de én pont azért imádom ennyire ezt a tanfolyamot. Figyelembe veszi ezt, és tele van rugalmassággal, toleranciával, pozitivitással és motivációval. Nincsenek vizsgák és stressz, mégis megtanulsz mindent, a saját tempódban haladhatsz támogató, biztató közegben. Ez egy felnőttnek tökéletes.

5
Varga Nóra

Hogyan zajlik a mentori program?

1. Az első ismerkedő, helyzetelemző és célmeghatározó konzultáció alapján építjük fel a stratégiai tervet. A fenti témaköröket egyenként felülvizsgáljuk és online konzultációk segítségével fogjuk a te konkrét helyzetedre szabni a teendőket.

 

2. A saját személyes márkád felépítéséhez, az online marketing eszköztárad kialakításához és az ügyfélszerzéshez is egyéni feladatokat rendelünk. A munkamódszereidet, a dokumentumaidat, a foylamataidat is megpróbáljuk optimalizálni.

 

3. A kijelölt feladatokat emailben küldheted el, a szöveges és a vizuális elemeket is részletesen elemzem, instrukciókkal látlak el.

 

4. Minden hónapban konkrét feladat listád lesz. Felépülnek a saját személyes márkád elemei, megújulhat a honlapod, az önéletrajzod, összehangolt szakmai kommunikációt alakítunk ki a social felületeken.

 

5. Olyan stratégiát kapsz a kezedbe, aminek a feladatait a mentori program után is folyamatosan végezheted majd.

webdesigner tanfolyam mentor program

Milyen időtartamot válassz?

Ha munka mellett szeretnél karriert módosítani, vagy saját márkát fejleszteni, a szabadidődbe kell beillesztened a mentori program feladatait. Ha konkrét, rövidtávú céllal érkezel, elég lehet a 3 hónap is, de egy általánosabb fejlesztéshez a 6 hónapos periódust ajánlom. Ha nem tudod felmérni, hogyan tudsz majd haladni, részletekben is haladhatsz. A legkisebb egység, aminek értelmét látom ehhez a típusú munkához a 3 hónap. A webshopban egy darab vásárlás a 3 hónapos időintervallumra értendő.

239 990 Ft / 3 hó

Változtasd meg az életed!

Ha minden területet optimalizálunk, ugyanakkora erőfeszítéssel sokkal sikeresebb leszel, teljesebb életet élhetsz és több örömet találsz majd a munkádban.

Hozd ki a maximumot a szaktudásodból!

Mire használhatod a mentor programot?

Mentori program: 5* – Kata mentorálásáról csak a legjobbakat tudom mondani. Nagyon motiváló személyiség, mindig támogató, és a legjobbat akarja kihozni belőlem. Nem csak szakmai visszajelzéseket ad, hanem segít a tudatos karrierépítésben is. Fókuszált, rajta tart a megtervezett úton, ha pedig elbizonytalanodom magamban, a visszajelzéseivel újabb lendületet ad a továbbhaladáshoz.

Hornák Helga

Webcircle

Portfólióépítés

Gyakori, hogy már meglévő portfólió elemeket kell a szolgáltatásaidnak megfelelően kiegészíteni, de az is, hogy teljesen a nulláról építjük fel az új szakterületedhez a portfóliót abban az ütemben, ahogy a tudásod gyarapszik. Nem miondegy, milyen felületen, milyen csoportosításban és milyen formában mutatod be az eddigi munkáidat. A tudatos válogatás kiemeli az erősségeid, megmutatja az ügyfeleidnek, mire vagy képes.

Portfólióépítés: Hornák Helga – Webcircle

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Álláskeresésre való felkészülés

Megkeressük azokat a cégeket, ahol vannak a te szakterületednek megfelelő állások. Tudatos listát építünk azokból a feladatkörökből, amelyek szóba jöhetnek. Megvizsgáljuk az adott céget, és a pozíció kiírásnak megfelelő, egyénre szabott kísérő levelet, önéletrajzot és portfóliót nyújtunk be. Általános, grafikus formátumú, vagy hagyományos önéletrajz kidolgozásában, vagy akár a pályaváltó saját történet hiteles megfogalmazásában is segítek. Korrektúrázom a szöveget, javaslatokat teszek, és természetesen segítek az interjúra való felkészülésben.

Első kreatív ügynökségi állás: Avar Vanda – Crevisual

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Első éles projektek támogatása

Már sokat tudsz, és elméletben végig vetted, hogyan zajlik a honlapkészítés folyamata. Amikor azonban megérkezik az első komolyabb megbízás, könnyű pánikba esni. Én segítek az igényfelméréstől kezdve a szerződés átfésülésén át a konkrét design koncepció kialakításában a teljes folyamat során.

