Te is lehetsz profi webdesigner a webdesigner tanfolyam segítségével

 

Webdesign Workshop

3 hónap

Ha érdekel a honlapkészítés és a webdesign, akkor a Webdesign Workshop tökéletes kiindulási pont a számodra, mert átfogó képet ad a honlaptervezés minden aspektusáról. Fejleszti a képi látásmódot, a művészi vénát, lépésenként építi fel a tudatos vizuális kommunikáció alapjait. A konkrét, gyakorlati tudásra koncentrál, mert azt szeretnénk, hogy amit tanulsz, azonnal be tudd építeni a munkáidba.

68 990 Ft

webdesign workshop - online webdesign tanfolyam

Időtartam: 3 hónap

Ár: 
68 990
Price: 68.990 Ft

A vizuális kommunikáció világában élsz

De mennyire beszéled ezt a nyelvet? Az internet tartalom- és képigénye soha nem látott méreteket öltött. Szinte nincs olyan munkakör, ahol ne kellene egy honlappal kapcsolatba kerülni, szöveget fogalmazni,vagy illusztrációkat, képanyagot keresni valamilyen célból. Ezeket a képességeket semmilyen formában nem fejlesztik az iskolában, pedig a mai munka erőpiacon óriási előnyt jelent. Ha az önéletrajzod formájában is kiemelkedő, ha meggyőző prezentációkat tudsz készíteni, ha magabiztosan mozogsz a honlapok világában, akkor kinyílik előtted a világ. Sokkal több lehetőséghez, jobb munkakörökhöz juthatsz, és könnyebben meggyőzöl másokat, ami az üzleti siker egyik alapja. Talán meglep, ha azt mondom, hogy a Webdesign Workshop mellékhatásaként nem csak honlapokat fogsz tudni tervezni, hanem az összes vizualitással kapcsolatos feladatod is professzionális szintre emelkedhet.

Webdesign Workshop tanfolyam - online webdesign tanfolyam

Mit kapsz a pénzedért?

3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

6 hónapnyi tananyag hozzáférés

14 multimédiás lecke

50 gyakorlati feladat

gyakorlati feladatok elemzése

zárt Facebook közösség


Mit tanulhatsz a Webdesign Workshopon?

Tévhit, hogy a design szakmákhoz pusztán az átlagon felüli stílusérzék kell. Egy igazán tetszetős, profi benyomást keltő website mögött óriási tárgyi tudás áll. A Webdesign Workshop abban segít, hogy a legfontosabb ismereteket a leghatékonyabb módon sajátítsd el. Meg szeretnénk neked spórolni az izzadságszagot, a felesleges köröket és a tévutakat.

A gyakorlati feladatokkal kipróbálhatod magad, kiderül, van-e tehetséged a szakmához, felmérheted, milyen ütemben fejlődnek a vizuális készségeid. Az első szárnypróbálgatásaid alatt védett közegben mozoghatsz, a feladatok véleményezése bizalmasan, emailben történik. Nem kell aggódnod az első botladozó lépések miatt.Logótervezés

Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: logókészítés és arculattervezés
Mi jellemzi a jó logót?

Mik a fő grafikai tervezési alapelvek?

Mitől marad felismerhető egy arculat?

Milyen szempontok alapján választjuk ki az arculati színeket?

Webdesign

Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: webdesign
Mik a Webdesign elemei?

Hogyan tervezd meg egy honlap képi világát?

Hogyan használj hangulattáblákat a vizuális világ prezentálására?

Hogyan keress jó illusztrációkat a szövegekhez?

Webergonómia

Webdesign Workshop tanfolyam témakörök: webergonómia
Mi az a webergonómia?

Milyen folyamatok vannak egy honlap használata során?

Hogyan tervezz olyan weboldalakat, ahol a felhasználó nem ütközik akadályba?

Mi az a UX tervezés?Webdesign Workshop - webdesign tanfolyam - grafikai tervezés képzés

A Webdesign Workshop neked szól

Élmény alapú alkotáshoz

A Webdesign Workshopon inspiráló újdonságokat hallhatsz, miközben egy izgalmas szakma fortélyaiba nyerhetsz bepillantást. Lehet, hogy nem leszel webdesigner, de az itt megszerzett grafikai, és online marketing tudás ma már minden munkakörben nélkülözhetetlen. A vizuális készségeket pedig ezer más területen kamatoztathatod a prezentációkészítéstől a családi fotóalbum összeállításáig.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki nem szeretnék külső szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. A csomag alapján folyamatosan egyre vonzóbb, egyre szakszerűbb honlapod lesz, amiről senki nem fogja a tanfolyam végére elhinni, hogy egyedül csináltad. A tudásanyag segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is.

Leendő webdesignereknek

A Webdesign Workshop az online marketing alapú tervezésre, és a webdesignra koncentrál. A honlapkészítés leglátványosabb elemei, a fontok, a színek, az illusztrációk, a felhasználói felület elemei lesznek terítéken, miközben megismerkedhetsz a webergonómia alapjaival is. Zárkóztasd fel a tudásod, és laikus internet felhasználóból válj szakemberré.


Webdesign Workshop vélemények

"A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, az a felismerés, hogy egy honlap sokkal komplexebb, mint hittem. Azt szerettem Kocsis Katában, hogy a nőies, vidáman kellemes egyénisége mellett kemény, vad, dinamikus elemeket, oldalakat, stílusokat is bemutat. Így érdekes, izgalmas lett a tanfolyam.Összhangba tudta hozni az lehetséges leendő szakmabelieket a lehetséges leendő megbízókkal. Olyan érzésem volt, mintha mindent meg szeretne mutatni, amit tud, és így bepillanthatok a lehetőségek kavalkádjába. Rá kellett jönnöm, hogy pl. az arculat kialakításával sokkal többet közölhetek, mint gondoltam. Nagyon jól éreztem magam!"

Vizniczkiné Kozma Mária
Nyirségi szappan

Webdesign Workshop tanfolyam vélemények

Webdesign Workshop tanfolyam vélemények

Azt gondolom, hogy egy nagy fába vágtad a fejszét azzal, hogy egy ilyen szerteágazó, művészileg és technikailag is összetett témát lényegre törően összefoglaltál és tanulhatóvá tegyél. Minden elismerésem, szerintem nagyon jól sikerült a tanagyagokat összeállítani. Rengeteg példát és technikai megoldást sorakoztattál fel. Én mint vállalkozó, aki a saját honlapomat barkácsolom is sokat tanultam. Bármennyire is próbálja az ember önképzésben, innen onnan felszedegetni az infókat, ha nem látod az egészet egy strukturált rendszerben, könnyen elveszel a részletekben. Köszönöm, hogy ebben a mindent átfogó, részletes rendszerezésben a segítségemre voltál.

Lelkes Gyöngyi
Nyirségi szappan

"Azért szerettem a tanfolyamra járni, mert olyan volt, mint betoppanni egy meseországba, ami tele van színekkel, formákkal, képekkel, illúziókkal. Jó volt, hogy valami rákényszerített arra, hogy nekiüljek alkotni és újra felfedezzek magamban egy olyan utat, amelyen valamikor gyerekkoromban jártam utoljára igazán.

Webdesign Workshop tanfolyam vélemények