Modulos webdesign képzések

Ha honlap készítéssel kapcsolatos feladatot kaptál, vagy szeretnéd a vizuális kommunikációs készségeidet fejleszteni, akkor válassz az egy téma köré épülő, modulos webdesign képzéseinkből. Ideális lehet ez a felépítés akkor is, ha kacérkodsz a webdesgnerré válás gondolatával, de még nem vagy biztos a dolgodban. Próbáld ki a legizgalmasabb témakört, és ha van hozzá készséged, élvezed a tanulást, akkor jöhet a következő lépés, a következő tanfolyam.

Mindegyik kurzus teljes egészet alkot, önmagában hasznosítható tudást adnak. Egymástól függetlenek, és nem tartalmaznak átfedő leckéket. Bármikor upgrade-elhetsz a teljes webdesigner szakmai képzést nyújtó tanfolyamok felé. A modulos képzések mellé is kérhetsz mentorálást, ha van olyan egyéni célod, amihez ez értelmezhető.

Instagram marketing tanfolyam

Instagram marketing tanfolyam

Az Instagram nagyon hatékony vevőszerző eszköz, mert a márka értékek átadása mellett az Instagram profil köré valódi közösség építhető. Azonban a kiemelkedő siker soha nem a spontán és ötletszerű posztolás eredménye. Ismerd meg a profi tervezés eszköztárát és építs a célnak megfelelő ideális profilt akár a saját vállalkozásodról, akár az ügyfeleidről van szó.

bővebben
Photoshop Alapozó tanfolyam

Photoshop Alapozó tanfolyam

Drótvázak, weboldal tervek, gombok, hátterek, de akár szórólapok is készülhetnek Photoshopban. Ez a modul azokról a technikákról szól, amelyek a honlapkészítés, és az arculattervezés során nélkülözhetetlenek. Ebbe persze beletartozik a honlaphoz szükséges képanyag előállítása és módosítása is. Képkivágások, szín- és fény korrekció, alakzatok és rétegek – minden, ami a gyors eredményhez kell.

bővebben
WordPress Alapozó Tanfolyam

WordPress Alapozó Tanfolyam

A WordPress segítségével programozói tudás nélkül készíthetsz honlapokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz szükséged szakértelemre. Sok izgalmas kihívással kell szembenézned, ha jól konvertáló, biztonságos, gyors, és keresőbarát honlapokat szeretnél építeni. Könnyű eltévedni a rengeteg beállítási lehetőség, bővítmény és sablon között. Használd ki a tanfolyam tudását, rövidítsd le az utat.

bővebben
HTML, CSS Tanfolyam – Alapozó

HTML, CSS Tanfolyam – Alapozó

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Pedig a HTML és a CSS mögött rejlő logika megértéséhez nem kellenek rendkívüli matematikai képességek. Ez a tanfolyam hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismertet meg a kódolás rejtelmeivel. Lépésről lépésre vezet el a kezdő szintről egészen az összetett responsive oldal szerkezetek kialakításáig.

bővebben
Felhasználói élmény tervezés (UX)

Felhasználói élmény tervezés (UX)

Tervezz olyan weboldalakat, amit imádnak a felhasználók. Bár a felhasználói élmény tervezése nem pusztán a honlapokról szól, a webshopok és a startup-ok életében kiemelt jelentősége van a webes felületeknek. Ismerd meg a profi UX tervezési módszereket. Tanuld meg, milyen eszközökkel lehet befolyásolni az érdeklődők márkával kapcsolatos érzéseit és vezesd a felhasználókat a bevásárló kosárig.

bővebben
Minőségi tartalom-rendszerek

Minőségi tartalom-rendszerek

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketingszövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

bővebben
Webdesign workshop

Webdesign workshop

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem a honlaptervezés más területeibe is bepillantást nyerhetsz. Rendszerszemlélet és a különböző honlap tervezési szempontok összehangolása sok gyakorlati feladattal.

bővebben
Pegazus – haladó Photoshop tanfolyam

Pegazus – haladó Photoshop tanfolyam

Ha már megismerkedtél a Photoshop lehetőségeivel, hallottál az alapvető eszközökről, kipróbáltad a kijelölési technikákat és a maszkolást, akkor itt az ideje a tovább lépésnek. Engedd végre szabadon a fantáziád, és ne hagyd, hogy a tudásod korlátozzon a megvalósításban. Az alkotás egy életforma, aki egyszer belekóstolt, az nem tud lemondani róla.

Időtartam: 3 hónap
68.990 Ft

bővebben