Első éles ügynökségi projektek támogatása: Varga Nóra – Webharmony

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Kezdő vállalkozóként a tanfolyam után részt vettem a mentoring programban is Katával. Az évek alatt több mint 700 levelet váltottunk, és most is úgy gondolom, Nélküle nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok 🙂 Kata nagyon jó emberismerő, a sorok mögött is „olvas”, hamar felismeri a tanulók erősségeit, és senki kezét nem engedi el, minden tanulóját számontartja, követi fejlődését. Elképesztően sok ötlete, és főként win-win ötlete van! Mentorként is éppen olyan támogató volt az 1 éves időtartam alatt, mint amit már megszoktam a tanfolyamok alatt korábban, ami biztonságot jelentett, hogy önbizalmat gyűjtsek, és az első munkáimat biztonsággal elvállaljam, és végig is tudjam menedzselni.

Ha kellett, már az ajánlatadás időszakában is támogatott, vagy ha éppen egy projektem rajtam kívül álló okok miatt megakadt, is segített, hogyan tudom mégis előremozdítani a dolgok alakulását. Nagyon kreatív, és nyitott, nagyon tájékozott. Elképzelhetetlen mennyiségű információt kaptam a tanfolyamok és a mentoring program alatt is, egy kérdésem sem maradt megválaszolatlanul. 100% bizonyossággal állítom, hogy aki Katával együtt tanul, sokkal többet kap, mint amit vár a tanfolyamain, és azon túl is!💖

Tyukodi Andrea

Webthinking

Ügyfélszerzés, gyakornoki program

Kialakítjuk azt az online marketing rendszert, amely nélkülözhetetlen az ügyfélszerzéshez, a későbbi hirdetési struktúrához és értékesítési tölcsérekhez. Fontossági sorrendet alakítunk ki, hogy a mentori program után egyedül is képes legyél a saját online marketing stratégiád lépéseinek végrehajtására.

Közös projektek a WEABRTERY Stúdió munaktársaként: Hornák Helga – Webcircle

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Személyes márka építés

A szakosodás, a szolgáltatások kiválasztásának első lépésétől a névadáson át a konkrét logó- és arculattervezésig segítek kialakítani egy profi, hiteles személyes márkát, amely meggyőzi a leendő ügyfeleidet a szakértelmedről. Önazonos, vonzó, a saját régebbi szakmádat, erősségeidet egységes egészként fogalmazzuk meg szövegben és vizuális eszközökkel egyaránt.

Saját márka építés folyamatban: Mendliné Kiss Virág, ANIV Design Studio

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Kreatív pályázatok, véleményezés

A pályázatok világa nagyon kemény terep. Rengeteget segít, ha előtte van kinek megmutatnod a koncepciókat. A pályázat kiírójától, a tudásodtól és a feladat jellegétől függően alakítjuk az eredeti elképzeléseidet. Néha pedig az a tanács is életmentő tud lenni, hogy ezt ne küldd be, mert nem elég jó hozzá.

Szakosodás, pályázatok, saját hang: Körmöndi Brigitta, digital art

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Az előző évi eredmények áttekintésével  és a jövő évi tervezéssel egyidejűleg mindenképp szerettem volna Neked is írni, hiszen mind a mai napig úgy érzem, hogy a Te személyed, és persze a Webartery Csapata nélkül most nem tartanék ott, ahol. 

Szerettem volna még egyszer köszönetet mondani Neked, Nektek a rengeteg támogatásért, segítségért, amit a tanfolyam során és azt követően is kaptam. Az ott kapott lendület mind a mai napig kitart, és folyamatosan csepegteti az olajat a vállalkozásom kis motorjába! 

Kunné Nagy Renáta

krenadesign.hu

Motiváció

Egy pályaváltás hosszútávfutás hullámvölgyekkel és nagy sikerekkel tarkítva. Néha az a legnagyobb segítség, ha egy biztató szóval, egy pozitív visszajelzéssel, egy elvárással fordul valaki feléd a rossz napokon. Meg kell tanulni kezelni a nehéz ügyfeleket, és meg kell küzdeni a gyakran jelentkező imposztor szindrómával is (amikor tartósan úgy érzed, hogy nem vagy elég jó).

NEW LIFE webdesigner mentori program - KrenaDdesign

Saját vállalkozás támogatása

Egy jólmenő családi vállalkozás rengeteg online marketing feladatot ad, és sokan döntenek úgy,hogy házon belül tartják az online marketing kivitelezési és honlapkészítési feladatokat. ilyenkora mentori program része, hogy megtervezzük ezeketa folymaatokat, tartalom stratégiát készítünk, és a honlapot is átvilágítjuk, vagy újratervezzük, ha kell.

