hallgatói munkák

Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az oldal alján tudsz szűrni a munka típusára, azaz szűkítheted a hallgatói munka listát csak logókra, vagy csak weboldalakra.

szórólaphallgatói

Kreatív nyári tábor szórólap két verzióban

Két stílusos, remek szórólap más-más elrendezéssel. A négyzetes rácsszerkezetű szórólap szabályossága ellenére sem unalmas, a struktúra kifejezetten jót tesz az információ gyors befogadásának. Az aszimmetrikus elrendezés pedig igazi szórólapos bomba, aminek kétsétgtelenül erős figyelemfelkető ereje van.

Nyári tábor szórólap etrvezése
motivációs poszterhallgatói

Az idézet valódi értelme

Motivációs poszter műfajban érdemes a befogadó érzelmeire erősen ható képeket választani. Ez néha egészen felkavaró történetek feldolgozását is jelentheti. Nem könnyű témához nyúlt Dóri, hiszen egy végtag elvesztésével való megküzdéshez kötötte a Coco Chanel idézetet.