hallgatói munkák

Kreatív nyári tábor szórólap két verzióban

Project Leírás

Két stílusos, remek szórólap más-más elrendezéssel. A négyzetes rácsszerkezetű szórólap szabályossága ellenére sem unalmas, a struktúra kifejezetten jót tesz az információ gyors befogadásának. Az aszimmetrikus elrendezés pedig igazi szórólapos bomba, aminek kétsétgtelenül erős figyelemfelkető ereje van.
Feladat leírása
https://kreativwebdesigntanfolyam.hu/feladatok/szorolap-egy-nyari-gyerektaborhoz/
Tanfolyam
Startvonal Webdesigner Tanfolyam
2021

A festékpacás szórólap elrendezésében és képanyagában is nagyon lendületes és formabontó. Minden részlet mozgásban van, a képeken a gyerekek ugrálnak, a festékfoltok és pecsétes pötttyök minden irányban beterítik a teret. Egy hatalmas színes kavalkádot látunk, ami valóban nagyon vonzó és figyelemfelkeltkő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A szövegblokkokat ügyesen hangolta össze Betty a kompozíció többi elemével, igazi kihívás lehetett elrendezni és igazítani a tartalmakat a szabálytalan formákhoz.

A másik verzóban rácsszerkezetet használ, és egy határozott struktúra jön létre. A tartalom sokkal kiegyensúlyozottabban szervezhető a grides elrendezésben és figyeljétek meg, hogy mennyivel kevesebbnek érezzük az információ mennyiségét a rendezett elosztásban. A grafikák részletgazdagok és mozgalmasak, azonban a szimmetrikus elrendezés miat mégis nyugodt benyomást kelt a kompozíció. A sortávolságokat lehetne még kicsit egységesíteni, valamint a cím és az első sor távolságát, és az egyes szövegen belüli sorok távolságát.

Mindkét szórólapnak jól áll a színesség és a Betty szépen összehangolta a palettákat. Valódi, vérpezsdítő, vidám és barátságos vizuális világot teremtett a kiadványokon, gratulálunk hozzá.

Nyári tábor szórólap tervezése - hallgatói munkák
Nyári tábor szórólap tervezése - hallgatói munkák