kreatív kihívás - hogyan dolgoznak a designerek?

WEBARTERY Kreatív Kihívás

Próbáld ki magad designerként!

Nézd meg az oktató videókat, ismerd meg a feladatokat, alkoss, és posztold a végeredményt az ingyenes WEBARTERY kihíváson.

Gyűjtsd be a tanúsítványt és a meglepetés ajándékot a végén!

7 nap, 7 feladat, 7 poszt

Te mennyire vagy kreatív?

Ha magadra ismersz, könnyen lehet, hogy kreatív területen kellene dolgoznod.

 • Van kézműves hobbid?
 • Érdekel a divat és/vagy a lakberendezés?
 • Lenyűgöznek a színek és a formák? Megfordulsz egy jó logó vagy óriásplakát után?
 • Volt már, hogy egy honlapot legszívesebben újraterveztél volna? Izgalmasnak találod az internet világát?
 • Szereted a közösségi médiát? Sokat böngészed az Instagramot és a Pinterestet?
kreatív kihívás - hogyan dolgoznak a designerek?

Ingyenes online kurzus és 7 izgalmas kihívás

A kreativitás olyan erőforrás, amit nem szabad kiaknázatlanul hagyni. Számtalan módja van a kreativitás beépítésének a mindennapokba. A kreatív hobbik, a fotózás, a kézműveskedés, bármilyen alkotó tevékenység megszínesíti a kreatív személyiségek életét. Érdemes tudatosan fejleszteni és táplálni ezeket a készségeinket, mert sokkal boldogabb, teljesebb élethez segítenek hozzá.

Ha már elgondolkodtál rajta, hogyan lehetne a munkádba kreatív feladatokat becsempészni, vagy kacérkodtál a gondolattal, hogy kreatív szakmát végezz, akkor ezt a 7 napos kihívást neked találták ki. A WEBARTERY Kreatív Kihívásán olyan feladatok elé állítunk, amelyekkel egy designer nap mint nap szembesül. Letesztelheted, hogy te hogyan boldogulnál velük.

Neked való a designeri szakma?

 • Mik egy designer napi feladatai?
 • Mennyire áll rá az agyad a tervezésre?
 • Vannak ötleteid?
 • Milyen bonyolult eszközöket használnak?
 • Hogyan zajlik a kreatív alkotói folyamat?
 • Élvezed a gyakorlatokat?

Hogyan zajlik a 7 napos  Kreatív Kihívás  program?

Add meg az email címed és próbáld ki magad designerként ezen a szórakoztató kurzuson. Megismerkedhetsz a webdesign, a vizuális kommunikáció és a felhasználói élmény tervezés alapfogalmaival is, és személyesen én véleményezem a közzétett alkotásaidat.

Alkoss velem 7 napon keresztül, küldd be vagy oszd meg az alkotásaidat és kiderül, elég tehetséges vagy-e a designeri szakmákhoz. Vidd el a végén a tanúsítványt és a meglepetés ajándékot!

Online webdesign tanfolyamok

Napi két videó egy emailben

Egy rövid, kezdőknek és laikusoknak is érthető nyelven megfogalmazott videós leckét kapsz az elméletről. Majd a gyakorlati feladat ismertetése és a megvalósításhoz szükséges műveletek bemutatása következik a második videóban.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

Tervezés és alkotás a gyakorlatban

Az elmélet semmit nem ér a gyakorlat nélkül, ezért minden leckéhez egy önálló tervezési feladatot kapsz, amiben kipróbálhatod a frissen megismert elvek működését, és beépítheted a saját ötleteidet. Nem lemásolnod kell valamit, hanem önállóan tervezned.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

Küldd be, posztold, mutasd meg

Designerként azt is meg kell szoknod, hogy publikálod a munkáidat, ezért a kihívás során valamilyen formában meg kell osztanod az alkotásokat. Ha a megadott hashtageket használod, véleményezem is a munkád.

Ezt a hét napot akár egy ingyenes webdesigner minitanfolyamnak is felfoghatod, de ígérem, hogy inspiráló, könnyed szórakozásnak fogod érezni, miközben a saját készségeidről is sok érdekes dolgot megtudhatsz majd.
kreatív kihívás - hogyan dolgoznak a designerek?

WEBARTERY KREATÍV KIHÍVÁS

Minden résztvevő meglepetés ajándékot kap a végén, és egy tanúsítványt is hazavihetsz emlékeztetőül.

Ne halogasd tovább!
Ismerd meg a saját kreatív éned!
Kezdd el még MA!

A kihívásban való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Add meg a neved és az email címed, és máris küldöm a Kreatív Kihívás tematikáját.

JELENTKEZÉS

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Még bizonytalan vagy?

Soha nem csináltam semmi ilyesmit…

A kihívás leckéinél azt feltételezem, hogy még soha nem foglalkoztál semmilyen grafikai programmal, és nem vettél részt vizuális tervezésben. Akkor is érdemes belevágnod, hiszen kockázatmentesen kipróbálhatod, hogy van-e érzéked, türelmed, kedved az ilyen típusú munkákhoz.

Nem érek rá minden nap…

Minden videót utólag is megnézhetsz, a leckék később is elérhetőek maradnak a számodra, és a kihívásokat bármikor pótolhatod. Naponta kb. 1-2 órádat veszi majd igénybe.

Nincsenek ilyen programjaim…

Csak ingyenes online eszközöket fogunk használni, mint a Figma, és a Canva, azaz még csak letöltened sem kell semmit, legfeljebb egy felhasználói fiókot regisztrálnod mindenhol az alkotásaidnak.

 

Nem tudok feladatot beküldeni…

Nem kötelező részt venni a kihívásokban. A gyakorlati feladatok beküldése nélkül is inspirálódhatsz és tanulhatsz. A videós leckék szórakoztatóak, közérthetőek lesznek, kezdőknek is követhetőek, szemléletformálóak.

kreatív kihívás - hogyan dolgoznak a designerek?

Ki vagyok én?

Kocsis Kata vagyok jelenleg is aktív UX designer. Webdesigner oktatóként és mentorként több, mint 9 éve dolgozom kreatív szakemberekkel és márka tulajdonosokkal. A szabadúszás minden percét imádom, pedig nem volt könnyű az idáig vezető út. Számításaim szerint több, mint 10.000 gyakorlati feladatot véleményeztem, és legalább 400 honlap tervezésében vettem részt valamilyen formában. Nagyon fontosnak tartom, hogy folyamatosan dolgozom élő, mai honlapkészítési projektekben, nem 20 évvel ezelőtti referenciákra hivatkozom.

A közösségi tanulás módszertana már nagyon sok hallgatónál bizonyított. Nem csak a tudásanyag és a módszerek átadása, hanem a készségfejlesztés is nagy hangsúlyt kap nálunk, miközben a pályaváltás lelki nehézségeivel is foglalkozunk. A tehetséges hallgatókkal a WEBARTERY Stúdióban dolgozunk együtt a tanfolyam elvégzése után.

Oszd meg másokkal is