Saját vállalkozás online marketing támogatása: Kálmán Ildikó, webdesigner, LoxTop honlap

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

Vállalkozás-fejlesztés

Egy vállalkozás organikus, élő szervezet, soha nincs készen, mindig vannak új célok és folyamatosan érkeznek az új kihívások. A napi munka mellett energiát, figyelmet és időt kell szentelni a stratégiai célok meghatározásának és a fejlesztésnek is. Ez egy olyan bicikli, ami csak akkor gurul, ha pedálozunk. A mentori program nem csak a pályaváltás időszakában, vagy az indulásnál segít. A továbblépésben, szakosodásban, skálázásban, a folyamatok optimalizálásában és irányváltásokban is támogat.

Webdesigner vállalkozás fejlesztés: Fischer Zsófia Möbius Webdesign

webdesign tanfolyam példák webdesigner mentori támogatásra

A mentori programba a már működő vállalkozásom felfrissítése, megújítása miatt jelentkeztem. A saját honlapomat a vállalkozásom indításának kezdetén raktam össze, s úgy éreztem, hogy arra és saját arculatomra is ráférne egy nálam jóval tapasztaltabb szakértő útmutatása. A célom az érdeklődők figyelmének felkeltése, a bizalmuk elnyerése, hogy érdeklődőkből ügyfelekké váljanak. Igazi ügyfélmágnes honlapot szerettem volna építeni. Ezen kívül fontos cél volt, hogy jobban az ideális ügyfelemre, célközönségemre szabjam a vállalkozásomat.

Kata a mentori programban is rengeteget ad. A rendszeres, előre tervezett megbeszélések mellett folyamatos email kapcsolatban vagyunk, bármi ami a vállalkozásomat érinti érdekli, ötleteivel segíti. Rendkívüli kreativitásával és hatalmas tapasztalatával finoman terelget: semmit sem rám erőltetve, se helyettem megcsinálva. Nagyon hálás vagyok minden szóért, bármilyen építő kritikáért.

Fischer Zsófi

Möbius Webdesign

Ajándék Instagram marketing tanfolyam

Az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform, amit haladéktalanul meg kell ismerned. Egy vizualitással foglalkozó saját márka esetében kikerülhetetlen a profi Instagram megjelenés, de ha nem webdesignerként vállalkozol, akkor is óriási potenciál van benne. Az egyik legforróbb online marketing téma a weben, ezért összeállítottunk egy belső használatra szánt Instagram tanfolyamot, amivel eredetileg a meglévő hallgatóink szabadúszó karrierjét szerettük volna támogatni.

Az első lépésektől, az Instagram oldal létrehozásától indulunk, és egy komplett, színes Instagram tartalomrendszer felépítéséig jutunk az életszerű gyakorlati feladatokon keresztül. A korlátlanul felhasználható, letölthető template-ekkel felgyorsítjuk a munkád és a legrafináltabb Instagram marketing trükkökkel támogatjuk a követő táborod gyors növekedését. A tanfolyam célja nem csak a saját fiók elkészítése, hanem megmutatja a teljes folyamatot, aminek a segítségével ügyfeleknek is képes leszel majd vevőket szállító Instagram profil létrehozására.

Instagram marketing tanfolyam influenszereknek és márka tulajdonosoknak

Értéke: 68.990 Ft

Számolj le ezekkel a hiedelmekkel…

… mindig lehet kifogásokat találni és a kényelmes életet választani. De abban is nagy kockázat rejlik, ha nem mozdulsz, és soha nem vállalod fel a változtatással járó erőfeszítéseket és kockázatokat.

 Telített a piac?

Sokkal több a kisvállalkozás, mint a webdesigner. Marketing kivitelező hiány van, mert egy szabadúszó webgrafikus, vagy szövegíró csak kevés ügyfelet tud kiszolgálni. A közösségi média fiókok, az online oktatás és webinárok korában még több online rendszert használnak a cégek, és egyre több az online feladat.

 

A tehetségen múlik?

A mai WordPress honlapok sikere mögött legalább 5 nagy szakterület együttműködése húzódik meg. A vizuális érzék csak egy azok közül a készségek közül, amelyeket a honlapkészítés során használni fogsz. Kommunikációs készség, rendszerlátó képesség, folyamat alapú gondolkodás, és felhasználói szintű informatikai ismeretek lesznek a fő segítőid.

 

Nem lehet munka és család mellett tanulni?

Az elmúlt csaknem 10 évben 1500 hallgató bizonyította az ellenkezőjét. Nyitottság, kíváncsiság és motiváció kell hallgatói részről. Az édekes,  lépéseként felépülő tananyag és rugalmas oktatási módszer pedig már a mi dolgunk.

 

Nincs időd semmire?

Nem kütyüzöl egy percet sem, nem tudsz semmit kiszervezni,  és nem tudsz semmiről lemondani ideiglenes? Egy pici elemzéssel mindig lehet optimalizálási lehetőséget találni. Heti 2-6 órára lenne szükséged a tanuláshoz és egy saját márkás honlap felépítéséhez. Ha nem fektetsz be a jövődbe, idővel csökkenek a lehetőségeid és egyre rosszabb helyzetekben találod magad.