KOMPAKT Webdesign Tanfolyam

Kódolásmentes honlap a KOMPAKT Webdesign Tanfolyam segítségével

Érdekel a honlapkészítés? Kipróbálnád kicsiben, milyen webdesignernek lenni? Ebben a csomagban a legszükségesebb ismereteket csomagoltuk össze, amivel gyorsan eljuthatsz az első, kódolásmentes honlapodig. Közben választ kapsz arra a kérdésre is, elég tehetséges vagy-e a szakmához, érdemes-e jobban elmélyülnöd a webdesign világában. A tervezés, a képalkotás és a konkrét honlapépítés együtt garantálja, hogy sikeres honlapokat készíts.
Időtartam: 6 hónap

Ár: 268.990 Ft


Startvonal Webdesigner Tanfolyam

Te is lehetsz profi webdesigner a Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével

Téged is elriaszt a mókuskerék, és inkább kreatív területen dolgoznál? Nem késtél le semmiről. A Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével akár a meglévő állásod mellett, vagy kisgyerekes szülőként is átképezheted magad. A honlapkészítéssel kapcsolatos minden elméleti területről elmélyült tudást szerezhetsz. A gyakorlati feladatokon keresztül pedig elsajátíthatod a legmodernebb munkamódszereket és technikákat.
Időtartam: 6, 9 hónap

Ár: 373.990 Ft


Ajándékok a Startvonal Webdesigner Tanfolyamhoz

Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándék - Színpszichológia - nyomtatható infografika poszterek
Színek pszichológiája

6 nyomtatható infografika poszter

6 nagy felbontású digitális poszter a színek mögöttes jelentéseiről, amelyet akár poszterként is kinyomtathatsz. Hogyan válassz tudatosan palettát?

Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándék -  Kreatív képanyag ebook
Kreatív képanyag

Hogyan lásd el képekkel a honlapod?

Minden, amit a digitális képekről és a honlapok képanyagáról tudni érdemes. Hogyan tervezz a tartalomhoz illusztrációkat? hogyan tervezd meg a honlapod vizuális világát?

Startvonal Webdesigner Tanfolyam ajándék - Photoshop drótvázkészlet
Photoshop drótvázkészlet

Előregyártott tartalom-blokkokkal

Nem csak a drótváz elemeit, hanem teljes összeállított tartalomblokkokat is kapsz a Photoshop forrás file-okban, ráadásként pedig UX tippeket a tartalomblokkok használatához.


Starvonal NEWLIFE program

Te is lehetsz profi webdesigner a Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével

A kilenc hónapos Startvonal Webdesigner Tanfolyamot olyan plusz tudásanyaggal és szolgáltatásokkal egészítettük ki, amelyekkel turbó fokozatra kapcsolhatod a saját márkád kialakítását és a piacra lépést. Ha szabadúszó szeretnél lenni, de tele vagy kétségekkel, és nehezen szánod rá magad a változtatásra, akkor ezt a programot neked találtuk ki.
Időtartam: 6, 9, 12 hónap

Ár: 568.900 Ft