hallgatói munkák

Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az oldal alján tudsz szűrni a munka típusára, azaz szűkítheted a hallgatói munka listát csak logókra, vagy csak weboldalakra.

szórólap

A vizuális hierarchia szerepe szórólapon

Mielőtt egy kiadvány tervezésébe kezdünk, néhány egyszerűnek tűnő kérdésre kell válaszolnunk. Melyek azok a jól megkülönböztethető információs egységes, amelyeket meg kell formázni? Mely részek keltsék fel leginkább az olvasó figyelmét?

szórólap

Kreatív nyári tábor szórólap két verzióban

Két stílusos, remek szórólap más-más elrendezéssel. A négyzetes rácsszerkezetű szórólap szabályossága ellenére sem unalmas, a struktúra kifejezetten jót tesz az információ gyors befogadásának. Az aszimmetrikus elrendezés pedig igazi szórólapos bomba, aminek kétsétgtelenül erős figyelemfelkető ereje van.

Nyári tábor szórólap etrvezése
motivációs poszter

Rendhagyó és találó motivációs poszter

A Frida Kahlo -t ábrázoló grafika önmagában is ütős és Dóri vizuális műveltégét és kreativitását dicséri a választás. A Stafford idézet és a mexikói festőművésznő közötti gondolati párhuzam telitalálat, a poszter kompozíciójának kialakítása pedig tökéletes.

Motivációs poszter készítése idézethez-Webdesign Workshop- hallgatói munkák